Davranış Bozuklukları 15 aylık oğlumun misafire ağlama tepkisi (ACİL)

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

hazaal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
153
0
96
Diğer
misafirliğe giittiğimizde veya bize misafir geldiğinde çocuğum ağlama nöbetine giriyor.susmak bilmiyor. çözüm bulamıyorum. lütfen yardım........!!!!!

belki kalabalıktan korkuyordur değişik insanlarla sizi paylaşmak istemiyordur ve bu dönemde bebeklerde anneyi kaybetme korkusu yoğun yaşanıyor bir kaç ay daha fazla kalabalık ortamlarda bulunmamaya çalışın genelde 2 yaşına doğru alışıyorlar yani benim 2 yaşındaki kızım ancak alışmaya başladıda...

çocuklarda 10. aydan itibaren yabancı anksiyetesi gelişir ve bu olması gereken bi durumdur..gelişiminin bi aşamasıdır..tabi bazı çocuklarda daha yoğun yaşanabilir..
çocuğunuzu fazla kalabalık ve gürültülü ortamlara sokmayın..alışsın diyerek huzursuz olmasına izin vermeyin..bu dönem çocuğun temel güven duygularının oluştuğu dönemdir, sizin onu her durumda koruyup kollayacağınızı hissetsinki size güveni zedelenmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…