• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi 15 gün oldu ama hala kakamızı altımıza yapıyoruz

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

KatnissEverden

Alaycı Kuş
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
3.524
1.118
698
40
Kocaeli
Kızlar deliricem ya..Oğluma geçen ayın 20 sinde tuvalet eğitimi vermeye başladım.

.çişimizi söylüyoruz ama kakaya gelince hep yaptıktan sonra haber veriyoruz..yardım edin ne yapmalıyım:ssz:

Canım sizin gerçekten dr.dan yardım almanız şart olmuş. Hiç mi söylemiyor peki.

canım benimkinin çişi geliyor kiloduna kaçırıyor sonra çişim geldi deyip lazımlıgına yapıyor ama tabi taytına kadat batıyor hooop degiştir 1saat geçmez yine aynı..çocuk kakasını parça parça yapıyor yarısını kiloda yarısını lazımlığa ben hatırlatınca yok diyor bir bakmışımki kaçırmış sinirlerim laçka oldu yaşı küçük olsa ki ozaman bile zor alıştı yine katlanıcam simdi bile bile beni sinir etmek için yapıyor diyorum dövmemek için kendimi sıkıyorum birde şarkı söylüyor hiçç umurunda degil ya gelde delirme...kusura bakma öyle doldumki pazartesi randevu aldım bakalım doktor ne diyecek çok hassas bir dönemdeyim yeni hammileyim hormonlar karışmış zaten buda üstüne bunalıma girdim

canım benimkinin çişi geliyor kiloduna kaçırıyor sonra çişim geldi deyip lazımlıgına yapıyor ama tabi taytına kadat batıyor hooop degiştir 1saat geçmez yine aynı..çocuk kakasını parça parça yapıyor yarısını kiloda yarısını lazımlığa ben hatırlatınca yok diyor bir bakmışımki kaçırmış sinirlerim laçka oldu yaşı küçük olsa ki ozaman bile zor alıştı yine katlanıcam simdi bile bile beni sinir etmek için yapıyor diyorum dövmemek için kendimi sıkıyorum birde şarkı söylüyor hiçç umurunda degil ya gelde delirme...kusura bakma öyle doldumki pazartesi randevu aldım bakalım doktor ne diyecek çok hassas bir dönemdeyim yeni hammileyim hormonlar karışmış zaten buda üstüne bunalıma girdim

Canım ne kusuru.sanki ben sana anlatmışım gibi yazmışsın. Birbirimizi en iyi biz anlarız.bende aynı durumdayım inan. Altına kakasını yapıyor yaptıktan sonra söylüyor. Kakamızı da taksit taksit yapyoruz bitmeden kalkıyo dök diyo sonra bi daha. Bugün sinir etti beni. Üçüncü seferdekilotu batırdı. Dr ne dicek sana banada söyler misin canım bende uygulayayım. Artık baş edemiyorum gece bezlemeyebaşladım.

Canım ne kusuru.sanki ben sana anlatmışım gibi yazmışsın. Birbirimizi en iyi biz anlarız.bende aynı durumdayım inan. Altına kakasını yapıyor yaptıktan sonra söylüyor. Kakamızı da taksit taksit yapyoruz bitmeden kalkıyo dök diyo sonra bi daha. Bugün sinir etti beni. Üçüncü seferdekilotu batırdı. Dr ne dicek sana banada söyler misin canım bende uygulayayım. Artık baş edemiyorum gece bezlemeyebaşladım.

tamam canım yazarım buraya Allah yardımcımız olsun çamaşır makinaları var en azından atıyoruz yıkanıyor ona şükrediyorum bende:)şimdi uyuyakalmış yatakta banyo yaptırmıştım hiç konuşmadım odasının kapısınıda kapattım uyurken melek gibi oluyolar birde içim sızlıyor söylemeseydim keşke okadar lafı diye vicdan yapıyorum cok üzülüyorum herkesin cocugunun bir derdi var bizimkide bu demekki sendede işe yarar bişi olursa paylaş canım göüşürüz

tamam canım yazarım buraya Allah yardımcımız olsun çamaşır makinaları var en azından atıyoruz yıkanıyor ona şükrediyorum bende:)şimdi uyuyakalmış yatakta banyo yaptırmıştım hiç konuşmadım odasının kapısınıda kapattım uyurken melek gibi oluyolar birde içim sızlıyor söylemeseydim keşke okadar lafı diye vicdan yapıyorum cok üzülüyorum herkesin cocugunun bir derdi var bizimkide bu demekki sendede işe yarar bişi olursa paylaş canım göüşürüz

