Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım :), yalnız geçireceğim, ama 14 şubata kadar olursa bişeyler belki yalnız girmem.![]()
Öncelikle bi yılbaşı var yalnız geçirilecek, üstüne bir de 14 şubat oh tam olsun artıkBenim de flörtleştiğim biri var ama beraber kutlama gibi bir olaya girmeyiz herhalde, o seviyeye gelemedik. Gerçi ben geldim ama o gelemedi tüh
![]()
Ya kizlar daha cok var 14 subataaa =D
yarin obur gun birine asik olup olmayacaginiz ne malummm
Neyse, ben her sene 14 subata yalniz girdigimden (cok direndim bi seferinde ama yapamadim 12 subatta ayrildim, daha fazla cekemedim) bu sene de yalniz olmak bana cok koymaz acikcasi
![]()
bu gidişle ben de![]()
bennnn14 şubatım hep sevgilisiz geçti.bu senede öyle olacak pofff
![]()
Ewt çok var daha ama insan hayatına birinin girip girmeyeceğini üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyor. Mesela ben 14 şubata kadar hayatıma kimsenin girmeyeceğinden eminim bu mucize olurdu. Ne yapalım kısmet hayırlı biri olacaksa olur inş. Hayırlı olmayacaksa yalnız geçirmeye razıyım.
yalnızız kızlar yalnızız yalnız bence toplanıp bi yalnızlar partisi felan yapmalıyız :)) aman şimdi sevgilim olsa gidip birsürü borç yapıcaktım diye avutalım kendimiziP
bu gidişle bende galiba
4 senenin sonuna geliyoruz galiba![]()