15 gündür kasık ağrısı ve kahverengi akıntım var.regl olduğumu sanıyordum,betahcg 126

tunavy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
441
108
103
İzmir
arkadaşlar 13 gündür kanamam gecmedi diye doktora gittim,vajınal muayne oldum tabii doktorda da bende de gebelik şüphesi yoktu.hormon testi istedi,yaptırdık meğer hamileymişim,beta hgc 126 cıktı.ama vajinal ultrasonda birsey görmemişti.dış gebelik,düşük ya da erken gebelik olabilir dedi.kananmam hep kahverengi leke şeklinde geldi 2 kere de parca gördüm.durumumu yaşayıp gebeliği devam eden oldu mu?....2 gün sonra tekrar tahlil istedi ama pazar kapalı diye yarın gideceğiz.inşallah devam ediyordur da bete hgc yükselir sağlıklı bir bebişim olur..arkadaslar nolur dua edin kulun kula duası cok makbulmüş.allah isteyen herkese evlat nasip etsin.:43:

arkadaşlar 13 gündür kanamam gecmedi diye doktora gittim,vajınal muayne oldum tabii doktorda da bende de gebelik şüphesi yoktu.hormon testi istedi,yaptırdık meğer hamileymişim,beta hgc 126 cıktı.ama vajinal ultrasonda birsey görmemişti.dış gebelik,düşük ya da erken gebelik olabilir dedi.kananmam hep kahverengi leke şeklinde geldi 2 kere de parca gördüm.durumumu yaşayıp gebeliği devam eden oldu mu?....2 gün sonra tekrar tahlil istedi ama pazar kapalı diye yarın gideceğiz.inşallah devam ediyordur da bete hgc yükselir sağlıklı bir bebişim olur..arkadaslar nolur dua edin kulun kula duası cok makbulmüş.allah isteyen herkese evlat nasip etsin.:43:

Canim Allah büyüktür icini ferrah tutmaya calis:31:

peki sen yani adet olacagin zaman mi oldun bu kanamayi ve 13 gün sürdü??

bende konu actimda emin degilim diye

sirf kahve rengi akintin mi var yoksa hafif kanamada oluyoemuydu??

Canim Allah büyüktür icini ferrah tutmaya calis:31:

peki sen yani adet olacagin zaman mi oldun bu kanamayi ve 13 gün sürdü??

bende konu actimda emin degilim diye

sirf kahve rengi akintin mi var yoksa hafif kanamada oluyoemuydu??

yok adetim gecikmişti ama zaten gecen ay ki adetimde de problem olmştu

biri de cıksa ben de aynı seyleri yasadım ve o gebeliğimi tamamladım şimdi sağlıklı bir bebişim var dese

Back
X