15 günlük bebeğimle boşanıyorum

soguk_kis_gunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
508
112
43
10 aylık evliyim, ve yeni doğum yaptım ve boşanıyorum:
1-kocamın ortak hesabı boşalttığını gördüm, benim maşlar orta hesaptan kocamın hesabına geçmiş, mantıklı açıklama yapamadı
2-çocuğun bezini mamasını almıyor, anası alsın diyo
3-yatakları ayırdı
4-face de evlendiğime pişmanım yazmış bir arkadaşına
5-sık sık seyahatlere gidiyo, hiç şüphlenmedim ta ki sakladığı bir geciktirici sprey faturasına kadar, aldatılıyorum
6-en ufak bir sevgisi yok
7- gebelikte dayak hakaret yaşadım
8-mehir altınlarımı da götürmüş

bunlara rağmen baba evine nasıl giderim, ailelerin onaylamadığı bi evlilikti, babamla aram bozuk, çok kötüyüm...

1-kocamın ortak hesabı boşalttığını gördüm, benim maşlar orta hesaptan kocamın hesabına geçmiş, mantıklı açıklama yapamadı
3-yatakları ayırdı
5-sık sık seyahatlere gidiyo, hiç şüphlenmedim ta ki sakladığı bir geciktirici sprey faturasına kadar, aldatılıyorum

bunlara rağmen baba evine nasıl giderim, ailelerin onaylamadığı bi evlilikti, babamla aram bozuk, çok kötüyüm...
Canim kardesim bu adamdan sabun olmaz, bosanmak en dogrusu. Cocuk da sana can yoldasi olur, daha guzel bi hayatiniz olur emin ol. Oyle baba olmaz olsun

öle değil canım, ben nasıl baş ederim çocukla, babam başıma kakacak bu evliliği,
inanırmısın canım çocuğu ssk da üstüne bile almadı sen al dedi
ayrıca o adamı çocuk yüzünden her zaman görecem
ben bittim

çok zor bi durum olmuş gerçektende ama doğum yapalı cok kısa bi süre olmuş bi süre daha gitme kal evinde bence biri gidecekse de kocan gitsin babanlada konuş af dile babalar kıyamaz kızlarına bak işin gücünde varmış çalış bak cocuğuna

çok zor bi durum olmuş gerçektende ama doğum yapalı cok kısa bi süre olmuş bi süre daha gitme kal evinde bence biri gidecekse de kocan gitsin babanlada konuş af dile babalar kıyamaz kızlarına bak işin gücünde varmış çalış bak cocuğuna
burası gurbet, burda napıyım,onun işi yüzünden buradayız.

3-yatakları ayırdı

Beklemeniz duzeltmeye calismaniz icin hicbir sebep yok. Hirsizlik var, aldatma var, sizi gectim o masum yavruya karsi sorumsuzluk var, siddet var sanirim yalan da var. Evliligin temel tasini olusturan hicbir sey bu evlilikte yok. Aileniz zamaninda onaylamamis olabilir lakin onlarin icinde her zaman merhamet vardir. Yanlisin neresinden donulse kardir, aileniz size kol kanat acip sahip cikacaktir. Bebeginiz bu sekilde saglikli bir ortamda buyumeyecek. Boyle bir adama cocuk dunyaya getirmek zaten bir hataymis bundan sonrasi daha buyuk hatalara sebep olur. Kendiniz icin en onemlisi de bebeginiz icin bu adami cekmeyin. Babaniz iki gun surat yapar ama ucuncu gun affeder...

10 aylık evlisiniz ve 15 günlük çocuğunuz var?
eşiniz geciktirici spreyi öğrenene kadar prezervatifi öğrenseymiş keşke.
sinir oluyorum ya niye evlenir evlenmez? bi gör, bi tanı. bak bi beraber bu topluma yeni bi birey yetiştirmek istiyor musunuz? karşınızdaki sizin çocuğunuza anne/baba olur mu? niye yani çocuğun suçu ne arada folloş olacak şimdi?

öle değil canım, ben nasıl baş ederim çocukla, babam başıma kakacak bu evliliği,
inanırmısın canım çocuğu ssk da üstüne bile almadı sen al dedi
ayrıca o adamı çocuk yüzünden her zaman görecem
ben bittim
Maddi olarak her hakkini al ve kendi evinde yasa. Babacigina da her seyi anlatirsin, kimse evladinin mutsuzlugunu istemez, sahip cikacaktir sana.

10 aylık evlisiniz ve 15 günlük çocuğunuz var?
eşiniz geciktirici spreyi öğrenene kadar prezervatifi öğrenseymiş keşke.
sinir oluyorum ya niye evlenir evlenmez? bi gör, bi tanı. bak bi beraber bu topluma yeni bi birey yetiştirmek istiyor musunuz? karşınızdaki sizin çocuğunuza anne/baba olur mu? niye yani çocuğun suçu ne arada folloş olacak şimdi?
NORMALDE OLMAMASI GEREKEN BİR ÇOCUKTU, ÇOK AÇIKLAYAMIYORUM.

NORMALDE OLMAMASI GEREKEN BİR ÇOCUKTU, ÇOK AÇIKLAYAMIYORUM.

büyük yazmak kusuru hareketlerden biri, önce onu belirteyim.
bebeğinizden nasıl bahsettiğinizin farkında mısınız acaba? "normalde olmaması gereken bir çocuk?" anormal olan ne? korunurken mi hamile kaldınız?

Konustun mu bu sprey meselesini falan ne diyor?
MESAJ ATTIM, MESAJ ATMIŞ:O SPREYİ ALIYORUM DİYE ALDATIYORUM DEMEK DEĞİL, ZAMANINDA ALIRKEN SES ÇIKARMAMIŞTIN DEMİŞ, MART AYINDA SORUNLARI VARDI BENİM İÇİN ALMIŞTI AMA BU SEFERKİ BENİM İÇİN DEĞİL.

büyük yazmak kusuru hareketlerden biri, önce onu belirteyim.
bebeğinizden nasıl bahsettiğinizin farkında mısınız acaba? "normalde olmaması gereken bir çocuk?" anormal olan ne? korunurken mi hamile kaldınız?
Hakaret amacli buyuk yazmamis pigme biraz sakin ol istersen lohusa ve agir mutsuzluklar yasamis bi kadina fazla yuklenmeye gerek var mi?

Back
X