15 günlük evliyim eşimi terk ettim çok pişmanım...

ophelia55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
190
3
26
Kütahya
eşim fransada doğmuş büyümüş internettebn tanıstık sonra nişanımızda vize işlemnleri için nikah yaptık.1 sene nişanlı kaldık.bu süreçte cok güzel ve çok kötü günlerimiz oldu.düğüne bir hafta kala gene tartıstık ve tüm aileme düğün iptal dedim annem araya girdi ve bizi barıştırdı.düğünümüz oldu ve onların türkiyede ki köylerine gittik evde bizle beraber 7 kişi yasamaya başladık.balayına bile çıkmadık bunu sorunda etmedim.eşim eve iftardan sonra cıkıp soğurda eve gelmeye başladı bi hayli sinirrlerimi bozmaya başladı bu durum.tartısıyorduk sonbra bi şekilde yumusatıyordu beni.ama 6 gün üstüste devam edince artık dayanamadım ve evden gitme kararı aldım.cantamı almak için odaya girdim eşimde peşimden geldi.kapının önünde durdu ve beni itti.bacağımda yanma hissettim kolumdan tutup gidemezsin dedi.bende onu iteleyerek cıktım odadan.annesi ne oldu dedi.oda bırak gitsin dedi.bende cıktım evden jandarmaya gittim.özel eşyalarımı almak için jandarmayla eve gittik.8 9 jandarma.eşyalarımı jandarmaya eşim toplayıp vermiş.sonra da ailemin evine geldim.ama şimdi pişmanım eşimi özledim hemde çoooook.evime geri dönmek istiyorum.babam eşim gelmeden göndermiyor.o da rezil ettin beni sen gelirsen karımsın gelmezsen seni almaya gelemem diyor.gelmezsen bayramdan sonra fransaya gideceğim senden de boşanmam diyor.ne yapmalıyım yardım edin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahhh ahhh...
Neden bu kadar fevrisiniz eyyy gencler!!
Neden her sorunda ilk hamleniz evi terketmek oluyor.?
Esiniz o kadar hakli ki, ortada öyle halledilmeyecek sorun yok ama evi jandarmalara bastiracak kadar cigrindan cikartmissiniz olayi.
Esiniz gelip sizi almamak konusunda cok cok hakli.
Yaptiginiz sey cok büyük bir hata.
Madem ki bu kadar pismansiniz, dönün yuvaniza.
Babaniza da hatanin sizde oldugunu anlatin.
Oturup adam gibi konusup,halletmek varken, isi rezillige dökmüssüz.

eşim fransada doğmuş büyümüş internettebn tanıstık sonra nişanımızda vize işlemnleri için nikah yaptık.1 sene nişanlı kaldık.bu süreçte cok güzel ve çok kötü günlerimiz oldu.düğüne bir hafta kala gene tartıstık ve tüm aileme düğün iptal dedim annem araya girdi ve bizi barıştırdı.düğünümüz oldu ve onların türkiyede ki köylerine gittik evde bizle beraber 7 kişi yasamaya başladık.balayına bile çıkmadık bunu sorunda etmedim.eşim eve iftardan sonra cıkıp soğurda eve gelmeye başladı bi hayli sinirrlerimi bozmaya başladı bu durum.tartısıyorduk sonbra bi şekilde yumusatıyordu beni.ama 6 gün üstüste devam edince artık dayanamadım ve evden gitme kararı aldım.cantamı almak için odaya girdim eşimde peşimden geldi.kapının önünde durdu ve beni itti.bacağımda yanma hissettim kolumdan tutup gidemezsin dedi.bende onu iteleyerek cıktım odadan.annesi ne oldu dedi.oda bırak gitsin dedi.bende cıktım evden jandarmaya gittim.özel eşyalarımı almak için jandarmayla eve gittik.8 9 jandarma.eşyalarımı jandarmaya eşim toplayıp vermiş.sonra da ailemin evine geldim.ama şimdi pişmanım eşimi özledim hemde çoooook.evime geri dönmek istiyorum.babam eşim gelmeden göndermiyor.o da rezil ettin beni sen gelirsen karımsın gelmezsen seni almaya gelemem diyor.gelmezsen bayramdan sonra fransaya gideceğim senden de boşanmam diyor.ne yapmalıyım yardım edin lütfen.

Boşanmam diyor ama çözümü nedir ?
Sevdiği için mi boşanmıyor,yoksa boşanmama cezası mı ?

Eşini özlemiş olabilirsin ama duyguların,mantığının önüne geçmesin.
Eşinin yaşam tarzını,eşine davranışını yaşadın,gördün.
Bunlar ileride sorun açmaz mı sence ?

