14 subat

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
18
Merhaba kizlar
Ben universite ogrencisiyim baska sehirde okuyorum ama 14 subatta kadar memleketteyim annemin sevgilimden haberi yok ve bizim ilk sevgililer gunumuz baya bir ozenmek istiyorum hediye konusunda ne almaliyim sizce 3.5 aylik iliskimiz daha once kazak hediye etmistim ona kazak alamam zaten kış bitti sayilir ne alsam bilmiyorum ve evde dikkat cekmeden saklayabilecegim bisey olmali yardim edin kizlar..

bütçen nedir

Panduf alabilirsiniz ben öyle yapacağım

saat parfüm resimleriniz ilgili kupalar olabilir resminizi veriyorsunuz kupa yapıyorlar sıcak su koyduğunuzda resminiz çıkıyor normalde de o kupa simsiyah kimsenin dikkatini çekmez o kara şey.kendi ellerinizlede yapabileceğiniz pastalar güzel bir kutu içerisinde aklıma gelen bunlar.

pardon sizi alıntılamışım

aat parfüm resimleriniz ilgili kupalar olabilir resminizi veriyorsunuz kupa yapıyorlar sıcak su koyduğunuzda resminiz çıkıyor normalde de o kupa simsiyah kimsenin dikkatini çekmez o kara şey.kendi ellerinizlede yapabileceğiniz pastalar güzel bir kutu içerisinde aklıma gelen bunlar.

Bence hoşuna gideceği şeylerden ufak bir kutu hazırla. Tuttuğu takımın anahtarlığı, sevdiği şeker-çikolata-jelibon v.b., ufak notlarla birlikte gayet hoşuna gider. Sonuçta alacağın kazak-gömleği kendisi de alabilir.

3.5 aylık bir ilişkide hem de çok özel olmayan bir günde bu kadar özenmeye gerek yok bence.

100 tl de fazla bir miktar.

İleriki zamanlarda gerek olmadığını anlayacaksin.

Şapka alabilirsin.
Ya da atkı.

Bu hafta 547 tane 14 şubat konusu açılır artık.

İnsan sevgilisine alacağı şeyi başkasına soruyorsa zaten o ilişkiden hayır gelmez. Çünkü gerçek bir sevgili sevdiği adamın neye ihtiyacı olduğunu neyden hoşlanacağını bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…