Bebek Beslenmesi 15 aylık kızım göbeği akıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nacizanem

1 yıl ara ile 2. Bebiş
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.110
335
333
merhaba hanımlar benim15 aylık kızım var bebeğimin göbeği akıyor.. Yani şöyle anlatayım göbeği düştükten sonra Göbeğinde kırmızı mercimek kadar yada azıcık daha büyük ondan birşey çıktı akıntı yapıyordu sürekli bazen kan gibi bazen bulanık zıbında sureklı lekelenme olarak görüyordum yani doktora götürdük doktor göbeğini yaktı 1 aylıkken fakat sonra orası kırmızılık olarak kaldı ve hala akıntı yapıyordu. Benim ilk bebeğim oldugu için anlamadım pek göbeği artık öyle kalacak sandım iyileşti sandım yani sonra işte bazı akrabalar gördü götür dr a dediler tekrar götürdük ultrason falan baktılar fıtık değil farklı bişey bu zaten dediler. Ccpuk dr U bulunduğum yerde bir tane var o da ben bakamam çocuk cerrahı bakması lazım drdi çocuk cerrahına götürdük başka şehre kadar merkezde de yok çünkü cerrah baktı göbeğine o da yaktı göbeğini fakat geçmezse ameliyatla almamız lazım drdi şu anda da geçmedi akıntısı hala daha devam ediyor 23 eylülde gün verdi . Bebeğinin başına bu durum gelen var mı acaba ?

Benim kizimda 1 aylik gobegi akiyor :( gecer dedi doktorlar pansumana devm et dedi ama akinti eskisi kadar yok gobek normal gorunmuyor findik kadar bir çıkıntı var

Benim kizimda 1 aylik gobegi akiyor :KK43: gecer dedi doktorlar pansumana devm et dedi ama akinti eskisi kadar yok gobek normal gorunmuyor findik kadar bir çıkıntı var
Can'ım çıkıntı farklı sanırım bizimkinde kırmızı renkli Bi yer var . Sizin çıkıntı gibiyse fıtık da olabilir .

doktorlar granulom dediler mi?oğlumda da var benzer şeyler,bizimkinin göbeği akmıyor
içine bakınca sıvı olduğu görülüyor.Bir kere yakıldı oğlumun da,3hafta oluyor,ama birkaç gündür yine kızarıklık
olmaya başladı,yine içinde sıvı var bizim gödüğümüz kadarıyla.Çocuk cerrahına gideceğiz bir de

doktorlar granulom dediler mi?oğlumda da var benzer şeyler,bizimkinin göbeği akmıyor
içine bakınca sıvı olduğu görülüyor.Bir kere yakıldı oğlumun da,3hafta oluyor,ama birkaç gündür yine kızarıklık
olmaya başladı,yine içinde sıvı var bizim gödüğümüz kadarıyla.Çocuk cerrahına gideceğiz bir de
Hayır Can'ım dr su ya da bu demedi devlet hastanesine gitmiştik çocuk dr y ultrason sonucundan anladığıma göre fıtık olmadığı işte bagırsaklardan gelen Bi problem olmadığı en sonda da ' ' polip ? Ggronülom ?? ' yazıyordu yani dr da anlayamadı sanırım bilmiyorum cerrah da doğru duZgun açıklama yapmadı hastane aşırı aşırı kalabalıktı başka sehre gittik arabamız bozuldu eşim benimle hastaneye gelemedi bilmediğim Bi yerdi göbeğini yakarken kızım ağlamaya başladı o anda soracağım bütün soruları unuttum anlıcan .. Ama araştırdığıma göre gronülom değil polip olmuş çünkü gronülom olsaydı eğer yakmayla geçermiş . Polip olunca o kısmının beslenmesini engelleyip dikerek Bi cerrahi işlem yapılması gerekiyormuş .. Senin oğlunun Nasıl durumu??

Hayır Can'ım dr su ya da bu demedi devlet hastanesine gitmiştik çocuk dr y ultrason sonucundan anladığıma göre fıtık olmadığı işte bagırsaklardan gelen Bi problem olmadığı en sonda da ' ' polip ? Ggronülom ?? ' yazıyordu yani dr da anlayamadı sanırım bilmiyorum cerrah da doğru duZgun açıklama yapmadı hastane aşırı aşırı kalabalıktı başka sehre gittik arabamız bozuldu eşim benimle hastaneye gelemedi bilmediğim Bi yerdi göbeğini yakarken kızım ağlamaya başladı o anda soracağım bütün soruları unuttum anlıcan .. Ama araştırdığıma göre gronülom değil polip olmuş çünkü gronülom olsaydı eğer yakmayla geçermiş . Polip olunca o kısmının beslenmesini engelleyip dikerek Bi cerrahi işlem yapılması gerekiyormuş .. Senin oğlunun Nasıl durumu??
aman bu doktorlarda bi açıklama yapmazlar zaten,bugün kızarıklık olunca doktora sorduk,yakma işleminden
sonra orada akıntı gibi sıvı olması normal mi diye,normal bişi olmaz dedi.sizin şimdi kızarıklık yoksa
normal olabilir belkide,bi blogta düzelmesi bir ayı buldu yazıyodu,akıntınn kesilmesinin yani...
bizim bugun doktora sorduktan sonra göbeğin içi değil de etrafı kızardı bu sefer(içine bakalım derken zorladık mı
acaba),foto çektik dr a gösterdik,çocuk cerrahı
görsün dedi.o da Cuma günü varmış,araştırıp duruyorum bende açılmış konular,sorulmuş sorular,bizim dr ilk yakarken emindi granülom
olduğundan.ultrason çekilmedi.
Polip konusunu hiç bilmiyorum,onu da araştırayım o_O