Fransa'da tek kalınca kime sığınacaksın ?

her tartışmanızda yada sana olan ilgisizliğinde evi terk etmeyeceğine inanıyorsan ,eşini bekleme sen geri dön derim.....

bir sorun var ortada ve konuşmaya beceremeyen 2 evli insan.
sen şimdi bir sinir evden gittin.
ilk adımı 2 tarafında haberi olmadan atmanı tavsiye ederim.
2 tarafında gönlünü yapmalısın.

Daha çok yeniyken eşinizin onu yapması gerçekten çok iğrenç bi durum. Hemde evde 7 kişi kalıyomuşsunuz tek tanıdığınız eşiniz o da gidince tek başınıza kalıyorsunuz. Ve haklı olarak moreliniz bozuluyor, nasıl bozulmaz zaten çok çok yenisiniz. Eşinle güzel dakikalar geçirmek yerine onun ailesiyle zaman geçiriyorsun! Çok anlayışsız bir eşiniz var malesef.. E be adam yeni evlisin ne diye eşini bırakıp sokaklarda geziyorsun hem de gece gece! Bence dönmeyin.. O aradığında bu durumu anlatıp telefonu suratına kapatın. Boşanmam yok beni rezil ettin sen gel laflarınada kesinlikle inanmayın. Eğer inanıp o eve dönerseniz bu ve bunun gibi birçok sorunu yıllarca çekersiniz söyleyeyim.

Evi durup dururken terketmemişsiniz.
Özlüyorsundur mutlaka ama gitsende aynı şekilde devam edicek değişen birşey olmayacak.
onun gelmesini pişman olup af dilemesini bekle derim..

Ayrıca size gel dediğine göre iletişime geçmişsiniz ve yüz bulmuşki bunu diyebiliyor bence sınır koyun biraz..

Konuşmadan, çabalamadan tek çözümünüz evi terk etmek, yanlış yapmışsınız

Eşinizinde yanlışı var ki 15 günlük evli bir çiftin yedi kişilik bir aile içinde olması. Jandarma falan durumu çok karıştırmışsınız, babanız kendi açısından haklı, eşinizde haklı bir sürü rezillik yaşamış. Ortayı yine siz bulacaksınız. Babanıza fevri davrandığınızı, eşiniz kadar sizin de hatalı olduğunuzu anlatmalısınız.

Ama ilişkinizin bundan sonrasında çok dikkatli olmanız lazım, evi terk etmek boşanmaya karar verildiğinde atılması gereken bir adım. Madem evlisiniz madem hayat arkadaşınızı seçtiniz o zaman sorunların karşılıklı çözümüne bakacaksınız.

Inanamiyorum yazilanlara.
Yahu 15 günlük evlilikte, evi jandarmalara bastirmak ne demek.?
Hemde oturup insanca konusulabilecek ve halledilebilecek bir konuda.
Diyelim ki halledilemedi.
Hemen jandarmaya kosup, eve baskin yapar gibi esya almaya gelmek mi gerek.?
Bu tür davranislar evliliklerde ne saygi koyar ne sevgi.
Topugunuzu vuran bir ayakkabiyi bile düzeltmek icin cözüm ararken, ugrunda onca emek ve maddi harcama yapilan bir birlikteligi bu kadar kolay cöpe atmanin mantigini anlayamiyorum.
Boyumca cocugum var ve bir kez olsun ev terketmeye kalkismadim.
Evi terketmek demek, dönülmez yola girdim demektir.
Hele hele ise jandarma polis karistirmak, artik bitmis bir evlilik demektir.
Ne kadar kolay basitlesmis bazi seyler.
Yazik cok yazik...

madem bi hata ettin tükürdüğünü yalama.

ya sabredip bekliceksin eşini almaya açıklama yapacak o da sana iftarda çıkıp sahura kadar ne ettiğini yada herşeyi kabul edip 7 nüfuslu bi evde kıracaksın dizini oturacaksın.olan biten herşeye her eziyete de göz yumacaksın.

ee tekrar ben gidiyorum deyip kapıyı çarpıp jandarma ile eve " ben eşyalarımı almaya geldim " demezsin sanırım.

tıpış tıpış gideceksen herşeye hazırlıklı ol.7 nüfus bi evde diyosun.

jandarmayla eve gdıp esyalarını alman hıs olmamaıs tabıkı.....ama esınde neden sahurda cıkıp ıstara kadar gelmıyor anlamadım gecemı calısıyor..iş yuzundense hata sende esın haklı derım eger iş deılde gezmeyse o konuda haklısın ama evı terketmek en son secılecek sey..1 sene nısanlı kalmıssın yasadıgı yerı gormussundur aılesını yetısme tarzını egıtımını az cok anlamıssındır...fransada yetısmıs buyumus bırı ıle kucuk yerde buyumus yetısmıs ınsan bır olmasskı sanırım bıraz onlarn kulturune ayak uydurmakta sorlanıyosun....babanda senı dusunuyor tabı..esın gurur yapıyor.....valla bısey dıyemıcem en dogru kararı sen vereceksın..ama gerı donersende bunu alıskanlık halıne getırebılırsın yanı her kavganızda evı terkedıp sonra pısman olup donebılırsın ama ourup konusabılırdın erkekler oyle anlasılmaz varlıklar deıl cnm sevdıgı kadına herzaman ayrıcalıklı oluyolar.....telefon ac konus....

umarım tatlıya baglanır...

