• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Eylül'de Tüp bebek transfer oldum bu tarihler arasında transfer olan varmı aramızda?

Bende hiçbir şey hissetmiyorum bu artık 3. Transferim. Belirti yok yine rutin hayatıma devam ediyorum evde yemek de yapıyorum oturup kalkıyorum da markete de yürüyerek gittim artık transferlerden sonra hiçbir şey yapmayıp beklemek insanı daha çok strese sokuyor
Canım senin sonucun ne oldu

Çok şükür elhamdülillah.şimdilik her şey yolundadır inşallah .keseyi gördünüz mü .kaç gün sonradan keseyi görmek istiyorlar
Merhaba transfer olurken ağrı yada acı hissettiniz mi ? Transfer sonrası ekstra tükettiğiniz bir yiyecek oldu mi

Merhaba transfer olurken ağrı yada acı hissettiniz mi ? Transfer sonrası ekstra tükettiğiniz bir yiyecek oldu mi
Hayır muayenedeki gibi bir andı. Çok kısa sürdü zaten. Ekstra olarak daha dikkatli beslendim sanki bebek var gibi sağlıklı beslenmeye dikkat ettim.

Bugün gördüm keseyi doktorum 2 hafta sonra gel demişti ama dayanamadım ben bugün baktırdım şükür 🙏 sizin?
merhabalar benim bugün 9. günüm 25 eylülde 3.gün teze embriyo transferi yapılmıştı.7.gün test yaptım çift çizgiyi gördüm akşam kan verdim beta 9,3 bugünde kan verdim 28,5 geldi normalde dr 6 ekim so uçlara bak demişti ben dayanamayıp erkenden baktım dua edin güzel sonuçlar alayım amin

merhabalar benim bugün 9. günüm 25 eylülde 3.gün teze embriyo transferi yapılmıştı.7.gün test yaptım çift çizgiyi gördüm akşam kan verdim beta 9,3 bugünde kan verdim 28,5 geldi normalde dr 6 ekim so uçlara bak demişti ben dayanamayıp erkenden baktım dua edin güzel sonuçlar alayım amin
Ay inşallah güzelce artış gösterir değeri bazıları geç tutunuyor kötü düşünme artmış sonuçta değeri

Back
X