15-16 çatlatma iğnesi vurulanlar

blk9091

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
6
0
1
34
16 Nisan da çatlatma iğnesi oldum daha hala hasta olmadım testler negatif böyle olan varmı

Merhaba benim bugün 13. Günüm testlerim benimde negatif. Fakat karnım şiş sanırım regli olacağım.

Bende 15. Günde regli oldum. Peki siz tekrardan deneyecek misiniz? Bu iğneleri bulmak zor ben bu ay denemeyecegim

Bende 15. Günde regli oldum. Peki siz tekrardan deneyecek misiniz? Bu iğneleri bulmak zor ben bu ay denemeyecegim
Doktora gittim pazartesi eahim filmi çekecek isterseniz bir daha deneyelim ama vücuda sürekli hormon yüklemiş oluruz dedi tüpler kapalı veya büzüşme varsa boşuna uğraşırız dedi korkuyorum ama yapacak bişeyde yok

Doktora gittim pazartesi eahim filmi çekecek isterseniz bir daha deneyelim ama vücuda sürekli hormon yüklemiş oluruz dedi tüpler kapalı veya büzüşme varsa boşuna uğraşırız dedi korkuyorum ama yapacak bişeyde yok
Banada hsg film ve tahlil verdiler. Onun sonucuna göre bakacağız. Umarım olumsuzluk olmaz sizin için de. Benim lekelenmelerim devam ediyor 8 gün oldu. Karnım çok şişti mide bulantısı ve ara ara sıcak basması oluyor. Kullandığım iğnelerin etkisi mi bilemiyorum. Sizin iğne sonrası regl süreciniz nasıl olmuştu?

Banada hsg film ve tahlil verdiler. Onun sonucuna göre bakacağız. Umarım olumsuzluk olmaz sizin için de. Benim lekelenmelerim devam ediyor 8 gün oldu. Karnım çok şişti mide bulantısı ve ara ara sıcak basması oluyor. Kullandığım iğnelerin etkisi mi bilemiyorum. Sizin iğne sonrası regl süreciniz nasıl olmuşt

Banada hsg film ve tahlil verdiler. Onun sonucuna göre bakacağız. Umarım olumsuzluk olmaz sizin için de. Benim lekelenmelerim devam ediyor 8 gün oldu. Karnım çok şişti mide bulantısı ve ara ara sıcak basması oluyor. Kullandığım iğnelerin etkisi mi bilemiyorum. Sizin iğne sonrası regl süreciniz nasıl olmuştu?

İğnelerden sonra çok yoğun yaşadım sıcak basması hep oldu bende ve çok uzun sürdü

Back
X