Madem eşini çok seviyorsun bayrama kadar bekle.seni alsın o zaman beraber gidin Fransa'ya. Zaten gitmeyecek miydin?

fransaya gitmeyecektim.annesi biz nişanlı iken anneme kötü sözler sarf etti.bende orda bana ev açmadıkları için türkiyede ki evlerinde yaşama kararı aldım.o da bu kararımnı destekledi.evde 7 kişi yaşıyorduk eşimin dayısı ve annanesi şizofren onlarda evde kalıyorlar evde kayınvalidem her dakika kardeşine ve annesine bağırıyor.bu psikolojimi bozdu uyanıyorum bağırma sesi yatıyorum bağırma sesi.eşimin işi yok.düğünden 1 hafta önce zaten pskolojim bozulmuştu gidince bu durumlarla karşılaşınca daha bi bozuldu.ne yaptığımı bilemeyecek kadar. jandarma ile gitmem beni hatalı duruma düşürdü haklı durumda şimdi ne yapmalıyım da eşimi ikna edip beni burdan almasını sağlamalıyım bilmiyorum.

Madem eşini çok seviyorsun bayrama kadar bekle.seni alsın o zaman beraber gidin Fransa'ya. Zaten gitmeyecek miydin?

madem bi hata ettin tükürdüğünü yalama.

ya sabredip bekliceksin eşini almaya açıklama yapacak o da sana iftarda çıkıp sahura kadar ne ettiğini yada herşeyi kabul edip 7 nüfuslu bi evde kıracaksın dizini oturacaksın.olan biten herşeye her eziyete de göz yumacaksın.

ee tekrar ben gidiyorum deyip kapıyı çarpıp jandarma ile eve " ben eşyalarımı almaya geldim " demezsin sanırım.

tıpış tıpış gideceksen herşeye hazırlıklı ol.7 nüfus bi evde diyosun.

7 nufus ama diğer 5 kişi gelecek ayın 10da fransaya dönecekler

o zaman geri döneceksin zaten jandarmayı işin içine karıştırmak olayı büyütmüş...

yarabbim herkeste ayrı dert :( keşke fevri davranmasaydınız. neyse olan olmuş artık.babanıza anlatın durumu benimde hatalarım var onun da erkeklik gururu kırıldı diyin yumuşatmaya çalışın bi şekilde. çok üzüldüm inanın daha yeni evlenisiniz. Rabbim yardım etsin inşallah bi çıkar yol orta yol bulun....

jandarmayla eve gdıp esyalarını alman hıs olmamaıs tabıkı.....ama esınde neden sahurda cıkıp ıstara kadar gelmıyor anlamadım gecemı calısıyor..iş yuzundense hata sende esın haklı derım eger iş deılde gezmeyse o konuda haklısın ama evı terketmek en son secılecek sey..1 sene nısanlı kalmıssın yasadıgı yerı gormussundur aılesını yetısme tarzını egıtımını az cok anlamıssındır...fransada yetısmıs buyumus bırı ıle kucuk yerde buyumus yetısmıs ınsan bır olmasskı sanırım bıraz onlarn kulturune ayak uydurmakta sorlanıyosun....babanda senı dusunuyor tabı..esın gurur yapıyor.....valla bısey dıyemıcem en dogru kararı sen vereceksın..ama gerı donersende bunu alıskanlık halıne getırebılırsın yanı her kavganızda evı terkedıp sonra pısman olup donebılırsın ama ourup konusabılırdın erkekler oyle anlasılmaz varlıklar deıl cnm sevdıgı kadına herzaman ayrıcalıklı oluyolar.....telefon ac konus....

umarım tatlıya baglanır...

kayınvalidem nişanlılık döneminde bana çok çektirtti bana gelinlik aldırttı parasını yollayacağım dedi.aldım sonra herkese erken aldı ben parasını yollamam dedi.eşimide üzerime salmaya kalktı neyse ki gelinliği al dediğinde eşim yanımda idi.şimdi de eşimi doldurmuş bana karşı.gelip alıcaktı izin vermemiş.onurumuzu kırdı rezilk etti demiş gittiği gb gelsin demiş.eşime zaten parmağınbın ucuyla iş yapıyordu gelirse de ben oturucam o iş yapıcak kendini beğenmişlik yapmıcak.laf dinlicek saçını kapatıcak tyoksa gelmesin demiş.eşimde annesinin dediklerini istiyor gelmek için bende kapanmayı kabul etmiyorum kendi rızam olmadan.ozman gelmem sen gel diyor.

Son düzenleme:
Back
X