- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
- 103
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
kotu gune rastlamisKuzum benim kuzu 11 aylikti yürüdü ama geç kaldı konuşması bizimde.her bebeğin gelişimi farklıdır. Hastalıktı disti yorulmuş bünyesi minnoşun. 18 aya kadar sorun yok diye biliyorum ben.
Benim kızda hiç yürüme diye birşey yoktu koltuklara duvarlara tutunur gezerdi evin içinde. Biz sapanca ya tatile gittik 2 günlük. Arabasını götürmedim tuttum elinden saatlerce dura dinlene yürüdük sahilde :) eve geldik ertesi gün yani tam darbe gecesi yürüdü kızım kötü bir anısı kaldı maalesef sevinemedik bile
Canım yorulsun boşver evde tut gezdir kolundan karşısına otur sevdiği bir şeyi eline al gel gel hadi güzelim hadi bebeğim sen yaparsın de canım inşaAllah Rabbim de izin verirse yürür kuzu.kotu gune rastlamis
Bende almiyorum arabasini ama hemn yoruluyo 2dk yuruse
grip oldu ardindan tay tay durmayida birakti cagirince geliyodu bi iki adim simdi kaldirsamda kendini yere atip emekliyoCanım yorulsun boşver evde tut gezdir kolundan karşısına otur sevdiği bir şeyi eline al gel gel hadi güzelim hadi bebeğim sen yaparsın de canım inşaAllah Rabbim de izin verirse yürür kuzu.
O zaman biraz bekle canım bol bol vitaminli proteinli besle kemikleri güçlensin. Sen israr ettiğin için inada bindiriyor bu Kuzular olayı. 1 ay kadar bekle iyice bir toplasın sonra devamgrip oldu ardindan tay tay durmayida birakti cagirince geliyodu bi iki adim simdi kaldirsamda kendini yere atip emekliyo
Tamam tesekkur ederim bilgili oba hatunu =)O zaman biraz bekle canım bol bol vitaminli proteinli besle kemikleri güçlensin. Sen israr ettiğin için inada bindiriyor bu Kuzular olayı. 1 ay kadar bekle iyice bir toplasın sonra devam
Tabi kız obamın bütün bebeleri bana gelir boşuna haline sultan demiyorlar bana :)Tamam tesekkur ederim bilgili oba hatunu =)
Tabi kız obamın bütün bebeleri bana gelir boşuna haline sultan demiyorlar bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?