- 22 Nisan 2014
- 1.110
- 335
- 333
merhaba hanımlar benim15 aylık kızım var bebeğimin göbeği akıyor.. Yani şöyle anlatayım göbeği düştükten sonra Göbeğinde kırmızı mercimek kadar yada azıcık daha büyük ondan birşey çıktı akıntı yapıyordu sürekli bazen kan gibi bazen bulanık zıbında sureklı lekelenme olarak görüyordum yani doktora götürdük doktor göbeğini yaktı 1 aylıkken fakat sonra orası kırmızılık olarak kaldı ve hala akıntı yapıyordu. Benim ilk bebeğim oldugu için anlamadım pek göbeği artık öyle kalacak sandım iyileşti sandım yani sonra işte bazı akrabalar gördü götür dr a dediler tekrar götürdük ultrason falan baktılar fıtık değil farklı bişey bu zaten dediler. Ccpuk dr U bulunduğum yerde bir tane var o da ben bakamam çocuk cerrahı bakması lazım drdi çocuk cerrahına götürdük başka şehre kadar merkezde de yok çünkü cerrah baktı göbeğine o da yaktı göbeğini fakat geçmezse ameliyatla almamız lazım drdi şu anda da geçmedi akıntısı hala daha devam ediyor 23 eylülde gün verdi . Bebeğinin başına bu durum gelen var mı acaba ?