15 aylık oglum ve sünnet

sevyeter

3 Aslan anası🧿🧿🥰
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
2.340
2.790
133
Kızlar 4 yasında oglum var, sünnet olacak hayırlısıyla pazar günü. Ben istiyorumki 15 aylık oglumuda yaptırayım mı beraber ,kurtulurlar diyorum ama digeri canını bilmez kendini yere atarmı yeni yürüyor 2 aydr.acaba 15 aylıkken yaptıranlar varmı aramızda zor olurmu ikisine birden bakmak ki.yada biri iyilessin sonraki haftada onumu sünnet ettirim.:18: Inanın korkuyorum yetebilirmiyimki ikisinede.sizce nasıl yapayım.birde kac gün sonra normal pantolonunu giyebilir.sünnet yaptıran anneler yazarsa bu süreci sevinirim bi aksilik olurmu korkuyorum acıkcası

Ben geçen sene iki oğlumu birlikte sünnet ettirdim büyük oglum 7 yaşında küçüğüm 8 aylikti inanin küçük oglum hiç bilmedi kolsyda iyilesti ama 7 yasindaki çok korktu 3 gün yatti çok yordu beni aslında çocuktan çocuğa değişiyor kimisi kolay atlatiyo kimisi bizim gibi zor... iyileşme de sorun olmadi ikiside 1 haftada iyileşti bezli olanda beze devam ettik büyük oğlum 1 hafta sünnet külotu giydi gayet kullanisli onlardan alın ancak neden 4 yasinda yaptiriyosunuz uzmanlar 2 yasla 7 yas arasi önermiyorlar

oğlumu 5 aylıkken sünnet ettirmiştim, hiç farkına bile varmadı ki emekliyordu üstelik 3 gün içerisinde de geçti gitti.. küçük bebekler anlamıyorlar birde iyileşme süreci daha çabuk oluyor bence siz küçükden değilde büyükten korkun derim ben...
büyük çocukların akılları erdiği için psikolojik olarak acı çekiyorlar onun verdiği sıkıntıyı size yansıtıyorlar...
umarım ikisi içinde arısız sızısız sünnet dönemi geçirirsiniz...

bence törenlerini bir yaptırın kestirme işlemini ilerleyen yıllarda yaptırabilirsiniz

merhaba burda arkadaslar yazmıs sorun olmuyor dıye fakat arkadaslar sızın bebeklerınız ay olarak kucuk anlayamaz ama 15 aylık bır bebek anlıyor ben 17 aylıkken sunnet yaptırdım ıkı uc gun ne cektıgımı ben bılıyorum bezde yara daha ıyı pısıyor fakat bezını baglatmak falan ıstemedı oyle cıplak da duramaz cok zorlandım oraya krem falan surdurmedı sımdı gectı ama hala orasını sılmeme ızın vermıyor en ufak degmemde cırpınıyor cunku hala korkuyor bence cocugunuz bıraz daha buyusun sorun yoksaa ılerde yaptırın

kızlar hepinize tesekkürederim cevaplarınız için.büyük oglumda kireclenme var ve yaptırmam lazım önce cok korkuyordu tablet istedi sünnette verecez aldık gördü yani sünneti yaptırırken sorun olmaz diye düşünüyorum kendini hazır hissediyor halbuki sünnet olanı gösterdik hadi gidek yaptır dio baska bişi demiyor.tablet için sanırım.ama kücükte cok kücük degil 15 aylık sonucta bezi olunca cok acır die düsünüyorum ama yinede ikisinimi yaptırsam kararsızım ya.birbirlerine karısamazlar yatarlar die düsünüyorum bakalım .büyügü yapsam kücügü abisini rahat bırakmaz bi sekilde.basedebilirmiyim ki iki sünnet bebesiyle:18:

Valla canım uygun olan çocuğun daha cinsel kimliğinin farkında olmadan sünnet ettirilmesi.O yüzden ben olsam yaptırırdım.Hayırlı olsun bu arada :)

Canım benim yaramazmı yaramaz bir oglum var. Bir sn yerinde durmaz çok inatçı vs. Dikkatimi çekti çişi geldiği zaman pipisine bastırıyo aldım doktora götürdüm pipisinin ucu dar sünnet olması gerek dedi. 20 aylıktı tam :) yaptırdık hiç bir sorun yaşamadım. Bezleniyor olması avantaj bence yaptır.
kremini sürerken biraz canı yandı o kadar onun dışında hiçbir sıkıntımız olmadı gene hopladı zıpladı oynadı. şimdi hatırlamıyor bile.

4yaş hala bebek gibi ilgi beklediği yaş, diğeri desen çok küçük. neden ilgiyi 2 ye bölesin ki hem gerçekten çok küçük 15 aylık.
bence ayrı ayrı olsunlar.

galiba beraber ikiside sünnet olacak insalah zor olmaz kızlar bakımı

kızlar ogullarım sünnet oldu ilk 2 gece cok zor oldu sonraları biraz daha iyiydi bugun 9 gün oldu cok sükür iyilesti sayılırlar.kazasız belasız bitti kurtuldu tosunlarım. hepinize tesekkür ederim cevaplarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…