15+3 hamilelik asiri kasinma sorunu!!!!

Feliceee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
245
296
103
suan 15+3 gunluk hamileyim 1 haftadir artan kasinti sorunum var karnim yada yanlarim degil kollarimin ust tarafindan basladi suan iki kolunda komple ve butun bacaklarimda var bugun ilk defa tam ic camasirimin hizasina belimede atmis minik minik obekler halinda kirmiziliklar var ici su dolu degil sanki kil kokleri kabarmis gibi felaket kasiniyorum arkadaslarrr basina boyle bisey gelen var mi??? benim durumum catlamak degil zaten o kadar gobegimde yok lutfeen bi yol gosterin nedir ne yapmak lazim ben amerikadayim randevusuz doktora gidemiosun burda cuma gunune randevum var o zamana kadar sanirimm heryerimi kaplamis olur bu kasinti coookk kotuyumm

geçmis olsun sana bia rkadasi çagiricam o doguma kdr çekmisti bu kasintiyi bazen oluyor hamileliklerde maalesef dogurunca kurtuluyorsun ancak

yeb4

gercekten miii doguma kadar nasil dayanilir ki buna cok kotu bisey ve onumde daha 6 ayim var!!! arkadasininda bu sekilde kollardan mi baslamisti?? gerci heryere dagiliyor kasidikca bebege etkisi var miymis?? cook tesekkur ederim cevap yazdigin icin

öncelikle gebeliğin hayırlı olsun. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.. bu yaşadığın şeyin adı gebelik kolestazı oluyor. ben yaşamadım ama yaşayan tanıdıklarım var.. genelde genetik seyrediyormuş bildiğim kadarıyla. annen falan da hamileyken yaşamış olabilir yani. gebelik hormonlarının karaciğere etkisiyle olduğu düşünülüyor. aslında hala tam olarak nedeni belirlenebilmiş değil. ve evet malesef bebeğin doğana kadar devam edecek canım...

Benimde senin haftalarında başladı uyuz oldum sandım bütün tahliller yapıldı gebelik hormonlarına karşı bi reaksiyon olduğuna karar verildi. Bi ara geçti 20 küsürlü haftalarda tekrar başladı kalınmaktan uyuyamıyorum üç hafta devam etti geçti. Sonra 30 başında bi hafta yine kaşındım. Şuan yok ama ....

bugun doktora gittim pupp olmusum bende senin gibi uyuz oldum yada kurdesen oldum zannettim oyle boyle kasinmiyorum suan bana iki tane ilac verdi korksamda kullanicam o kadar cok kasiniyorum kii baska carem yok...senin nasil gecti?? ilacla mi kremle mi?? benden de kan aldilar karacigerime bakicaklar sanirim ins sonuclarda iyi gelir vee sukur bu kasinmanin bebeklere bir zarari yokmus ben en cok ondan korktum

Benim tüm tahlillerim temiz çıkınca baba ilaç vermedi canım. Zeytin yağı sürdüm heryerime sürekli duş aldım ve pamuklu şeyler giymeye dikkat ettim. Geçmiyor ki yine başlıyor bi doğursam kurtulsam sağlıklıca

cok gecmis olsun canimm umarim yakin zamanda daha iyi oluruz

geçmis olsun sana bia rkadasi çagiricam o doguma kdr çekmisti bu kasintiyi bazen oluyor hamileliklerde maalesef dogurunca kurtuluyorsun ancak

yeb4
evet çok çektim hemde ne çekmek. iki üç kere doktora gittim kan değerlerim normal çıktı. ama benim durumum farklıydı ben doğumdan sonrada kurdeşen döktüm, anjioödem oluştu vs.. nedeni bulunamadı kronikleşti, bir yıl sürdü. hamilelik genlerde olan bazı hastalıkları ortaya çıkarırmış daha önceden çıkmamışsa. kaşıntı da tamamen hormonlarla alakalı. doktora gidin mutlaka rahatlatacak ilaçlar verir kendi başınıza baş etmeniz çok zor. geçmiş olsun..

merhaba, bende de aynı sorun var pupp olmusum. avil tablet kullanıyorum içim rahat etmeyerek, siz hangi ilaçı kullanıyorsunuz, doğumunuzda gerçekleşmiştir bebeğinize kavuşmusunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…