Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya kızlar banada acil yardım gerekiyor 14 şubat eşimle birlikte evde kutlamak istiyorum. süprizler oyunlar hazırlamak istiyorum ama ne yapıcamaı bılmıyorum acil yardım lütfennnnnnnn
ya kızlar banada acil yardım gerekiyor 14 şubat eşimle birlikte evde kutlamak istiyorum. süprizler oyunlar hazırlamak istiyorum ama ne yapıcamaı bılmıyorum acil yardım lütfennnnnnnn
canım hemen anlatıyorm alıyosun 10 tane balon. tüm balonlara numara veriyosun balonlarının içine bir not artı küçük hediyeler koyup şişiriyorsun çakmak, anahtarlık vs... eline ağneyi verip patlattrıyosun sırayla(notlarda buna göre düzenlenebilir. yada söylemk istediklerin.)
diğer bi seçenekte sadece birine koyup hediyeyi diğer balonların içine sadece notlar yazman. bunları yaparken gözlerini bağlayabilirsin(o zaman numara vermen gerekmez tabi). ilk patlattığı balondaki hediyenin ne olduğunu anlamadan ikinci balonuda patlattırmazsın mesela. fikir benimkisi
yadaa.. eğlenceli olması için bir şarkıya klip çekmeyi falan isteyebilirsn tüm gece bitmez zaten. kostm değişiklikleri vs derken unutulmaz bir vidyo çıkar ortaya montajlayıp bişiler yaptımı tamamdır.
merhaba demin başka bi konuya da yazmıştım. aynı senin gibiydim. bende bi sitede 'kendi gazetenizi oluşturun' die bi yazı gördüm. kendi resmlerimizi ekledim. onlar gazeteye serpiştiriyolar. aralardaki ana konuyu vsyi kendin yazıosun. ben işte kıskanılan çift konuştuğ. elif aşkını bize anlattı fln yazdım . övdüm durdum beyimizi ilginç bişy yani...