14 Şubatta Test Yapacak Olanlar :)

0dolunay0

"Cennette ikiz melek annesi...:("
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
2.035
1.147
168
37
Merhaba kızlar. Aranızda benim gibi Sevgililer Günü hediyesi olarak pozitif gebelik testi verebilmek için dua edenler var biliyorum :KK68: Gelin birkaç günlüğüne de olsa toplanalım, dua edelim birbirimize. Allah'ın izniyle testlerimiz pozitif çıkarsa unutulmayacak bir hediye vermiş oluruz inşallah kocalarımıza :anneadayı: Hoş aslında bu hediye iki taraflı :KK66: Ha olur da gebe olmadığımızı öğrenirsek, gebe arkadaşlarımızın sevincini paylaşır moral buluruz :KK55: :KK19:O güne kadar da stres atarız.

Beklenen (Aslında beklenmeyen) adet günlerimizi yazalım, bol bol dua edelim :KK68:Rabbim sen umutlarımızı boşa çıkarma, hayırlısı ile bizlere en kısa zamanda sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip et, dertlere dayanma gücü ver, yolundan ayırma...(amin)

Son düzenleme:
Benim BAT da 17 Şubat ama bir umut 14 Şubatta test yapacağım. İnşallah gebeyimdir ve o adet 9 ay hiç gelmez :P

Benim bat 3 subatti ve hala gelmedi 3. Gün idrarda gebelik testi yaptm negatifti tekrar denemedim 7. Günde bitti ama hic bi belirti yok bilemedim ki :(

Benim bat 3 subatti ve hala gelmedi 3. Gün idrarda gebelik testi yaptm negatifti tekrar denemedim 7. Günde bitti ama hic bi belirti yok bilemedim ki :KK43:
Belki geç yumurtlamışsındır ve dolayısıyla geç döllenme olmuştur ;) Cuma günü falan tekrar bi test yap olmadı doktora git derim.

Merhaba kizlar benim bat 12 subqt bir gun kaldi pek sancim yok uyku hali halsizlik ara arada bulqnti ve bas donmem var

Merhaba kizlar benim bat 12 subqt bir gun kaldi pek sancim yok uyku hali halsizlik ara arada bulqnti ve bas donmem var
Selam benimde bat 12 Şubat. Pzt günü idrar testi Yaptım negatifti :( belki de daha erkendi.. Ama hani adete yakın meme ağrısı azalır yani en azından benim öyle oluyor.. İşte adet belirtisi gibi o da var.. :( ama istemiyorum adet olmak.. inşallah bebişler bizimledir. :KK45:

Selam benimde bat 12 Şubat. Pzt günü idrar testi Yaptım negatifti :( belki de daha erkendi.. Ama hani adete yakın meme ağrısı azalır yani en azından benim öyle oluyor.. İşte adet belirtisi gibi o da var.. :( ama istemiyorum adet olmak.. inşallah bebişler bizimledir. :KK45:
Aahh ah inşallah :) Bakalım aramızda pozitifi bulan olacak mı :P

Ben de 14 Şubat ta yapayım diyorum. Belki 3 gün öncesinde çıkar. Ümitlenmek istemiyorm. Ama gene tarih yaklaştikca. Kendimi bu forumda. Tüm belirti leri yaşarken görüyorum

Ovulasyon testı deneyim dedim. O da bu ay Misafirliğe gittik falan. Çift çizgi vardı ama. Silikti ikincisi. Gecesinde denedik. Ama sanmıyorum ya. İhtimal var mıdır ya . Çok istiyorum

Back
X