14aylik kizim ne zaman yurur

HirasininNuru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
513
5.607
103
Selam kizlar benim kizim 14aylikve yurumuyo hala aslinda bi ay once tutunarak kalkiyo tay tay duruyo hatta accik israr edip oyunlar yaparsam iki adim atiyodu
Hastalandi dis grip bogaz agrisi vs. Herseyi unutturdu kizima tek tutunuyo kanepelere ve tay tay kalkinca aninda dusuyo elini birakmaya kalks bagirip agliyo korkuyo cok elini tutup yurutsemde cok korkuyo gidemiyo napicam ne zaman yuruycek benim kizim bu durumu yasayan varmi nasil astiniz ?

Benim oğlum bı yaşında kısa mesafe yürürken düşüp kormasiyla yürümeyi bıraktı 16 aylikdi yürümeye başladığında zamana bırak olur ins

Kuzum benim kuzu 11 aylikti yürüdü ama geç kaldı konuşması bizimde. :( her bebeğin gelişimi farklıdır. Hastalıktı disti yorulmuş bünyesi minnoşun. 18 aya kadar sorun yok diye biliyorum ben.

Benim kızda hiç yürüme diye birşey yoktu koltuklara duvarlara tutunur gezerdi evin içinde. Biz sapanca ya tatile gittik 2 günlük. Arabasını götürmedim tuttum elinden saatlerce dura dinlene yürüdük sahilde :) eve geldik ertesi gün yani tam darbe gecesi yürüdü kızım kötü bir anısı kaldı maalesef sevinemedik bile :(

Kuzum benim kuzu 11 aylikti yürüdü ama geç kaldı konuşması bizimde. :KK43: her bebeğin gelişimi farklıdır. Hastalıktı disti yorulmuş bünyesi minnoşun. 18 aya kadar sorun yok diye biliyorum ben.

Benim kızda hiç yürüme diye birşey yoktu koltuklara duvarlara tutunur gezerdi evin içinde. Biz sapanca ya tatile gittik 2 günlük. Arabasını götürmedim tuttum elinden saatlerce dura dinlene yürüdük sahilde :) eve geldik ertesi gün yani tam darbe gecesi yürüdü kızım kötü bir anısı kaldı maalesef sevinemedik bile :KK43:
kotu gune rastlamis :(
Bende almiyorum arabasini ama hemn yoruluyo 2dk yuruse

Canım yorulsun boşver evde tut gezdir kolundan karşısına otur sevdiği bir şeyi eline al gel gel hadi güzelim hadi bebeğim sen yaparsın de canım inşaAllah Rabbim de izin verirse yürür kuzu.
grip oldu ardindan tay tay durmayida birakti cagirince geliyodu bi iki adim simdi kaldirsamda kendini yere atip emekliyo

grip oldu ardindan tay tay durmayida birakti cagirince geliyodu bi iki adim simdi kaldirsamda kendini yere atip emekliyo
O zaman biraz bekle canım bol bol vitaminli proteinli besle kemikleri güçlensin. Sen israr ettiğin için inada bindiriyor bu Kuzular olayı. 1 ay kadar bekle iyice bir toplasın sonra devam

Back
X