15 günlük bebeğimle boşanıyorum

Neden mi yükleniyoruz. Yüklenmiyoruz fikirlerimizi söylüyoruz. Bebeği için " olmaması gerek bebekti diyor, bu çocuk diyor, başıma kaldı diyor. O onun çocuğu ne demek başıma kaldı çocuk nimettir nimet.
Biz komşumuz ameliyat oldu bebeğin bakacak kimsesi yoktu 3 gün gece gündüz annem baktı evden gidince bir tuhaf olduk. Ne demek başıma kaldı?
Hem korunurken oldu diyor başka bir konuda ben istedimde oldu diyor. Kocası bu bayanı 6 aylık hamile iken dövmüş ve bu çocuk benden değil demiş. O bu sözleri afiyetle yalamış yutmuş. Çocuk daha doğmadan benden değil diyen adama zorla babalık yaptırmaya çalışıyor. İki lafından birisi para, iki lafından birisi mama, bez. Bankada 18 bin liram var diyor. Hala nasıl bakıcam bu çocuğa diyor. Benim işim olacak, memur olucam bankada param olacak, o adama tenezzül edicem öylemi. Ben bana hamileyken dayak atıp namusuma dil uzatan " bu çocuk benden değil" diyen adamı sevemem. Boğmazsam iyidir. Bayan 4-5 kere konu açtı hepsi aynı bez parası mama parası 500 lira istedim vs. vb. dün zaten başıma kaldı çocuk diyerek hepimizi çileden çıkardı. Ben sadece ve sadece o bebeğe üzülüyorum. İnsan onuru için yaşamalı. Burada çok oldu boşanan herkes destek olmaya çalıştı. Ama ben " çocuk başıma kaldı" diyeni ilk kez gördüm...
Ağzına sağlık arkadaşım ne güzel anlatmissin yani bende lohusayim suan bebeğim için bırak eşimi kimseyi tanımam bole şeyler yasasam mama parası nedir ya kurban olur insan yavrusunu.

Bu konu benim sinirlerimi bozuyor. Yazacak cok sey var aslında ama banlanmak istemiyorum.

İkiniz de paracısınız, kimsenin boşanmaya niyeti yok, ikiniz de birbirinizin burnu sürtsün diye bekliyorsunuz.

Eğer sen gercekten hayata tutunmak isteseydin iznin bitince rapor alır, o arada bi bakıcı bulur, mahkeme sana tedbir nafakası bağlatana kadar da coktaaan yoluna bakardın.

Allah yardımcınız olsun,çok üzüldüm
unutmayın her gecenin bir sabahı vardır
bolbol dua edin

Ağzına sağlık arkadaşım ne güzel anlatmissin yani bende lohusayim suan bebeğim için bırak eşimi kimseyi tanımam bole şeyler yasasam mama parası nedir ya kurban olur insan yavrusunu.

Aynen canım benim, biz komşunun bebeğine 3 gün baktık gidince içimiz gitti ki evlat sevgisi ne güzel şeydir kimbilir. ilk başta okudum konusunu üzüldüm, ama bayan konuştuça sinirlendim. Çocuğuna "bu çocuk" diye hitap etmesi zoruma gitti. Biz tepki gösterince bebeğim çocuğum diyor sonra gene aynı şeyleri yazıyor çocuk, bu çocuk, başıma kaldı... Bir çocuk sesine hasret ne aileler var ya..
Allah bebeğinizi size , sizi ona bağışlasın.. Hayırlı bir evlat olsun inşallah.

kocanı alıp sana vurmak lazım al birini vur ötekine misali. para para diye öleceksiniz midem bulanıyo artık her msjını okurken.

Allah aşkına sadece bir msjında para hesap lafı geçmesin sadece bir msjında çocuğumuz için çabalıyoruz ya da çabalamıyoruz de..hatta sadece çocuğumuz desen bile yeter çocuk da çocuk.nefret geldi ya.

ne oldu biliyor musunuz
babamlar geldi, resmi eşim masaya geldi, konuşacaz 'kızınız maaşımın yarısına el koyacağını sçylüyor, bana tuzak kurdunuz dedi', midem bulandı.
biraz da olsa düzelirmi diye düşünüyordum, bebeği beni paradan daha çok seviyomuş, o an kesinleşti kararım,çok zor bi olay, iş ciddiye binince ağlayasım geldi,onu hala seviyorum galiba, kızmayın bana, içim acıdı...Onu bi daha göremeyecek olmak...
ama parayı benden çok seven bi adamla olmaz, yapamam, sonuç şu protokol yapılacak p.tesi, 500 lira çocuk için nafaka ödeyecek...protokol araştıracağım netten, gelecek ay 1 yılımız doluyor ve boşanacağız.

Parayı sizden daha çok seven bir adamla olmaz mı?? Hamileyken sizi döven, çocuğun kendisinden olmadığını söyleyip namusunuza dil uzatan, çocuğunu umursamayan bir adamla olur da parayı sizden daha çok seven bir adamla olmaz öyle mi!!

Kusura bakmayınız ama evlilik, hele de çocuk herkesin harcı değil... araç kullanma ehliyeti gbi evliliğin de çocuk sahibi olmanın da ehliyeti olmalı artık.. o ehliyeti alacak yeterlilikte olmayanlar da bu haklardan mahrum kalmalı! Asabım bozuldu akşam akşam.

