14 şubat:(

cankiz77

GöRKeM'iM...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
697
112
323
47
evet başlıkta olduğu üzere benim gibi 14 şubatı yalnız mutsuz geçirecek olan kimler var burada her sene olduğu gibi bu senede böyle yalnızlıma mutsuzluma ortak olucakolan warmı arkadaşlarım ablam abim hepsi sevgilileriyle şimdiden bir organizasyon yapmışlar bile...:(:43::43::43:

ben sevgililer gününe önem vermiyorum, hiç de organizasyonlara takılı kalmıyorum, kafa dengi arkadaşlarım var sağolsun, zaman su gibi geçiyor. neden dertleniyosun ki sen canım, 'sevgilin yok'...bunun için mi.....

14 şubat kadar anlamsız, para tuzağı bir gün daha yok.
Sevdiğinle geçirilen her gün özeldir.
Ve şunu sormak istiyorum..
Bugünü anasız, babası, aç, açıkta geçiricek kaç insan var, haberiniz var mı?
O yüzden halinize şükredin bence.
Hepimiz şükretmeliyiz.

14 subat icin hic planimiz yok gayet de memnunum, esimle birbirimize zaten arada surprizler yapiyoruz, hediye aliyoruz, aksam yemegine cikiyoruz.. arkadaslarin dedigi gibi her gun kendi icinde gayet ozel ve guzel zaten. sirf ekonomiye katkim olacak birileri sayemde para kazanacak diye ayni seyleri belirlenmis bir gunde tekrar yapmak zorunda hissetmeyi sevmiyorum. bir de illa romantik olmali, ozel olmali diye insan kendini kasinca buyuk ihtimalle hicbirsey planlandigi gibi gitmiyor. yilbasinda eglenmeye programlanmaya calismak ama cogunlukla husrana ugramak gibi birsey.
bizim kutladigimiz tek sey evlilik yildonumumuz, o da abartmadan.

bende her yıl gibi bu yılda yalnız giricem.offffffffffff.sevmek sevilmek istiorsun olmayınca olmuyor valla artık zorlamıorum hayırlısı....

aslında 1 4şubatı taktığımdan değilde sağolsunbazıları gözüme gözüme sokunca dertleniyorum ister istemez koskoca 4 yıl biri girmezmi hayatıma o zaman kim takar 14 şubatı der geçerim bir sevgili yok anlıyormusun:)

aslında 1 4şubatı taktığımdan değilde sağolsunbazıları gözüme gözüme sokunca dertleniyorum ister istemez koskoca 4 yıl biri girmezmi hayatıma o zaman kim takar 14 şubatı der geçerim bir sevgili yok anlıyormusun:)

olay 14 Şubat'ı kutlamak değil de etrafındaki insanlar yüzünden "yalnız " olduğunun bir kere daha suratına vurulması değil mi...programlar,gezmeler,ne alsak acabalar,hediyeler...vs. o da onların eğlencesi diyorum ben:9:

bütün bir yılı didişerek,birbirlerine hakaret edip,bağırıp çağırıp,sudan yere kavga ederek geçirenler 14 Şubat gibi amacı sadece ticari kazanç olan bir günde karşılıklı günah çıkarma gibi bir durum yaşıyorlar işte..( her gün ayrı bir tat da geçirenler dışında bu kastettiğim:34:)
yoksa insanın hayatında bir kere gerçekten sevdiği biri olunca,her gün ama her gün ayrı bir heyecanla yatağından onu düşünerek uyanır, her konuşması ayrı bir heycanlı olur.görebiliyorsa her zaman yada uzaktaysa sesini duyduğu her an şükrediyordur zaten...bugünü kutlamak bana göre de değil..gerçekten o insan bir gün çıkıp geldiğinde ve hiç gitmediğinde artık her anımız için ayrı hayaller kuruyor olacağım:31:

Back
X