Bebek Beslenmesi 15 gunluk bebegim yardim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

malikeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
148
47
48
Merhanalar benm de 15gunluk bebegim var. Ememiyoruz sağıp veriyom mamayla. Bebelac gold veriyorz dr önerdi. Keci sütlü mama 2aydan once veriliyor mu? Bi de nasıl ayarliyosunuz mama sıklığını? Beni de aydinlatn nolurr. Cok korkuyorm , sütüm cok az yarim saat cift göğsümu sağıyorum 20cc anca. :KK43:buna da şükür ama nasil bi yol izleyeymilk bebegm yardmcu olun lutfen

Merhanalar benm de 15gunluk bebegim var. Ememiyoruz sağıp veriyom mamayla. Bebelac gold veriyorz dr önerdi. Keci sütlü mama 2aydan once veriliyor mu? Bi de nasıl ayarliyosunuz mama sıklığını? Beni de aydinlatn nolurr. Cok korkuyorm , sütüm cok az yarim saat cift göğsümu sağıyorum 20cc anca. :KK43:buna da şükür ama nasil bi yol izleyeymilk bebegm yardmcu olun lutfen

keçi sütünü iki aydan önce verebilirsiniz. meme kanseri olup çocuğunu emziremeyen bir anney-dim. mama sıklığı için doktorunuzla konuşun ama, bebeğin bünyesine göre en doğrusunu o söyleyecektir. üzülmeyin :anne:

keçi sütü anne sütüne en yakın süt. o yüzden korkmadan verebilirsin.

bol bol emzirerek ve sağarak çoğalır. en önemlisi ise sakin huzurlu olmak ve sütünün çok olduğuna inanmak.

Keci sutlu mama premature bebeklere bile veriliyor korkma arkadasim golden goat kullanmıştı. Sütün icinse insallah cogalir mama verirken emzirmeyi birakma ne olur süt bebek emdikce cogaliyor emdikce geliyor bolca su tuket rezene cayi tuket eczanede süt arttırici caylar var bir arastir bnmde bebegim var sütün bol olsun insallah rabbim yardim etsn

Back
X