eşim fransada doğmuş büyümüş internettebn tanıstık sonra nişanımızda vize işlemnleri için nikah yaptık.1 sene nişanlı kaldık.bu süreçte cok güzel ve çok kötü günlerimiz oldu.düğüne bir hafta kala gene tartıstık ve tüm aileme düğün iptal dedim annem araya girdi ve bizi barıştırdı.düğünümüz oldu ve onların türkiyede ki köylerine gittik evde bizle beraber 7 kişi yasamaya başladık.balayına bile çıkmadık bunu sorunda etmedim.eşim eve iftardan sonra cıkıp soğurda eve gelmeye başladı bi hayli sinirrlerimi bozmaya başladı bu durum.tartısıyorduk sonbra bi şekilde yumusatıyordu beni.ama 6 gün üstüste devam edince artık dayanamadım ve evden gitme kararı aldım.cantamı almak için odaya girdim eşimde peşimden geldi.kapının önünde durdu ve beni itti.bacağımda yanma hissettim kolumdan tutup gidemezsin dedi.bende onu iteleyerek cıktım odadan.annesi ne oldu dedi.oda bırak gitsin dedi.bende cıktım evden jandarmaya gittim.özel eşyalarımı almak için jandarmayla eve gittik.8 9 jandarma.eşyalarımı jandarmaya eşim toplayıp vermiş.sonra da ailemin evine geldim.ama şimdi pişmanım eşimi özledim hemde çoooook.evime geri dönmek istiyorum.babam eşim gelmeden göndermiyor.o da rezil ettin beni sen gelirsen karımsın gelmezsen seni almaya gelemem diyor.gelmezsen bayramdan sonra fransaya gideceğim senden de boşanmam diyor.ne yapmalıyım yardım edin lütfen.
Son düzenleyen: Moderatör: