Finansal şanslar sunan bir hafta sevgili Koç..
Günlük rutinlerini düzenleyeceğin, enerjisi tükenmiş her alanı dönüştürmek adına noktalayacağın ve yenilikler isteyeceğin bir süreç. Öte yandan dış görünüş, imaj yenileme, toplum önündeki duruşunu tazelemek gibi girişimlerde bulunabilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili aktif, tempolu, şanslı bir dönem olacak.. İşbirlikleri, anlaşmalar, sözleşmeler, ticari anlaşmalar, ithalat, ihracat girişimleri öne çıkacak. Finansal anlamda yeniliklere açık bu süreçte gelir kaynaklarını genişletme şansları bulacaksın.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına sosyal, seyahatlere açık, etkinlikler, sanatsal faaliyetler, kalabalık yemekler derken yoğun, aktif akacak bir hafta olacak…
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, her iki yönde de enerjisi yüksek akacak bu hafta, eğer evliliği, ilişkisi ile ilgili ümitli, pozitif, olumlu bir Koç isen, eşin, partnerin ile uyumlu bir enerjisi varsa ve geleceğe ümitle bakıyor isen, destekleyen, şanslı, son derece keyifli bir hafta. Romantizmi yüksek, tutkuları yüksek, şanslı bir hafta. Ancak gelgitleri olan, emin olamadığın, bir var, bir yok ilerleyen bir evliliğe, ilişkiye sahip isen, bu hafta çok ciddi adımlar atabilirsin.. Ayrılmak, bitirmek adına radikal kararlara açık ve uygulamaya açık bir süreç.
Çocukları olan bir Koç isen, çocuklarınla ilgilenmek, birbirinize ayırdığınız zamana kalite kazandırmak, çocuklarınla sosyalleşmek hatta ilk fırsatta baş başa seyahatlere çıkmak isteyebilirsin.
Bekar bir Koç isen, enerjisi yüksek, hareketli akacak bu hafta yeni başlangıçlar gündeme gelebilir.. Flörtöz enerjisi yüksek bu hafta, bir süredir gelgitlere kapılan bir iletişim netleşebilir..
Aşık bir hafta sevgili Boğa..
Enerjisi yüksek, tutkuları yüksek, duyguları yüksek bir dönem… Bekar bir Boğa isen, kadersel, karmik birliktelikler başlayabilir. Kalıcı, uzun vadeli ilişkilere, evliliklere zemin oluşturan gökyüzü, bu dönem sana ilahi şanslar getirecek.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, yine kadersel bir dönemden geçeceksin. Dünyanın Kuzey Ay Düğümünü öz burcun yönetirken, bu dönem kadere dokunacak gelişmeler öne çıkıyor. Bitirmek istediğin, aidiyet geliştiremediğin bir ilişki, evlilik içerisinde isen, bu hafta itibari ile önemli gelişmeler öne çıkıyor. Kaderle yüzleşirken, kendin için, hayata yeniden başlamak için radikal adımlar atacaksın. Hukuksal anlamda desteklendiğin bir hafta. Evliliği, ilişkisi ile ilgili mutlu, olumlu düşünen, saf sevgi, aşk, sadakat, aidiyet içerisinde ilerleyen bir evlilik, ilişki içerisinde isen, gökyüzü seni destekliyor. Romantizm, tutku öne çıkıyor..
Çocukları olan bir Boğa isen, çocuklarınla aranızdaki iletişim, ilişki ilerliyor. Çocuklarınla aranızdaki duyguları geliştirmek, iletişimi kuvvetlendirmek adına adımlar atıyorsun.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına hoş sohbet, pozitif paylaşımlara açık, sosyal bir hafta. Uzun zamandır göreşemediğin dostlarınla iletişiminiz güçleniyor.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili iyimser, pozitif gelişmelere açık bu hafta, finansal şanslar seni bulacak. İşbirlikleri, anlaşmalar, sözleşmeler, yenilikçi girişimler öne çıkıyor..
Yenilikçi bir hafta sevgili İkizler..
Günlük rutinlerin, alışkanlıkların ile ilgili yenilikler yapacağın, imaj, sitil ile ilgili yeniliklere gideceğin, girişimci ruhta akacak bir hafta. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili destekler getirecek bu hafta, yeni bir iş imkanı bulabilir, yeni bir işe başlayabilirsin. Öte yandan işbirlikleri adına şanslı bir süreç.. Alım/Satım, araç yenileme gibi gündemlerin oluşabilir..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına yapıcı enerjilere sahip bu hafta, sosyalleşmek için zaman ayıracaksın..
Bekar bir İkizler isen, flörtöz enerjisi yüksek bu hafta, yeni bir iletişim her an gündeme gelebilir. Üstelik hızlı ilerleyen, çabuk samimiyet geliştiren bir iletişim olacak.
Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşin, partnerin ile zaman geçirmek adına birbirinizi motive edeceksiniz. Birbirinize daha çok zaman ayırmak adına her fırsatı değerlendireceksiniz. Uyum, denge getiren bu hafta, sürüncemede kalmış sorunlar çözüme kavuşuyor.
Çocukları olan bir İkizler isen, çocuklarının eğitim hayatları, kişisel gelişimleri öne çıkıyor.. Maddi manevei destekler isteyen bu hafta, çocuklarına özen göstermelisin.
Destekler etkilere sahip bir hafta sevgili Yengeç..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yenilikçi akacak bu hafta, bir süredir merak ettiğin konularla ilgili cevapları buluyorsun.. Arayışlarına karşılık verecek bu hafta, yeni bir iş, işbirliği, anlaşma öne çıkıyor. Hukuksal anlamda destekler getiren bu hafta, devam eden davalarla ilgili olumlu sonuçlar gündeme geliyor.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına keyifli haberleri öne çıkaran bu hafta, bilhassa kardeşlerinin özel yaşamları ile ilgili keyifli gelişmeler var.
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşinin, partnerinin kariyer, eğitim, finans hayatı ile ilgili olumlu gelişmeler öne çıkarken, evinizle ilgili dekoratif değişimler yapabilir, yeni bir alabilir, taşınabilirsiniz. Ortak geleceğinizle ilgili olumlu fikirler geliştirebilir, olumlu kararlar alabilirsiniz.
Çocukları olan bir Yengeç isen, çocuklarının duygusal gelişimleri, iletişim biçimleri senin için önemli olacak. Çocuklarının özgüvenlerini arttırmak adına yönlendirici tavırlar sergileyebilirsin.
Bekar bir Yengeç isen, duygusal enerjisi yüksek bu hafta yenilikçi başlangıçlar var. Flörtöz enerjisi yüksek bu hafta, romantik başlangıçlar gündeme gelebilir..
Telaşlı bir hafta sevgili Aslan..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili olumlu gelişmeler var. Tansiyonu yüksek, temposu yüksek bir hafta. Yenilikçi gelişmeler öne çıkarken, telaşlı bir süreçten geçebilirsin. Aynı anda birden fazla işle ilgilenebilir, yoğun bir hafta geçirebilirsin. Ödemeler, finansal planlamalar, krediler gündeme gelebilir..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına arada kalmışlıkları netleştirecek bu hafta, son derece hararetli geçebilir. Ailevi işbirlikleri, anlaşmalar, miras, paylaşım gibi alanlar öne çıkarken, fazlası ile yoğun bir hafta geçirebilirsin. Şehir dışı, yurt dışı seyahatler gündeme gelebilir.
Bekar bir Aslan isen, flörtöz enerjisi yüksek bu hafta, mavi boncuk kimdeyse, benim gönlüm ondadır tadında geçebilir. Abartmıyorum, aynı anda birden fazla kişiye ilgi duyabilir, birden fazla yeni iletişime imza atabilir, yoğun bir hafta geçirebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşin, partnerin ile başbaşa tatil planları yapabilir, şehir dışı, yurtdışı seyahatlere çıkabilir, birlikte olmak adına sürprizler yapabilirsin. Yine eşin, partnerin ile aranızdaki iletişim, uyum artarken, dengeli bir döneme giriyorsunuz. Eşinin, partnerinin tutkulu, romantik yaklaşımları aranızdaki duyguları yeniden alevlendirebilir. Öte yandan bitime yüz tutmuş bir ilişki, evlilik söz konusu ise bu hafta ipler tamamen kopabilir.
Çocukları olan bir Aslan isen, çocuklarının enerjilerini yönetmekte güçlük çekebilirsin. Hobiler, aktiviteler, doğru planlama sorunları aşmak adına yardımcın olacak.
Hareketli bir hafta sevgili Başak..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili önemli gelişmelere açık bir döneme giriyorsun. İşbirlikleri, anlaşmalar, sözleşmeler, yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Yeni bir iş, yeni bir işbirliği, yeni bir anlaşma gündeme gelebilir. Alım/Satım, ticaret, ev taşımak, tayin, terfi konuları gündeme gelebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına iletişime açık akacak bu hafta, eski arkadaşlıklar pekişirken, yeni başlangıçlar hayatına renk katacak.
Bekar bir Başak isen, geçmişin köhne iletişimlerinden, ilişkilerinden, gelgitlerinden kaçınmak isteyeceksin. Bazı şeylerin bitmesine niyet ederken, geleceğe odaklanacaksın. Yeni iletişimler gündeme geliyor..