aman bu doktorlarda bi açıklama yapmazlar zaten,bugün kızarıklık olunca doktora sorduk,yakma işleminden
sonra orada akıntı gibi sıvı olması normal mi diye,normal bişi olmaz dedi.sizin şimdi kızarıklık yoksa
normal olabilir belkide,bi blogta düzelmesi bir ayı buldu yazıyodu,akıntınn kesilmesinin yani...
bizim bugun doktora sorduktan sonra göbeğin içi değil de etrafı kızardı bu sefer(içine bakalım derken zorladık mı
acaba),foto çektik dr a gösterdik,çocuk cerrahı
görsün dedi.o da Cuma günü varmış,araştırıp duruyorum bende açılmış konular,sorulmuş sorular,bizim dr ilk yakarken emindi granülom
olduğundan.ultrason çekilmedi.
Polip konusunu hiç bilmiyorum,onu da araştırayım o_O
Gronülom yakıldıgında geçiyormuş fakat polip de böyle değil cerrahi operasyonla oluyormus ncak Can'ım bizimki doğduğundan bu yana akıyor yani ömrü boyunca akacak hali yok artık normal diyemez bana yani ameliyat şart sanırım :(

Gronülom yakıldıgında geçiyormuş fakat polip de böyle değil cerrahi operasyonla oluyormus ncak Can'ım bizimki doğduğundan bu yana akıyor yani ömrü boyunca akacak hali yok artık normal diyemez bana yani ameliyat şart sanırım :KK43:
polipte akinti yapiyormu bilmiyorum,sizin bir doktor mu bakmisti,keske ikinciyede baktirma imkaniniz olsa.internette kadir tugcu var duydun mu bilmiyorum.ona bi foto cekipte yollasan.cok yardimci oluyor.Hatta granülom diyo o bu gibi seylere.gumus nitrat tedavisi ama bem yillardim birkac tuz tanesi koyarim yazmis.
Ben daha olmadi yazacaktim ona.Bugun dr randevumuz vardi.gece uyuyamadim heyecandan.Baska dr du bu.cocuk cerrahi.acti bakti gobegi.bisey demedi.bi pomat ismi verdi hatirlamiyorum simdi.onu surun kulak cubuguyla.sonra gelirsiniz.o kadar onemli bisi degil dddi :KK57:
Rabbim yavrularimiza saglik sihhat versin,herkesin evladina.
Sizin ultrasonla bakilmisti galiba.ameliyatlik bisey olsa o zaman gorunmezmiydi ki

polipte akinti yapiyormu bilmiyorum,sizin bir doktor mu bakmisti,keske ikinciyede baktirma imkaniniz olsa.internette kadir tugcu var duydun mu bilmiyorum.ona bi foto cekipte yollasan.cok yardimci oluyor.Hatta granülom diyo o bu gibi seylere.gumus nitrat tedavisi ama bem yillardim birkac tuz tanesi koyarim yazmis.
Ben daha olmadi yazacaktim ona.Bugun dr randevumuz vardi.gece uyuyamadim heyecandan.Baska dr du bu.cocuk cerrahi.acti bakti gobegi.bisey demedi.bi pomat ismi verdi hatirlamiyorum simdi.onu surun kulak cubuguyla.sonra gelirsiniz.o kadar onemli bisi degil dddi :KK57:
Rabbim yavrularimiza saglik sihhat versin,herkesin evladina.
Sizin ultrasonla bakilmisti galiba.ameliyatlik bisey olsa o zaman gorunmezmiydi ki
Can'ım şöyle oldu burası küçük bi ilçe gecen sene bebegım 1 aylıkken götürdüğümüzde bayan dr vardı yaktı gümüş nitrat uyguladı yani fakat bu geçmedi sonra ben yöne 9 aylıkken falan götürdüm bu sefer o dr gitti başka dr vardı o da baktı fakat anlamadı zaten ult yönlendirdi orda baktılar içerden bir şey görülmüyor falan dedi ama cerrah bakmalı dediler en son işte 3 hafta önce gittik cerrah da baktı yaktı tekrar geçmezse eğer 21 eylule gün verdi ..

Merhaba arkadaşlar benimde 14 aylık bir kızım var onunda göbeğinden sıvı geliyor hafif yeşilimsi ve kızarık oluyo içi ama ben dikkat ettim çünkü sürekli olmuyor badisine falan bulaşıyor genellikle onu çocuklar kucakladiginda Ogün sıvı geliyor acaba diyorum çocuklar kucakladigi icinmi açılıyor doktora goturucem yoksa

Merhaba arkadaşlar benimde 14 aylık bir kızım var onunda göbeğinden sıvı geliyor hafif yeşilimsi ve kızarık oluyo içi ama ben dikkat ettim çünkü sürekli olmuyor badisine falan bulaşıyor genellikle onu çocuklar kucakladiginda Ogün sıvı geliyor acaba diyorum çocuklar kucakladigi icinmi açılıyor doktora goturucem yoksa
Hiç Bi şekilde oradan bişey gelmemesi gerekiyor Can'ım benim arkadaşlarımın küçücük beneklerinin göbekleri dümdüz kapanmış bizimkilerde Bi anormallik var yeşilimsi gelmesi de tuhaf benim kızımdan kan gibi geliyor cerrahi müdahale gerekiyor sende Bi göster dr a geciktirmeden bizimle de paylaş Can'ım sonucu benim kızım ameliyat olacak bir ay sonra

Benim kizimfa da 1 sylikken akinti vardi. Dr götürdüm göbek bagi kalmış dedi kesti orayi. Cani aciyacak die cok korktum ama tam tersi rahatladi kizim. Simdi 2 aylık ilerde nolur bilmiyorum

Back
X