15 günlük evliyim amaaa

Mylonghair

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
179
67
123
Selam kızlar.yeni evliyim.önceki konularımıda bilen vardır.
Şuan balayındayız.annemle telde konuşuyordum.valizimin büyük kosmını topladım 1-2 günlük giyecek bıraktım dışarıda dedim.çünkü 1-2 güne kadar dönücez öyle demişti eşim.
Teli kapattım eşimin yanına gittim dedim valizi topladım biraz duydum annenle konuşurken dedi. Yarın gidiyoruz onuda duydum dedi.bende rahatsız mı oldun dedim.
Kıyamet koptu.bağıra çağıra bana bu lafının hesabını vericeksin dedi.başıma dikildi.dedim sen yarın gideceğimizide duydum dedin ya ki öle bişey demedim bunun üzerine rahatsız m oldun dedim.oooo saygıyı öğreneceksin adam olacaksın benimle böyle konuşamazsın dedi.ben hiç oralı olmadım.bu tepkisi normal mi yok sa ben ben gercekten saygısızlık mı ettim

Senin rahatsız mı oldun ? sorusu oraya pek uymamış.

Onunda tepkisi fazla olmuş tabii ki.

Anlamadim ben 1-2 gun sonra gidecez dediğin için mi bu kadar agresiflik neye saygıyi öğreneceksiniz ne alaka neden saygısızlık yaptığınızı düşünüyorsunuz ortada bişey yok adam deli gibi tavırlar sergiliyor siz neden kendinizi suçluyorsunuz

Aaa olur mu bi kaç güne gideceğiz anne demek yerine, kocacigima sormaliyim o ne zaman derse o zaman gideriz çünkü ben düşünemiyorum falan demen lazımdı.
Kendi fikrinin olmasını saygısızlık gormus eşin.
Sende suç yok yani

Anlamadim ben 1-2 gun sonra gidecez dediğin için mi bu kadar agresiflik neye saygıyi öğreneceksiniz ne alaka neden saygısızlık yaptığınızı düşünüyorsunuz ortada bişey yok adam deli gibi tavırlar sergiliyor siz neden kendinizi suçluyorsunuz
Bilmem acaba ben mi yanlış konuştum da bu kadar tepki verdi diye düşündüm.sen delisin bence dedim bu kadar bağırmak neyin nesi dedim.
Beni bu hale sokmaya hakkın yok dedi.naptım dedim.ben senle durmam dedim bana babam abim böyle bagrmadı dedim.defolup gidersin dedi tmm giderim görürsün dedim.neyi görecem dedi.sen ruh hastasısın dedim.

Durduk yere sorun çıkması bu heralde.
Yeni evli bir çiftin iktidar kavgası (başta eşin) gibi geldi.
Şimdi onu doldurmuştur herkes baştan ipi sıkı tutacaksın, yok saygı yok söz dinleyecek falan diye. O da bu gazla en olmadık şeyden nem kapmış.
Balayını zehir etmene değmez.

olay sadece anlattığın gibiyse, tebrikler bir öküzle evlisiniz. O nasıl bir tepkidir, hemde balayında?

Durduk yere sorun çıkması bu heralde.
Yeni evli bir çiftin iktidar kavgası (başta eşin) gibi geldi.
Şimdi onu doldurmuştur herkes baştan ipi sıkı tutacaksın, yok saygı yok söz dinleyecek falan diye. O da bu gazla en olmadık şeyden nem kapmış.
Balayını zehir etmene değmez.
Balayı demişken biz ablasının yazlığında kalıyoruz ve ertesi gün 2 ablası ve annesi geldi yanımıza şaka gibiiii.ben otelde kalalım dedim.3 gün otelde kaldık ama her gün onlarlaydık dün gittiler.buna rağmen ses çıkarmadım.

8
Selam kızlar.yeni evliyim.önceki konularımıda bilen vardır.
Şuan balayındayız.annemle telde konuşuyordum.valizimin büyük kosmını topladım 1-2 günlük giyecek bıraktım dışarıda dedim.çünkü 1-2 güne kadar dönücez öyle demişti eşim.
Teli kapattım eşimin yanına gittim dedim valizi topladım biraz duydum annenle konuşurken dedi. Yarın gidiyoruz onuda duydum dedi.bende rahatsız mı oldun dedim.
Kıyamet koptu.bağıra çağıra bana bu lafının hesabını vericeksin dedi.başıma dikildi.dedim sen yarın gideceğimizide duydum dedin ya ki öle bişey demedim bunun üzerine rahatsız m oldun dedim.oooo saygıyı öğreneceksin adam olacaksın benimle böyle konuşamazsın dedi.ben hiç oralı olmadım.bu tepkisi normal mi yok sa ben ben gercekten saygısızlık mı ettim
psikolojik sorunları falan mı var

Back
X