• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 yaşında 7.5 aylık hamile

aSkiTo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
13.324
33
206
- Yurtdışı
Elazığ'da, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden 14 yaşındaki kızın 7,5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı!!

51844.jpg
Karın ağrısı şikayetiyle ailesiyle Fırat Üniversitesi Hastanesine başvuran 14 yaşındaki D.S'nin yapılan muayenesinde 7,5 aylık hamile olduğu, karnındaki bebeği düşürmek için girişimde bulunduğu belirlendi.

Durumun bildirilmesi üzerine soruşturma başlatan jandarma ekipleri, D.S ve ailesinin ifadelerini aldı.

Soruşturma sonucunda, genç kızı hamile bıraktığı iddia edilen 17 yaşındaki teyzesinin oğlu S.K. gözaltına alındı. İfadesinde D.S. ile birlikte olduğunu itiraf ettiği öğrenilen S.K, sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada D.S. ve ailesinin S.K'dan şikayetçi olmadığı belirtildi. Hastanede kontrol altında tutulan D.S ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

haber kaynagi :
3.jpg

böyle şeyleri gazetelerden çok sık okuyorum.bu çok kötü hatta iğrenç bişey.bir çocuğun tecavüze uğraması ve bundan hamile kalması çok acı.o yaştaki çocuk aşkı sevgiyi nerden bilsin, yaşadığını nerden bilsin, cinselliği hangi duygularla arzulasın???.zaten 15 yaşını geçen erkek çocukları cinselliği çok merak ediyorlar.eskisi gibi top oynamalar saklambaçlar oyunlar arkadaşlık filan bilmiyorlar varsa yoksa internet bilgisayar oyunları televizyon.anne ve babalar bu yaştaki çocuklarını iyi eğitsin dikkatli olsun.internet kafelerden ,televizyondan ,alenen satılan cd lerden alıp izliyorlar.aile yaşantısı ve arkadaş çevresi burda çok önemli.ne diyimki Allah hepimizin evlatlarını korusun.kötü olan zaman değil zamanı kötü yapan insanlar.:1no2::kızgın::kızgın:

üff bide şikayetci olmamışlarKötü Kazen.
Bacak kadar cocukları bide evlendirir bunlar:oklava::oklava:

benim anlamadıgım 7,5 aylık olana kadar nasıl anlamamıslar...biz neler çekiyoruz...

Ya Hani Isterse Hamile Olsun Yaşi Tutmuyosa Bu Suçu Işleyen Kişi Hapse Girerdi.acaba Herşey Sözde Mi? Hatta Ailesi Bu çocuğu Evlendirirse Anne Babasi Bile Hapse Atiliyo Ama Bakin Sözde Olduğu Açikça Belli

bu ne yaa yazık yaa 7,5 aylık bir bebek ve kız daha 14 yaşında daha kız zaten cocuk yaa

Tüh Tühh Yazik Yaa O Doğacak Bebeğe Tecavüz Sonrasi Meydana Gelicek. Oysaki Biz Ne Sevgilerle Karnimizda Yetiştiriyoruz Bebeklerimizi..senağlama

yazık walla kıza üzüldüm daha kendi çocuk bide çocuğu olucak doğuda çoğu yerde böle hep duyuyoruz tecavüz olmasa biel bu yaşlarda evlendiriolar ailelleri 14 15 yaşlarında çocuk sahibi oluyolarr çok yazık walla kimsenin anlamamasına şaşırdım doğrusu 7,5 aylık bebek kendini gösterir her halukarda o kadarda kilo alınmaz yani kilo almış sanmış olsalr bilee allah korusun walla zor bişi...

Back
X