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile zaman geçirememekten şikayetçi olacağın bu hafta, sen de pek uygun olmayacaksın. Günlük rutinlerin, kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili detaylar öne çıkarken, sen de özel yaşamına pek zaman ayıramayabilirsin. Ancak karşılıklı sağduyu, anlayış, planlama haftayı kolaylıkla yönetmenize yardımcı olurken, krizlerinde önüne geçecektir, bilgine.
Çocukları olan bir Başak isen, çocuklarınla ilgili eğitim, günlük rutinler, alışverişler öne çıkarken, planda olmayan masraflar bütçeni aşabilir.
Yaratıcı bir hafta sevgili Terazi..
Günlük rutinlerine yenilik katarken, yeni alışkanlıklar edinmekten kaçınmayacaksın.. Hayatına yeni bir soluk kazandırmak, yeni heyecanlar katmak isteyeceksin. Hayatındaki tıkalı olan alanları çözüme kavuşturmak, aydınlatmak adına yaratıcı fikirler geliştireceksin.. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili ekonomik anlamda şanslar sunan bir döneme giriyorsun. Yeni işbirlikleri, freelance çalışmalar, online girişimler, sunum, toplantı, seminer, online eğitimler, akademik girişimler öne çıkabilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına sakinlik arayan bu hafta, anlayışlı, uyumlu olmakta fayda var. Kardeş ilişkilerini toparlamak, ailevi ilişkileri iyileştirmek adına şanslı bir hafta. Dostluk ilişkileri, arkadaşlık ilişkileri adına destekleyen, sosyal etkileşimleri yüksek bir hafta.
Bekar bir Terazi isen, şanslı etkilere sahip bu hafta, yeni bir başlangıç gündeme geliyor. Eğer aklında biri varsa yakınlaşma şansları bulabilirsin. Karşı taraf üzerinde istediğin etkiyi yaratma şansı bulabilirsin. Aklı, kalbi boş bir Terazi isen, yeni bir başlangıç gündeme gelebilir.
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşin, partnerin ile uyumunuzu, dengenizi yükseltecek bu hafta, son derece olumlu gelişmeler var. Eşin, partnerin ile aranızdaki enerji yükselirken, romantik paylaşımlar artıyor.
Çocukları olan bir Terazi isen, çocuklarınla bir arada olmak adına günlük rutinlerinize yeni alışkanlıklar ekleyebilirsin.
Şanslı bir hafta sevgili Akrep..
Karmik etkilere sahip bir dönemden geçerken, hayatında kontrol dışı, şanslı gelişmeler gündeme gelecek.. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili olumlu gelişmeler öne çıkarken, fazlası ile şanslı iletişimler, işbirlikleri gündeme gelebilir. Finansal destekler önüne çıkarken, gelir kaynaklarını genişletme şansları bulabilir. İş akışın artarken, geri dönüşlerde o yönde artacak.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına barışçıl temalar öne çıkarken, kendini daha iyi, daha keyifli ifade etme şansı bulacaksın. İçe dönük hallerin geride kalırken, daha çok sosyalleşeceksin.
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşin, partnerin ile daha çok zaman geçirmek, geleceğe dair daha çok konuşmak, planlar yapmak isterken, eşinin, partnerinin bu yönde yaklaşımları kendini güçlü hissetmene vesile olacak. Öte yandan tutkuları yüksek bir dönemden geçerken, aşk heyecan kazanıyor..
Çocukları olan bir Akrep isen, çocuklarının hassasiyetleri, duyguları, düşünceleri senin için her zaman ki gibi önemli olacak. Son derece düşkün olacağın bu hafta, kontrolü fazla abartmamalısın.
Bekar bir Akrep isen, aşk kapıyı çalınca, elden bir şey gelmezmiş… Sürpriz gelişmeler var
Sonuç odaklı bir hafta sevgili Yay..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yarım kalmış, ağır akan her ne varsa net sonuçlar alacağın bir döneme giriyorsun. İşbirlikleri, anlaşmalar, ticari akış, ekonomik anlamda yenilikler gündeme geliyor.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına barışçıl temaları öne çıkaran bu hafta, sorunlu iletişimler düzeliyor. Manipülasyon, karmaşa geride kalırken, daha sakin, daha uyumlu bir süreç başlıyor.
Bekar bir Yay isen, son derece enerjisi yüksek akacak bu hafta, yeni iletişimler, randevular, buluşmalar, başlangıçlar gündeme geliyor.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile aranızdaki uyum artarken, eşinin, partnerinin yapıcı yaklaşımları özgüvenini arttıracak. Eşin, partnerin ile zaman geçirmekten keyif alırken, geleceğinizle ilgili planlar yapmayı da ihmal etmeyeceksiniz.. Ev değişimi, araç alım/satımı, alışverişler haftanın öne çıkanları olacak.
