Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek degilmi sanki bacak arasında var gibi bence erkek15+2 cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
Bu bebek kız çünkü fotoğrafa bakarsanız vajinası oluşmuş.Doktor kıza benziyor dedi ama Emin olamadı değişir mi bu haftadan sonra
Benimkine de bakar mısınıız rica etsem 12+1Bu bebek kız çünkü fotoğrafa bakarsanız vajinası oluşmuş.
Sizin ki daha cok kücük, anlayamadımBenimkine de bakar mısınıız rica etsem 12+1![]()
Aynı doktora tekrar gittik erkek dedi gösterdi bize de önce kız demişti şimdi kesin erkek dedi 16+3 şuandaErkek degilmi sanki bacak arasında var gibi bence erkek
Sizin ki daha cok kücük, anlayamadım
Bu bebek kız çünkü fotoğrafa bakarsanız vajinası oluşmuş.
Bu fotoda da erkek vallahi pipi ortada:))Bu hafta da böyle fotoğraf gösterdi kesin erkek dedi şaşkıniz İlk bebeğimiz neye inanalım şaşırdık![]()
Ben bilir kişi değilim ki bakın yanlış yorumlamışım hatta:))Peki benim kine de bakar mısınız lütfenLolobibi
Pipisi gözüküyor zaten ama bı tık küçük olduğu için anlamadım çokAynı doktora tekrar gittik erkek dedi gösterdi bize de önce kız demişti şimdi kesin erkek dedi 16+3 şuanda![]()
Erkeğe benziyor sankiBenimkine de bakar mısınıız rica etsem 12+1![]()
Kız diyesim geldi Dr tahmin yaptımı hiç
Sizin tahminleriniz tutuyor genelde cozdunuz bu isi. Bana da erkek demistiniz bu ayin sonunda ogrenecegim cok merak ediyorum elimde degil.Kız diyesim geldi Dr tahmin yaptımı hiç