- 6 Ocak 2022
- 395
- 126
- 33
- Konu Sahibi Pinklady06
-
Teşekkür ederim cevabınız içinÇatlama ihtimali yüksek çünkü igne vuruldukdan 36 veya 48saat arasında çatlama oluyor yani birbucuk iki gun sonra ve yumurta ortalama gunde 2mm büyüyor yani catlatma igne etkisiyle o yumirtan zaten senin 17mm falan olmus oluyor canim
Çatlar mı bilmem ama tutmayabilir. Gelişimi tamamlanmamış bir yumurta. Çok küçük.Merhaba kızlar reglimin 5. Günü femara kullanmaya başladım. 11. Günümde kontrole gittiğimde sol tarafta yumurtam 19mm olmuştu doktorum ertesi güne tekrar gel bakalım çatlatma iğnesini yarın yapalım dedi. Ertesi gün gittiğimde sağ tarafta da 14 mm yumurta olduğunu ilişkiye ara vermememizi söyledi. Ben o gün çatlatma iğnesi vuruldum. Bu iğne etkisiyle 14 mm olan yumurta da çatlamaz mı ?
bende onu düşündüm işte solda 20 mm yumurta var zaten iğneyi onun için yapıyoruz ama sağdaki 14mm olan da acaba iğne etkisiyle çatlar mı diye kafam karıştıÇatlar mı bilmem ama tutmayabilir. Gelişimi tamamlanmamış bir yumurta. Çok küçük.
Belki bir ihtimal çatlama aşamasına kadar 18 e ulaşmış olabilir ama o da belki.bende onu düşündüm işte solda 20 mm yumurta var zaten iğneyi onun için yapıyoruz ama sağdaki 14mm olan da acaba iğne etkisiyle çatlar mı diye kafam karıştı
İkiz de değilde aslında biri tutmazsa biri tutar mı acaba şans artar mı diye soruyorumBelki bir ihtimal çatlama aşamasına kadar 18 e ulaşmış olabilir ama o da belki.
Tüp bebek tedavilerinde 18 olunca topluyorlar yumurtaları.
Siz ikiz ihtimali için mi soruyorsunuz
Eğer nasibinizde varsa biri ya da ikisi tutarİkiz de değilde aslında biri tutmazsa biri tutar mı acaba şans artar mı diye soruyorum
Cuma günü bende klomenin 6. Adetin 10. Günü gittim bir çok yumurtam olmuştu en büyüğü 11 mm deydi doktor pazar günü vurulmam için iğne verdi sonrasında ilişki takvimi verdi.Merhaba kızlar reglimin 5. Günü femara kullanmaya başladım. 11. Günümde kontrole gittiğimde sol tarafta yumurtam 19mm olmuştu doktorum ertesi güne tekrar gel bakalım çatlatma iğnesini yarın yapalım dedi. Ertesi gün gittiğimde sağ tarafta da 14 mm yumurta olduğunu ilişkiye ara vermememizi söyledi. Ben o gün çatlatma iğnesi vuruldum. Bu iğne etkisiyle 14 mm olan yumurta da çatlamaz mı
İnşallah canım seninde haberlerini bekliyorumCuma günü bende klomenin 6. Adetin 10. Günü gittim bir çok yumurtam olmuştu en büyüğü 11 mm deydi doktor pazar günü vurulmam için iğne verdi sonrasında ilişki takvimi verdi.
Günde 2 cm civarında büyüyorlar ve çatlama iğnesi de biraz büyütür dedi inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Ben halen adet olmadım adet zamanı gelene kadar test yapma dedi doktorum ama ben idrar testi yaptım çok bir şey anlayamadım kan vermedim halen sen ne durumdasınİnşallah canım seninde haberlerini bekliyorum
Benim gebelik oluşmadı canım tüp bebeğe başlayacağım önümüzdeki ay nasipseBen halen adet olmadım adet zamanı gelene kadar test yapma dedi doktorum ama ben idrar testi yaptım çok bir şey anlayamadım kan vermedim halen sen ne durumdasın
Tüp bebeğe geçmek için şartlar neler oluyor devlet hastanesi yapıyor muBenim gebelik oluşmadı canım tüp bebeğe başlayacağım önümüzdeki ay nasipse
Devlet hastanesinde yapılıyor canım ama over yetmezliği ya da azospermi yoksa 3 yıl evlilik 3 aşılama gibi şartları var tam detay bilmiyorum ben özele gideceğimTüp bebeğe geçmek için şartlar neler oluyor devlet hastanesi yapıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?