bugun doktora gittim pupp olmusumBenimde senin haftalarında başladı uyuz oldum sandım bütün tahliller yapıldı gebelik hormonlarına karşı bi reaksiyon olduğuna karar verildi. Bi ara geçti 20 küsürlü haftalarda tekrar başladı kalınmaktan uyuyamıyorum üç hafta devam etti geçti. Sonra 30 başında bi hafta yine kaşındım. Şuan yok ama ....
Benim tüm tahlillerim temiz çıkınca baba ilaç vermedi canım. Zeytin yağı sürdüm heryerime sürekli duş aldım ve pamuklu şeyler giymeye dikkat ettim. Geçmiyor ki yine başlıyor bi doğursam kurtulsam sağlıklıcabugun doktora gittim pupp olmusumbende senin gibi uyuz oldum yada kurdesen oldum zannettim oyle boyle kasinmiyorum suan bana iki tane ilac verdi korksamda kullanicam o kadar cok kasiniyorum kii baska carem yok...senin nasil gecti?? ilacla mi kremle mi?? benden de kan aldilar karacigerime bakicaklar sanirim ins sonuclarda iyi gelir vee sukur bu kasinmanin bebeklere bir zarari yokmus ben en cok ondan korktum
cok gecmis olsun canimm umarim yakin zamanda daha iyi oluruzBenim tüm tahlillerim temiz çıkınca baba ilaç vermedi canım. Zeytin yağı sürdüm heryerime sürekli duş aldım ve pamuklu şeyler giymeye dikkat ettim. Geçmiyor ki yine başlıyor bi doğursam kurtulsam sağlıklıca
İnilh canım sanada geçmiş olsun. Kendini tırnaklamadan kaşımaya çalışcok gecmis olsun canimm umarim yakin zamanda daha iyi oluruz
evet çok çektim hemde ne çekmek. iki üç kere doktora gittim kan değerlerim normal çıktı. ama benim durumum farklıydı ben doğumdan sonrada kurdeşen döktüm, anjioödem oluştu vs.. nedeni bulunamadı kronikleşti, bir yıl sürdü. hamilelik genlerde olan bazı hastalıkları ortaya çıkarırmış daha önceden çıkmamışsa. kaşıntı da tamamen hormonlarla alakalı. doktora gidin mutlaka rahatlatacak ilaçlar verir kendi başınıza baş etmeniz çok zor. geçmiş olsun..geçmis olsun sana bia rkadasi çagiricam o doguma kdr çekmisti bu kasintiyi bazen oluyor hamileliklerde maalesef dogurunca kurtuluyorsun ancak
yeb4
merhaba, bende de aynı sorun var pupp olmusum. avil tablet kullanıyorum içim rahat etmeyerek, siz hangi ilaçı kullanıyorsunuz, doğumunuzda gerçekleşmiştir bebeğinize kavuşmusunuzdur.bugun doktora gittim pupp olmusumbende senin gibi uyuz oldum yada kurdesen oldum zannettim oyle boyle kasinmiyorum suan bana iki tane ilac verdi korksamda kullanicam o kadar cok kasiniyorum kii baska carem yok...senin nasil gecti?? ilacla mi kremle mi?? benden de kan aldilar karacigerime bakicaklar sanirim ins sonuclarda iyi gelir vee sukur bu kasinmanin bebeklere bir zarari yokmus ben en cok ondan korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?