15 Ekime kadar durmak yok ❄ (45 günlük ilk yarı)

Nemesis_260807

Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
394
466
18
37
Zayıflama arkadaşım C cranial le 15 Ekime kadar tartılmadan, zayıflamaya yönelik tüm irademizi kullanarak, fit olma yönünde ilerliyoruz.
Bizimle motive olun. Katılın bize..

Diyet yok bizde. İster bu yönteme dkz(diyetsiz kalıcı zayıflama) deyin .. İsterseniz düşünce gücüyle zayıflama deyin.. :KK66:

Tüm detaylarıyla burada olacağız. Ve diyetsiz zayıflayanlar olarak KK ya adımızı yazdıracağız.

:KK37::KK37:

@Nemesis_260807 ⇨ 83kg
@cranial ⇨ 63kg
@superisiyiyencanavar⇨70kg
@burhan⇨94kg
@Moonauspicios ⇨78kg

Son düzenleme:
1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
4)açlık gibi bir sızı var
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş
10)rahatsızlık verecek derecede doymuş

Bizim diyet listesi sayılacak kuralımız sadece bu tablodan ibarettir.. :KK66:
3 4 gibi düzeydeyken oturup canımızın istediğini yiyoruz taaa ki doyana kadar :))
6 7 düzeyine geldiğimizi farkedince sofradan kalkıyoruz..
Ha birde sırf kendimizi mutlu hissetmek adına ve tabiki vücudumuza destek olmak için elimizden gelen sporları yapıyoruz..

#Peki bu yöntem de nereden çıktı?? Dediğinizi duyar gibiyim :) Evet bu konuda ilham kaynağımız Sevgili Yasemin Soysal dır.. Kitaplarını okuyoruz, röportajlarını izliyoruz..

#Tamam da bu yöntemi uygulayıp zayıflayan olmuş mu ki? Diye mi sordunuz :))
Evet kitabında da yazdığı üzere 70 yaş üstü bir kadın 6 kilo ve başka bir bayan da 9.3 kilo vermişler.Üstelik 45 günde . Ve daha birçok kişi..

Bizde başaracağız ve artık ömür boyu uygulayarak kilo problemi yaşamayacağız.. Inşallah..

Zayıflama arkadaşım C cranial le 15 Ekime kadar tartılmadan, zayıflamaya yönelik tüm irademizi kullanarak, fit olma yönünde ilerliyoruz.
Bizimle motive olun. Katılın bize..

Diyet yok bizde. İster bu yönteme dkz(diyetsiz kalıcı zayıflama) deyin .. İsterseniz düşünce gücüyle zayıflama deyin.. :KK66:

Tüm detaylarıyla burada olacağız. Ve diyetsiz zayıflayanlar olarak KK ya adımızı yazdıracağız.

:KK37::KK37:
yaa bayıldım bayıldım çok yaşa sen taptaze bir konu enerjimizi hep en üst düzeyde tutacak..

diyodum ya size ben yöntemi uzun zamandir biliyorum 2 yıldir biliyordum ama 1 hafta bile uygulayamamistim .Senin sayende 1 hafta uyguladim resmen.

Ve hedef şimdi 45 gün bunu da birbirimize yaslanarak basaracagiz.Seviyorum seni azmin ve inancın hic bitmesin canım arkadaşım her seferinde beni heveslendiriyorsun söz veriyorum sana zihnimin beni oyuna getirmesine izin vermeyecegim artık :KK200::KK200:

yaa bayıldım bayıldım çok yaşa sen taptaze bir konu enerjimizi hep en üst düzeyde tutacak..

diyodum ya size ben yöntemi uzun zamandir biliyorum 2 yıldir biliyordum ama 1 hafta bile uygulayamamistim .Senin sayende 1 hafta uyguladim resmen.

Ve hedef şimdi 45 gün bunu da birbirimize yaslanarak basaracagiz.Seviyorum seni azmin ve inancın hic bitmesin canım arkadaşım her seferinde beni heveslendiriyorsun söz veriyorum sana zihnimin beni oyuna getirmesine izin vermeyecegim artık :KK200::KK200:
Sen olmasaydın ben bu yöntemi böyle öğrenip sürdüremezdim...
İyiki varsın canım hiç ayrılmayalım buradan.Herşeyi başarabiliriz.

