Bebek Beslenmesi 15 aylık kızım ve ilginç emme stili

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Haymanaupk

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
516
190
323
İyi akşamlar herkese bayanlar.. Benim sorunum şu, umarım cevabını bulabilirimo_O15 aylık kızım hala emiyor, ilk 7 aylık olana kadar her iki göğsümü de emiyodu, 7.aydan sonra nolduysa sol göğsümü reddetti ben de 2 hafta üsteledim ama ondan sonraki günlerde sadece sağ göğsümü emdi ve bu zamana kadar tek göğüs (sağ) emerek geldik. Bu arada ilk sol göğsümü bıraktı bikaç hafta sonra tattım sütün tadı tuzluydu.
Şimdi benim sorum şu, bunu biriyle paylaştım o da göğüs muayenesi yaptır bebek redddettiyse bi sıkıntı olabilir diye aklımı bulandırdı:KK61:var mı böyle bişey yaşayan yada başına gelen birini duyan, beni aydınlatabilir mi? Şimdiden teşekkürler...

Evet kimisinin sutu aci veya tuzlu olabiliyor bu durumda cocuk emmeyi reddeder.

Sol göğsünüzden şikayetiniz var mı.. Ben mastit olmuştum sütüm tuzluydu.. Belki sizde de hafif enfeksiyon vardır doktora görünün

Back
X