Benim de içim cız ediyo sonradan da işte kızgınken sakin kalabilmek zor oluyo. Ben hep kendimibu da bi dönem geçecek diye avutuyorum.sonuçta kaç yaşına kadar dahaaltına yapar ki.. Gece bezliyorum ama altına yapıyor çünki. Görüşürüz canım.

artık gerçekten imdaaaat diye bağırasım var..bu işi tam anlamıyla çözen nasıl çözüyor ben anlamadımm....aynı durumdayız bizde on beş gündür sabırla denemediğim yol kalmadı,o kadar eğlenceli şeyler yapıyorum çiş de başarılıyız ama kızımın çok değerli kakası her an çamaşırında..

artık gerçekten imdaaaat diye bağırasım var..bu işi tam anlamıyla çözen nasıl çözüyor ben anlamadımm....aynı durumdayız bizde on beş gündür sabırla denemediğim yol kalmadı,o kadar eğlenceli şeyler yapıyorum çiş de başarılıyız ama kızımın çok değerli kakası her an çamaşırında..

Canım bir yerde okudum kakasını kolu bacağı gibi bir uzuvları olarak görüyorlarmış..Ondan ayrılmak istemiyorlarmış..:1:

Bu da bir dönem sabredicez napalımgeçicek diyelim:34:

bunu hepimiz iyi biliyoruz ki gerçekten onların hazır olması çok önemli...başa dönmekten korkuyorumm bu sefer daha zor olur diye...hem çok üstüne düşmemek hemde ipin ucunu çok bırakmamak gerekiyor...

teşekkür ederim cevabınız için...bubir kaç güne bizimde bir ayımız dolacak..halen aynı...hiç duruşumu sabrımı bozmamaya çalışıyorum zor olsada gerçekten bunu hepimiz biliyoruz ki sabır işi..kalabelık bir aileyiz özellikle tek başıma ilgilenmeye çalışıyorum ki ilgisi algısı bölünmesin..geçenlerde misafirliğe gittik ve ben bez bağlamadım inat gibi arabada ve orada 4 kez kakasını yaptı ve ben banyodan çıkamadım...ama yinede hep kendime telkinde bulunuyorum olucak olucak...üzerine düşünce gerçekten ters tepiyo ikisinin arasında durmak lazım...gecede bağlamıyorumm...düşündüm doktora götürsem ne diyebilir ki..tabiki onların fikir ve görüşleri değerli ama tek bildiğim bu tuvalet süresince nasıl bizim ruh halimiz deişiyosa onların ki eminim daha fazla değişiyor...gecede bez bağlamıyorum ilk günler çok kaçırıyordu şimdi bir iki defaa inanın gece kalkmak yoruyo ama herşey evlattlarımız için değilmi..

cevabınız için teşekkür ederim...hala durumumuz aynı..pes etmek istemiyorum bu zamanla oturacak belki ama tek sıkıntımz bu olsun..bir kaç güne bir ay olucak ama geriye sarıyoruz söylememeye ve altına kaçırmaya başladı diyorum beze dönüp yaz sonunamı başlasak ara vermek kötü olurmu:26:

cevabınız için teşekkür ederim...hala durumumuz aynı..pes etmek istemiyorum bu zamanla oturacak belki ama tek sıkıntımz bu olsun..bir kaç güne bir ay olucak ama geriye sarıyoruz söylememeye ve altına kaçırmaya başladı diyorum beze dönüp yaz sonunamı başlasak ara vermek kötü olurmu:26:

Allah kolaylık versin hepimize cocugun.kac yasında bilmiyorum ama bu kadar baslamışken vazgeçme..
Gecen sene yazın bir hafta denedim sabredemedim doğum olacak diye.bide annemlerdeydim doğum dan dolayı baska ev sonucta insan tedirgin oluyor bıraktık.
bu sene nisanda basladım her yere işedi diye dayanamadım bıraktım eğitimi..şimdi evin her yerine yapıyo.keske bırakmasaydım önceden.sende vazgeçme iyiki makineler var.

Back
X