140 olması gereken kalp ritmi 60

Frmkrm

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2020
36
10
8
30
Merhabalar hanımlar şu an 6 haftalık hamileyim 5hafta 6 günlükken ultrasona gittim normal ultrasonla doktor kalp atışı duymadığı için vajinal baktı ve 140 olması gerekirken 60 dedi kalp atışı için sizden bunu yaşayan var mı kalbi dura bilirmiş öyle dedi doktor bununla karşılaşıp bisey Bi çare bulup bu durumdan kurtulan varsa ya da normal düzeldi diyen varsa lütfen yazsin şimdiden teşekkürler

6. haftada 100 falan atar.7. haftada 130 140 ortalama. ıstersen tekrar bı gıt . rabbım hayırlısıyla saglıkla dogurmayı nasıp etsın

Amin allah razı olsun normal mi diyorsunuz yani kalbi duracak anlamına gelmiyor dime
demek ıstedıgım zor almıs ya rıtmı tekrar ettırmende fayda var. belkı daha net duyulur bı kac gune ve ıcın rahatlar :)

Doktor değilim aşırı bilgimde yok ama bildiğim kadarıyla doktor öyle demişti bana ilk hafta yani keselenme olduğu hafta zaten kalp ritmi ultrasonla duyulmuyor karında bakıldığında ve her doktor altan vajinadan bakmayıda önermiyor/bakmıyor bende ilk 5-6 haftalıkken gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam kalp ritmi duyulmamıştı... bence canını çok sıkma sen kendine dikkat et kanaman varmı yok mu onu sürekli kontrol et yakın zamanda tekrar gidersin

Çok şükür hiç bir sıkıntım yok sadece öyle kalbi dura bilir deyince doktor korktum biraz ilk doktorum da 3 buçuk haftalıkken boş gebelik ola bilir demişti bana da hep böyle doktorlar denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…