Çocukları olan bir Yay isen, çocuklarının daha özgüvenli, daha keyifli hissetmelerine odaklanabilirsin. Bu yönde yönlendirmeler yapabilir, profesyonel destekler alabilirsin.
Ekonomik destekler getirecek bir hafta sevgili Oğlak..
Bir süredir devam eden, seni yoran konularla ilgili sürpriz çözümler getirecek bir süreç başlıyor, hazır mısın? Ekonomik anlamda çözümsüz kalmış konularla ilgili ilahi destekler alacağın bir süreçten geçerken, emek verdiğin, çaba sarf ettiğin konularla ilgili olumlu sonuçlar alacaksın. Emeklerini taçlandıracak bir dönem diyebilirim..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına destekler getirecek bu hafta, son derece hızlı akacak bir sürece giriyorsun. Ailevi ilişkiler pekişirken, daha çok sosyalleşmek, sevdiklerinle daha çok bir arada olmak isteyeceksin.
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile aranızdaki uyum artarken, denge, iletişim, tutku öne çıkıyor.. Aranızdaki duygu, tutku artarken, evliliğinize, ilişkinize yeni bir soluk, heyecan doğabilir..
Çocukları olan bir Oğlak isen, eğitim hayatları, gelecekleri ile ilgili detaylar senin için her zaman ki gibi önemli olacak. Bu yönde eğilebilir, bu yönde hareket edebilir. Araştırmalar yapabilir, profesyonel destekler alabilirsin.
Bekar bir Oğlak isen, aşk adına şansl ıakacak bu hafta, son derece romantik gelişmeler var. Ruh eşi, ruh ikizi, kadersel birliktelik temalarını çalıştıran bu hafta, sürpriz gelişmeler var.
Dönüştüren bir hafta sevgili Kova..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili şanslı, keyifli akacak bu hafta, bir süredir devam eden durağanlık nihayet bitiyor. Seni yoran, aşağı çeken enerjilerden kurtulurken, son derece keyifli gelişmeler yaşayabilirsin. Yeni bir iş başlangıcı, yeni bir işbirliği gündeme gelebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına pürüzler ortadan kalkarken, sorunlu iletişimler çözülüyor. Manipülatif etkiler dağılırken, kendini daha özgür, daha keyifli, daha heyecanlı hissedeceksin.
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşin, partnerin ile aranızdaki iletişim güçlenirken, ortak geleceğinize odaklanacaksınız. Finansal iyileşmeler öne çıkarken evinizi düzenleyebilir, yeni bir eve çıkabilir, alım/satım yapabilirsiniz. Konfor alanınız kalite kazanırken, birbirinize daha çok önem verecek, daha çok özen göstereceksiniz.
Çocukları olan bir Kova isen, çocuklarının sağlıkları önem kazanıyor. Çocuklarına karşı hassasiyetin artarken, fazlası ile titiz hareket edeceksin.
Bekar bir Kova isen, yurtdışı, şehir dışı iletişimler, karşılaşmalar, temaslar öne çıkarken, farklı kültürlerden insanlarla bir araya gelebilirsin.
Romantik bir hafta sevgili Balık..
Enerjisi yüksek, barışçıl, keyifli bir hafta.. Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile aranızdaki uyum artarken, birbirinize karşı daha özenli, daha yapıcı, daha sağduyulu yaklaşımlar sergileyeceksiniz. Eşinin, partnerinin romantik yaklaşımları evliliğinize, ilişkinize heyecan katarken, eşin, partnerin ile daha çok zaman geçireceksiniz.
Çocukları olan bir Balık isen, çocuklarınla aranızdaki duygusal bağ, sevgi dili senin için önemli olacak. Çocuklarına kendini daha açık ifade etmek, duygularını, sevgini, şefkatini daha çok yansıtmak isteyeceksin.
Bekar bir Balık isen, romantik, tutkulu, sürpriz bir iletişim hayatına dahil olabilir. Son derece keyifli akacak bu hafta, kadersel başlangıçlar gündeme gelebilir. Hatta öyle ki ruh eşi, ruh ikizi temalı iletişimler, ilişkiler öne çıkabilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına destekler getiren bu hafta, küslükler sona ererken, dostluk, samimiyet, içtenlik öne çıkıyor. Kalabalık, seyahatlere açık, son derece hareketli bir hafta.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili ilham perileri omuzlarında dolaşırken, yaratıcı fikirler geliştirebilir, çözüm odaklı formüller bulabilirsin. Krizleri geride bırakırken, enerjisi tükenmiş her ne varsa geride bırakıyorsun.. Finansal anlamda destekler getirecek, şanslı bir dönem başlıyor..
Seda Turan