15.günümdeyim alçı alındı beyaz ve ölü deri ?

cmpunkk011

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
63
12
8
27
Bugün alçı alındı ince deriliydim derim iyice mahvolmuş yavaş yavaş tırnakla kazıdığım halde baya kir çıkıyor bu ne zamana geçer?Bide yüzümdeki çekicilik gitmiş ne bilim yeni traş olmuş erkekler olur ya bıyık bölgesi tavuk g. benzer onun gibi bir surat ifadem oldu ben daha farklı bekliyordum galiba cildin yenilenmesi lazım değil mi?Yani nasıl diyim biraz kızarıklık olması lazım yoksa bembeyaz ve ucuda kalkık olduğundan vampirlere voldemorta benziyorum ya ?

Benim de cildim soyuluyor hala bant olduğu için bi cilt bakımı da yapamıyorum şu an için ve aynı şekilde suratım çok ifadesiz, 10. Gündeyim şişkinlik indi ama gülemiyorum.

Benimde pütür pütür ve soyuluyor benimde bugün 28.günüm peeling filan da yapamıyorum burnuma dokunmaktan korkuyorum

Merhaba konuyu hortlaşmış oluyorum fakat sormam gerekenler var bende ameliyat düşünüyorum devlette olduğunuzda kısa bir sürede gün alabildiniz istediğiniz sonuca ulaştınız mı doktordan memnun musunuz özelde de düşünebilirim buraya İstanbuldan taşındım buraları pek bilmiyorum bana bi yardımcı olur musunuz önerebileceğiniz iyi bir cerrah var mı

İçini nasıl temizliyorsunız kabuklandı nefes aldırmıyor 15 günüm alcı bant alındı soyulmaya bütün yüzüm soyuluyor benim hadi o gecerde içi çok sıkıntı ve devamlı su akıntısı gibi geliyor

Bugün benim 13. Günüm tampon alındıktan sonra (6.gün alındı) kabuklanma olmadı. Günde 3-4 kez Deniz suyu sıkıyorum sonra aşırı oynamadan kulak çöpü ile temizliyorum. Ayrıca günde 2 kez antibiyotik krem sürüyorum içine ve dış dikişlere bu da içini yumuşatıyor zaten. Doktorunuz size vermedi mi krem sprey

Benimkini doktor cımbızla almıştı gözümden yaş geldi ama offff.

Sadece deniz suyu verdi krem sordum gerek yok dedi estetik cerreh yaptı benim burnumu kulak burun bogaz dr yaparsa ameliyati onlar öneriyor krem gibi falan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…