• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Eylül'de Tüp bebek transfer oldum bu tarihler arasında transfer olan varmı aramızda?

Hzl07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
365
113
53
27
15 Eylül'de Tüp bebek transferi oldum şu an transfer günü saymazsak 3 günümdeyim ve hiçbir belirtim yok hiçbir şey hissetmiyorum çok hafif Ara ara batma hissi oluyor yani onu da normal sayıyorum sizde ne tür belirtiler vardı testi yaptınız mı ve ne zaman yaptınız

15 Eylül'de Tüp bebek transferi oldum şu an transfer günü saymazsak 3 günümdeyim ve hiçbir belirtim yok hiçbir şey hissetmiyorum çok hafif Ara ara batma hissi oluyor yani onu da normal sayıyorum sizde ne tür belirtiler vardı testi yaptınız mı ve ne zaman yaptınız
Bende bugün sabah oldum inşallah güzel haberler alırız

Merhaba bende 15 eylülde oldum sabah saat 11 de

Merhaba ben de 15 Eylül'de Saat öğleden sonra 12.30 gibi oldum Ne hissediyorsun nasıl gidiyor Ben hiçbir şey hissetmiyorum ama çok heyecanlıyım
Bende hiçbir şey hissetmiyorum bu artık 3. Transferim. Belirti yok yine rutin hayatıma devam ediyorum evde yemek de yapıyorum oturup kalkıyorum da markete de yürüyerek gittim artık transferlerden sonra hiçbir şey yapmayıp beklemek insanı daha çok strese sokuyor

Bende hiçbir şey hissetmiyorum bu artık 3. Transferim. Belirti yok yine rutin hayatıma devam ediyorum evde yemek de yapıyorum oturup kalkıyorum da markete de yürüyerek gittim artık transferlerden sonra hiçbir şey yapmayıp beklemek insanı daha çok strese sokuyor
Benim 4 transferim 3'ü başka bir yerde Bu ilk transferin başka bir yerde oldu ilk 3 transferimde çok aldırış etmedim tuttu Ama devam etmedi gebeliklerim ikisi Kimyasal gebelik biri normal gebelik olduğu düştü bu da 4 transferim işte bilmiyorum daha hiçbir şey hissetmiyorum öncekilerin de de hissetmiyordum ama göğüs hassasiyetim var Transferden önce de vardı Şu an normal sayıyorum bilmiyorum bekliyorum heyecanlıyım ama her ihtimale karşı dikkat etmeye çalışıyorum çünkü kolay bir süreç değil Hem maddi hem manevi olarak insan yoruluyor artık o yüzden biz dikkat edelim Takdiri ilahi bakalım hayırlısı olsun

5. Gün embriyosu transferim gerçekleşti 4AA kalitede genetiğe gitti sağlı olarak geldi
Dün dayanamayıp kan tahlili verdim ama sonuç 1.20 çıktı negatif şok içinde kaldım çok üzgünüm benim durumu yaşayan var mı tutunma olur mu?

2 Eylül'de transfer oldum ben 10 gün sonra hastanede kan verdim öyle öğrendim sonuc pozitifti daha önce hiç evde olsun dışardan olsun test yapmadım 10 gün sonra öğrendim. Daha senin belirti olması için biraz erken bence. Ben kendi yasadiklarimdan yola çıkarak anlatmak istiyorum lakin unutma her insan aynı olmak zorunda değildir. Bende kasık ağrısı nerdeyse hergun oldu adet olacak gibi. Bir gün bel agrisi oldu. Bir gün de adet olacak gibi bacak ağrısı oldu ertesi gün geçti. Vajinama son günler mesela 8. Ve 9. Gün batma tarzında ağrılar girdi çıktı çok saniyelik. Genel olarak kasik bölgem bir gün agrimadiysa diğer gün kesin ağrıdi en fazla kasık ağrım vardı. Günde 3 litre su iç. Çiğ kabak çekirdeği ye akşam yemekten sonra bir avuç yada bir kase kadar. Kahvaltıda avakado ye. Çiğ badem çiğ fındık ve ceviz ye

2 Eylül'de transfer oldum ben 10 gün sonra hastanede kan verdim öyle öğrendim sonuc pozitifti daha önce hiç evde olsun dışardan olsun test yapmadım 10 gün sonra öğrendim. Daha senin belirti olması için biraz erken bence. Ben kendi yasadiklarimdan yola çıkarak anlatmak istiyorum lakin unutma her insan aynı olmak zorunda değildir. Bende kasık ağrısı nerdeyse hergun oldu adet olacak gibi. Bir gün bel agrisi oldu. Bir gün de adet olacak gibi bacak ağrısı oldu ertesi gün geçti. Vajinama son günler mesela 8. Ve 9. Gün batma tarzında ağrılar girdi çıktı çok saniyelik. Genel olarak kasik bölgem bir gün agrimadiysa diğer gün kesin ağrıdi en fazla kasık ağrım vardı. Günde 3 litre su iç. Çiğ kabak çekirdeği ye akşam yemekten sonra bir avuç yada bir kase kadar. Kahvaltıda avakado ye. Çiğ badem çiğ fındık ve ceviz ye
Canim sen devamli yattin mi neler yaptin

Canim sen devamli yattin mi neler yaptin
Genel olarak yattım dinlendim ev işi hiç yapmadım yemek hiç yapmadım bana yardımcı olan ailem vardı yanimda. Ben sadece canım sıkıldıkca kalktım evde yürüyüşler yaptım 10 dk lik falan. Zaten çok su içtiğim içinde sürekli wc ye kalkıyorum. Hiçbir ev işi yapmadım. Yerden eğilip birşey almam gerekiyorsa da çok dikkatli bir şekilde karnıma yüklenmeden aldım. Pozitif haberi aldıktan sonra da hala ev işi yapmıyorum yemek yapmıyorum genel olarak dinleniyorum. Kendimi yormuyorum hasta olan grip olan varsa kesinlikle gorusmuyorum evime almıyorum. Normal hasta olmayan insanları da evime almiyorum dinlenmem lazım kimseyle bu surecte ugrasilmaz faydası dokancak olan gelsin.Evden de sadece gün aşırı vurulmam gereken iğneler var o iğneler için sağlık ocağına veya sağlık kabinine gitmek için cikiyorum. Çok aşırı evde bunalınca Pazar günü eşime diyorum evime çok yakın bir park var oraya gidip 10 dk yürüyüş yapıp oturup manzara seyredip eve geliyorum. Ben artık maske de takmayı düşünüyorum dışarıda.

11 eylül transfer oldum negatif çıktı

5. Gün embriyosu transferim gerçekleşti 4AA kalitede genetiğe gitti sağlı olarak geldi
Dün dayanamayıp kan tahlili verdim ama sonuç 1.20 çıktı negatif şok içinde kaldım çok üzgünüm benim durumu yaşayan var mı tutunma olur mu?
Ben varım negatif bebeğim tutunmadı çok kötüyüm 😔

Ben de 15 eylülde transfer oldum bence çok erken vermişsiniz testi umudunuzu kaybetmeyin doktor 27sinde test ver dedi bana. Ondan önce kan testi yaptırmayı düşünmüyorum

Back
X