- 2 Ocak 2015
- 175
- 141
- 38
- 39
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
Ağzına sağlık arkadaşım ne güzel anlatmissin yani bende lohusayim suan bebeğim için bırak eşimi kimseyi tanımam bole şeyler yasasam mama parası nedir ya kurban olur insan yavrusunu.Neden mi yükleniyoruz. Yüklenmiyoruz fikirlerimizi söylüyoruz. Bebeği için " olmaması gerek bebekti diyor, bu çocuk diyor, başıma kaldı diyor. O onun çocuğu ne demek başıma kaldı çocuk nimettir nimet.
Biz komşumuz ameliyat oldu bebeğin bakacak kimsesi yoktu 3 gün gece gündüz annem baktı evden gidince bir tuhaf olduk. Ne demek başıma kaldı?
Hem korunurken oldu diyor başka bir konuda ben istedimde oldu diyor. Kocası bu bayanı 6 aylık hamile iken dövmüş ve bu çocuk benden değil demiş. O bu sözleri afiyetle yalamış yutmuş. Çocuk daha doğmadan benden değil diyen adama zorla babalık yaptırmaya çalışıyor. İki lafından birisi para, iki lafından birisi mama, bez. Bankada 18 bin liram var diyor. Hala nasıl bakıcam bu çocuğa diyor. Benim işim olacak, memur olucam bankada param olacak, o adama tenezzül edicem öylemi. Ben bana hamileyken dayak atıp namusuma dil uzatan " bu çocuk benden değil" diyen adamı sevemem. Boğmazsam iyidir. Bayan 4-5 kere konu açtı hepsi aynı bez parası mama parası 500 lira istedim vs. vb. dün zaten başıma kaldı çocuk diyerek hepimizi çileden çıkardı. Ben sadece ve sadece o bebeğe üzülüyorum. İnsan onuru için yaşamalı. Burada çok oldu boşanan herkes destek olmaya çalıştı. Ama ben " çocuk başıma kaldı" diyeni ilk kez gördüm...