Sen olmasaydın ben bu yöntemi böyle öğrenip sürdüremezdim...
İyiki varsın canım hiç ayrılmayalım buradan.Herşeyi başarabiliriz.
aynen önümüze cikacak engelleri hemen hemen biliyoruz artik bir şey engel olacaksak bize bu kendimizden başkası olamaz.
zihnimiz bedenimiz ve ruhumuz bu işte beraber başarıyoruz :)

Bir bakmışım ki 15 Ekimde 8 kilo vermişim. Aman Allahım uçarım.. Kilo verdiğim için değil tabiki. Bu yöntemin hem çok rahat olup hem de başarıya götürdüğünü gördüğüm için..
Zira 22 kilo vermiştim daha önce.. Ama nasıl verdim neler denedim tahmin bile edemezsiniz. Sonra noldu geri aldım..

Neden buradayız?? İşte bunun için, kalıcı zayıflamak için.. ;)

DSC_0175-640x360.webp
Tüm kitaplarımı raflardan indirdim. :kahve:

Bir bakmışım ki 15 Ekimde 8 kilo vermişim. Aman Allahım uçarım.. Kilo verdiğim için değil tabiki. Bu yöntemin hem çok rahat olup hem de başarıya götürdüğünü gördüğüm için..
Zira 22 kilo vermiştim daha önce.. Ama nasıl verdim neler denedim tahmin bile edemezsiniz. Sonra noldu geri aldım..

Neden buradayız?? İşte bunun için, kalıcı zayıflamak için.. :KK66:
Aynen bizim hedefimiz kalıcı zayıflamak.

Diyet yapıp geri aldim demeyen yoktur.Arkadaslar diyet kilo aldirir.Bütün diyetlerin amaci aynidir.Yağınızı eritmek.Bizim yontemimiz digerlerinden farkli.Bizim yontemimiz YAĞI ERITEN KAYNAĞI YOK EDIYOR.

Zayiflamak zihin beyin işidir. Kendinizden esirgediginiz yiyecekler rüyanıza girer ve belki evet diyet boyunca yemezsiniz ama diyet bitince saldirirsiniz resmen büyür büyür ve normalde yemeyeceginiz miktarlari yersiniz.

BEYNIMIZI EGITELIM ARKADAŞLAR

cok güzel böyle şeylerle mesgul olman.Ben de yapacağım bunu.Insanin hobisi olmayınca sürekli ne yesem diye düşünüyor.Ama biz sadece aciktigimiz zaman ne yesek diye düşünecegiz :KK66:
Aynen öyle sıkıldıkça kahvemi alıp masaya geçecem.. Okul dönemlerimde nasıl masaya geçince herşeyle bağlantıyı kesiyorsam, aynısını yine yapabilirim dedim. İnşallah hepsini tekrar okuyacağım. Hem oyalanacağım, hem bilgini tazeleyeceğim. Bedenim yeni bir ben oluştururken, zihnim de ne yesem diye uğraşacağına yeni bir ben oluştursun :)

Aynen öyle sıkıldıkça kahvemi alıp masaya geçecem.. Okul dönemlerimde nasıl masaya geçince herşeyle bağlantıyı kesiyorsam, aynısını yine yapabilirim dedim. İnşallah hepsini tekrar okuyacağım. Hem oyalanacağım, hem bilgini tazeleyeceğim. Bedenim yeni bir ben oluştururken, zihnim de ne yesem diye uğraşacağına yeni bir ben oluştursun :)
kesinlikle.Bedenimizin tek ihtiyaci yemek degildir.Okumak ister, yürümek ister,uyumak ister.Bunlarin hepsiyle sekillendirip harika bir sey oluşturacağız :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ideal-beden-icin-buraya-bekliyorum.922385/ canim bu konuya mutlaka bakmani istiyorum

Baktım canım 1 ayda 3 kilo vermiş telkin dinlemiş. Bizim yöntemimizle de beslenmiş sanırım.Bence telkine gerek yok. Bir ara onu da denedim. Egoyla ilgili olanını sadece seni övüyor. Kendine güvenmeni sağlamaya çalışıyorr.

Beyin ve bilinçaltıyla ilgili yeni kitaplarda alacam ileride :)
18 kilo vermis canim 14u yagdan aynen bizim yöntemle beslenmis acikinca ye doyunca bırak.
Bilincalti resmen hayatımızı yonetiyor kontrol edebilmek cok onemli

Bu programı sevdim günde 8 saat beslenmeyi hedefliyorum aynı zamanda bunu da yapsam olur herhalde yani 8 saatte kalori saymadan acıkınca yemek ?

Back
X