Benim burda anlatmak istediğim sey su ..Bu kadın binbir ümitle hayallerle evleniyor Belli ki kocasnıda çok sevmiş Burda korkunç bir hayal kırıklığı yasıyor ortada beş para etmez bir Adam var ve Ona doğru düzgün sahip çıkmayan bir ailesi var Caresiz tek basına kalmış Piskolojisi cok kötü Bebeği onun canı ciğeri ama böyle yanlış bir evlilik yaptığı için keşke olmasaydı diyor sanırım.. Ama insan çocuğunu canından cok sever ..Ama su konuda size katılıyorum o serefsız adamdan birsey beklemesin ne mal olduğu belliymiş Allahtan meselegi olan bir kadın gelecektende hiç kokrmasın alah yardım eder benim babam öldüğünde annem 24 yasındaymış ve düzgün mesleği yoktu konfeksıyonlarda calıstı 3 çocuk büyüttü kimseyede minnet etmedi ...Ama bu kadının piskolojısı cok kötü korkunç pinti bir adama güvenmiş evlenmiş şimdi olanalara inanamıyor bazı kelimeleri yanlış seçıyor bence buda yasadıgı kokunc hayal kırıklığı yoksa kim çocuğunu yük görürki?

Kim çocuğunu yük görür ki demişsiniz ya etraf doğurup çöpe atan ya da esirgeme kurumuna bırakan annelerle dolu! Paramı babama verdim diyerek kocasına oyun oynayacağı yerde çocuğumu verdim diye oyun oynasaymış. Paraya verdiği kıymeti ölçeceğine evladına verdiği değeri ölçseymiş! Ayrıca hiçbir ruh hali bir annenin bebeği için "başıma kaldı" demesini haklı çıkarmaz.. konu sahibi evladından geçmiş kocadan geçemiyor!

Benim burda anlatmak istediğim sey su ..Bu kadın binbir ümitle hayallerle evleniyor Belli ki kocasnıda çok sevmiş Burda korkunç bir hayal kırıklığı yasıyor ortada beş para etmez bir Adam var ve Ona doğru düzgün sahip çıkmayan bir ailesi var Caresiz tek basına kalmış Piskolojisi cok kötü Bebeği onun canı ciğeri ama böyle yanlış bir evlilik yaptığı için keşke olmasaydı diyor sanırım.. Ama insan çocuğunu canından cok sever ..Ama su konuda size katılıyorum o serefsız adamdan birsey beklemesin ne mal olduğu belliymiş Allahtan meselegi olan bir kadın gelecektende hiç kokrmasın alah yardım eder benim babam öldüğünde annem 24 yasındaymış ve düzgün mesleği yoktu konfeksıyonlarda calıstı 3 çocuk büyüttü kimseyede minnet etmedi ...Ama bu kadının piskolojısı cok kötü korkunç pinti bir adama güvenmiş evlenmiş şimdi olanalara inanamıyor bazı kelimeleri yanlış seçıyor bence buda yasadıgı kokunc hayal kırıklığı yoksa kim çocuğunu yük görürki?

Kadin 10 aylik evli ve 6aydir 18bin biriktirmiş. Sizce cimri bir adam buna izin verir mi? Bir memur 3bin aliyor desek resmen 6 ay 10kurus koymamis ev bütçesine.. Sonra da Esim 6 ay eve baktı diye basima kakti diye üzülüyordu... Bu hanımefendi evliliği çok yanlis anlamis.

Anlamıyorum ya bu kadına neden bu kadar yükleniyorlar ya? Allah kimsenin basına vermesin kadın bir hevesle umutlu evlenmiş çocuğu olmuş..Derken kocası adi adamın teki cıkmıs..Kadın soklarda!!! Bir ayrılık acısı yasıyor korkunç hayal kırıklıkları yasıyor belki düzelir diye umut ediyor haklı olarak çünkü bir bebeği var kocasınıda seviyor ama o adamın bütün derdi paraymış kadın büyük bir yıkım içinde zaten gelip burda derdini anlatıyor burda Cok zor günler geçiriyor rahatlatmanız yerde kadının üstüne gidiyorsunuz ya ..Canım ben senı cok iyi anlıyorum nişanlımdan ayrıldım bende cok cok zor o güvendıgım inandığım adam basbaska biri oldu ne korkunç bır hayal kırıklığı yasadım :KK43: senınki daha kötü üstelik ortada bir bebek var allah yardımcın olacaktır sakın karamsarlığa kapılma bu günler gececekkk
kimsenin konu sahibine yüklendiği yok hanımefendi
konu sahibi ne dediğinide ne yaptığınıda bilmiyor
eğer ne yaptığını bilseydi boşanıcam bitti bu iş dediği adamla çılgınlar gibi seviştik demezdi
sevmeninde bir adabı var sonu olmayan bir işe bulaşmaması için uyarıldığı halde dediğinde diretiyor
buraya derdini paylaşıp fikir almaya gelmişsede uslubuna dikkat etmeli
bu çocuk başıma kaldı dediğinde o çocuk için yıllardır savaş veripte sahip olamayan insanlarıda düşünerek yazmalı
burası milyon kadının takip ettiği bir forumsa eğer gereğine göre davranılmalı
sorulan sorulara bile cevap vermeyen hanımefendi sürekli para para para diye diretirse ve memur maaşıyla o çocuğu geçindiremiyorsa o çocuğa yeterince sahiplenmiyor demektir.Gebeyken kendisine şiddet uygulayan ve
bu çocuk benden değil diyen bir adamında parasını o çocuğun ve kendisinin boğazına lokma olarak geçirmeyecek
ya ben evlat sevgisini yanlış biliyorum yada konu sahibi

Back
X