A asya nil Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2023 7 1 1 29 14 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi asya nil #1 Merhaba arkadaşlar ben bu sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı ama kan testi negatif kafam karıştı acaba gebelik var mıdır ?
Merhaba arkadaşlar ben bu sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı ama kan testi negatif kafam karıştı acaba gebelik var mıdır ?
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.127 4.770 123 14 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi asya nil #2 asya nil .!.: Merhaba arkadaşlar ben bu sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı ama kan testi negatif kafam karıştı acaba gebelik var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Test hatalı demek ki Ben de idrar testimde pozitif görmüştüm ama kanda çıkmadı maalesef test hatalıymış.
asya nil .!.: Merhaba arkadaşlar ben bu sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı ama kan testi negatif kafam karıştı acaba gebelik var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Test hatalı demek ki Ben de idrar testimde pozitif görmüştüm ama kanda çıkmadı maalesef test hatalıymış.
A asya nil Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2023 7 1 1 29 14 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi asya nil #3 onbirmayis .!.: Test hatalı demek ki Ben de idrar testimde pozitif görmüştüm ama kanda çıkmadı maalesef test hatalıymış. Genişletmek için tıkla... Anladım belki de ama adetime 5 gün var yine de kanda çıkardı sanırım
onbirmayis .!.: Test hatalı demek ki Ben de idrar testimde pozitif görmüştüm ama kanda çıkmadı maalesef test hatalıymış. Genişletmek için tıkla... Anladım belki de ama adetime 5 gün var yine de kanda çıkardı sanırım
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.127 4.770 123 14 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi asya nil #4 asya nil .!.: Anladım belki de ama adetime 5 gün var yine de kanda çıkardı sanırım Genişletmek için tıkla... O çok belli olmaz Döllenme zamanına bağlı
asya nil .!.: Anladım belki de ama adetime 5 gün var yine de kanda çıkardı sanırım Genişletmek için tıkla... O çok belli olmaz Döllenme zamanına bağlı
A asya nil Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2023 7 1 1 29 14 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi asya nil #5 onbirmayis .!.: O çok belli olmaz Döllenme zamanına bağlı Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim benim tek seferlik ilişkiydi kaza oldu diyelim belirtilerde yaşayınca yapayım dedim kısmet tabi
onbirmayis .!.: O çok belli olmaz Döllenme zamanına bağlı Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim benim tek seferlik ilişkiydi kaza oldu diyelim belirtilerde yaşayınca yapayım dedim kısmet tabi
Nooneathome9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2023 2.030 2.469 63 14 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi asya nil #6 asya nil .!.: Merhaba arkadaşlar ben bu sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı ama kan testi negatif kafam karıştı acaba gebelik var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Kan testine güvenin idrar testi yanlış gösteriyor çoğu zaman
asya nil .!.: Merhaba arkadaşlar ben bu sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı ama kan testi negatif kafam karıştı acaba gebelik var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Kan testine güvenin idrar testi yanlış gösteriyor çoğu zaman
A asya nil Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2023 7 1 1 29 14 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi asya nil #7 Nooneathome9 .!.: Kan testine güvenin idrar testi yanlış gösteriyor çoğu zaman Genişletmek için tıkla... Sanırım haklısınız bence de hayırlısı olsun
Nooneathome9 .!.: Kan testine güvenin idrar testi yanlış gösteriyor çoğu zaman Genişletmek için tıkla... Sanırım haklısınız bence de hayırlısı olsun