14 Şubatı kimler yalnız geçirecek

okyanus85

Her nasip vaktine esirdir...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.843
251
163
Slm kızlar 14 şubatı kk üyerinden kaç kişi yalnız geçirecek. İlk yalnız ben olayım :) her 14 şubatta olduğu gibi bu 14 şubatta da yalnızım

Öncelikle bi yılbaşı var yalnız geçirilecek, üstüne bir de 14 şubat oh tam olsun artık :52: Benim de flörtleştiğim biri var ama beraber kutlama gibi bir olaya girmeyiz herhalde, o seviyeye gelemedik. Gerçi ben geldim ama o gelemedi tüh :27:

Öncelikle bi yılbaşı var yalnız geçirilecek, üstüne bir de 14 şubat oh tam olsun artık :52: Benim de flörtleştiğim biri var ama beraber kutlama gibi bir olaya girmeyiz herhalde, o seviyeye gelemedik. Gerçi ben geldim ama o gelemedi tüh :27:

Yılbaşı beni çok etkilemiyor da sevgililer günü yok mu ah o sevgililer günü :((

bende yalnızım.. forever alone :(

$ForeverAloneBlackTextSS.webp

:D:D:D

Ya kizlar daha cok var 14 subataaa =D
yarin obur gun birine asik olup olmayacaginiz ne malummm :37:

Neyse, ben her sene 14 subata yalniz girdigimden (cok direndim bi seferinde ama yapamadim 12 subatta ayrildim, daha fazla cekemedim :D ) bu sene de yalniz olmak bana cok koymaz acikcasi :24:

Ya kizlar daha cok var 14 subataaa =D
yarin obur gun birine asik olup olmayacaginiz ne malummm :37:

Neyse, ben her sene 14 subata yalniz girdigimden (cok direndim bi seferinde ama yapamadim 12 subatta ayrildim, daha fazla cekemedim :D ) bu sene de yalniz olmak bana cok koymaz acikcasi :24:

Ewt çok var daha ama insan hayatına birinin girip girmeyeceğini üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyor. Mesela ben 14 şubata kadar hayatıma kimsenin girmeyeceğinden eminim bu mucize olurdu. Ne yapalım kısmet hayırlı biri olacaksa olur inş. Hayırlı olmayacaksa yalnız geçirmeye razıyım.

Ewt çok var daha ama insan hayatına birinin girip girmeyeceğini üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyor. Mesela ben 14 şubata kadar hayatıma kimsenin girmeyeceğinden eminim bu mucize olurdu. Ne yapalım kısmet hayırlı biri olacaksa olur inş. Hayırlı olmayacaksa yalnız geçirmeye razıyım.

aynen oyle canim. 14 subati biriyle gecirip, yilin geri kalaninda onun icin goz yasi dokmektense, guzel guzel yalniz gecirelim daha iyi ((=

yalnızız kızlar yalnızız yalnız bence toplanıp bi yalnızlar partisi felan yapmalıyız :)) aman şimdi sevgilim olsa gidip birsürü borç yapıcaktım diye avutalım kendimizi :PP

yalnızız kızlar yalnızız yalnız bence toplanıp bi yalnızlar partisi felan yapmalıyız :)) aman şimdi sevgilim olsa gidip birsürü borç yapıcaktım diye avutalım kendimizi :PP

Bencede cnm yalnızlar partisi yapalım en iyisi hem yalnız olduğumuzuda hissetmeyiz :)) partinin adıda yalnızlar rıhtımı olsun :))

Back
X