Merhaba kizlar
Ben universite ogrencisiyim baska sehirde okuyorum ama 14 subatta kadar memleketteyim annemin sevgilimden haberi yok ve bizim ilk sevgililer gunumuz baya bir ozenmek istiyorum hediye konusunda ne almaliyim sizce 3.5 aylik iliskimiz daha once kazak hediye etmistim ona kazak alamam zaten kış bitti sayilir ne alsam bilmiyorum ve evde dikkat cekmeden saklayabilecegim bisey olmali yardim edin kizlar..
Merhaba kizlar
Ben universite ogrencisiyim baska sehirde okuyorum ama 14 subatta kadar memleketteyim annemin sevgilimden haberi yok ve bizim ilk sevgililer gunumuz baya bir ozenmek istiyorum hediye konusunda ne almaliyim sizce 3.5 aylik iliskimiz daha once kazak hediye etmistim ona kazak alamam zaten kış bitti sayilir ne alsam bilmiyorum ve evde dikkat cekmeden saklayabilecegim bisey olmali yardim edin kizlar..
saat parfüm resimleriniz ilgili kupalar olabilir resminizi veriyorsunuz kupa yapıyorlar sıcak su koyduğunuzda resminiz çıkıyor normalde de o kupa simsiyah kimsenin dikkatini çekmez o kara şey.kendi ellerinizlede yapabileceğiniz pastalar güzel bir kutu içerisinde aklıma gelen bunlar.
saat parfüm resimleriniz ilgili kupalar olabilir resminizi veriyorsunuz kupa yapıyorlar sıcak su koyduğunuzda resminiz çıkıyor normalde de o kupa simsiyah kimsenin dikkatini çekmez o kara şey.kendi ellerinizlede yapabileceğiniz pastalar güzel bir kutu içerisinde aklıma gelen bunlar.
Merhaba kizlar
aat parfüm resimleriniz ilgili kupalar olabilir resminizi veriyorsunuz kupa yapıyorlar sıcak su koyduğunuzda resminiz çıkıyor normalde de o kupa simsiyah kimsenin dikkatini çekmez o kara şey.kendi ellerinizlede yapabileceğiniz pastalar güzel bir kutu içerisinde aklıma gelen bunlar.
Bence hoşuna gideceği şeylerden ufak bir kutu hazırla. Tuttuğu takımın anahtarlığı, sevdiği şeker-çikolata-jelibon v.b., ufak notlarla birlikte gayet hoşuna gider. Sonuçta alacağın kazak-gömleği kendisi de alabilir.
İnsan sevgilisine alacağı şeyi başkasına soruyorsa zaten o ilişkiden hayır gelmez. Çünkü gerçek bir sevgili sevdiği adamın neye ihtiyacı olduğunu neyden hoşlanacağını bilir.