15 günün sonunda (eski) sevgiliden gelen mesaj..

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
sevgililer gününden bir gün önce tartışmıştık..
basit bi konuydu ben çok sinirlenmiştim..
konuşmayacağım seninle dedim, o da aynı şekilde.
ama ben ertesi gün, yani sevgililer gününde mesajlar attım,
seni çok özledim, sevgililer günün kutlu olsun diye.
cevap gelmedi. ben de o gün artık sevgili değiliz yazdım..

ve üzerinden 15 gün geçti, ne ben mesaj attım ne o. (uzak şehirlerdeyiz şu an)
dün de mesaj attı, hiç cevap vermedim.. şunları yazdı..

20.00: iyilştim tamamen.
20.06: sağol iyi dileklerin için.
20.11: umrunda değilim yani öyle mi?
20.12: başkasının hislerine karşılık vermem de umrunda olmasın o zaman.
20.13: hoşçakal.

hiçbirine cevap vermedim.. gece de mesaj atmış.

02.18: sana aşığım sıpa! başkasıyla birlikte olmam imkansız. sen benimle konuş diye yalan söyledim.

yine cevap vermedim.. çünkü verilecek cevabım kalmadı.. saçma bi sebepten bana 15 gün yazmadığında
ne halt yediyse ona devam etsin.. aşık olan adam 15 gün içinde hiç mi aramaz, mesaj atmaz..
ben aramadım ama gururum kırılmıştı, sevgililer günü mesajıma bile cevap vermemişti.

bi de birlikteyken face açmamaya sözleşmiştik, ayrılıktan bir hafta sonra yeni bir face açmış..

siz ne düşünüyosunuz kızlar? artık konuşmamayı düşünüyorum ben.
benimleyken erkenden uykusu gelen insan, hayatında ben yokken gece 1lerde face açıyor..
beni eskisi gibi sevdiğini de düşünmüyorum zaten.

mesaj atsın atsın dursun, hiçbirine cevap vermeyeceğim, kudursun sinirinden.

02.18: sana aşığım sıpa! başkasıyla birlikte olmam imkansız. sen benimle konuş diye yalan söyledim.

yine cevap vermedim.. çünkü verilecek cevabım kalmadı.. saçma bi sebepten bana 15 gün yazmadığında
ne halt yediyse ona devam etsin.. aşık olan adam 15 gün içinde hiç mi aramaz, mesaj atmaz..
ben aramadım ama gururum kırılmıştı, sevgililer günü mesajıma bile cevap vermemişti.

bi de birlikteyken face açmamaya sözleşmiştik, ayrılıktan bir hafta sonra yeni bir face açmış..

benimleyken erkenden uykusu gelen insan, hayatında ben yokken gece 1lerde face açıyor..

çok kararlı gördüm seni :)

hediyeleri buluştuğumuzda verdik canım o da ayrı bi konu zaten.. ben ona bir sürü şey aldım öğrenci halimle, o bana bi kolye almış
bijuteriden çalışan haliyle..

ozaman gerçekten cvp verme zaten kendsı kusmemişmi sende alışmışsındır az çok duruma hiç bida görüşme

ben böyle cimri erkeklerden ıyı sevgılı eş olacağına hiç inanmam

hahaha sevgilinin mesajları çok tatlı :9:

özellikle son mesajı :9:

bence seviyorsan karşılık ver ,aşkta gurur olmaz .:34:

ozaman gerçekten cvp verme zaten kendsı kusmemişmi sende alışmışsındır az çok duruma hiç bida görüşme

ben böyle cimri erkeklerden ıyı sevgılı eş olacağına hiç inanmam

ya aslında cimri değil canım.. ama sevmiyor sanırım.
geçen sevgililer gününde 100tl ye parfüm almıştı.. ama artık sevmiyor galiba yani başka şeylerinde de öyle hissediyorum.

Kalbiniz ne diyorsa doğrudur. Sevgililer gününde bile cevap vermemiş siz ona neler yazmışsınız beyfendi aşığım ne yazmıyorsun modunda...
Olduuuuu hadi sana iyi günlerrrrrrrrrrrrrr

:)) yanlış anlamayın ama tartışmalarda tadı tuzu sevgililikte,çok da kusurlu bişey göremedim ben,he belki olgunlaştım bana tatlı geldi mesajlarınız...aşkta gurur olmaz,eğer gerçekten seviyorsanız arayın ciddi ciddi konuşun...sonra pişman olmayın derim ben..inanın bu tartışmalarınızı bile özlersiniz..

:)) yanlış anlamayın ama tartışmalarda tadı tuzu sevgililikte,çok da kusurlu bişey göremedim ben,he belki olgunlaştım bana tatlı geldi mesajlarınız...aşkta gurur olmaz,eğer gerçekten seviyorsanız arayın ciddi ciddi konuşun...sonra pişman olmayın derim ben..inanın bu tartışmalarınızı bile özlersiniz..

beni artık sevdiğine inanmıyorum canım sorun o..

ben olsaydım bu 15 günlük süre içinde başka bir kıza teklif ettiğini karşılık bulamayınca bana döndüğünü düşünürdüm açıkçası ve cevap yazmazdım.zaten sen de sevmediğini düşünüyormuşsun cevap yazma,geri de dönme bence.erkekler bazen sadece kız arkadaşım olsun mantığıyla bile seviyorum diye yalan söylerler.tabi senin eski sevgilin için demiyorum,belki o cidden seni seviyordur bilmeden etmeden kimseyi suçlamış gibi olmayayım da.bir olasılık diye söyledim.

ben olsaydım bu 15 günlük süre içinde başka bir kıza teklif ettiğini karşılık bulamayınca bana döndüğünü düşünürdüm açıkçası ve cevap yazmazdım.zaten sen de sevmediğini düşünüyormuşsun cevap yazma,geri de dönme bence.erkekler bazen sadece kız arkadaşım olsun mantığıyla bile seviyorum diye yalan söylerler.tabi senin eski sevgilin için demiyorum,belki o cidden seni seviyordur bilmeden etmeden kimseyi suçlamış gibi olmayayım da.bir olasılık diye söyledim.

ben de bu şekilde düşünüyorum canım.. başkasıyla denedi, olmadı bana döndü.. seven adam arardı..

sevgilinin mesajlarını görünce bi an benimki attı zannettim o kadar benzer bir ruh hali ve yazım tarzı :(
bunların aklı başına hep geç geliyor ama bizde iş işten geçiyor
ben 2. bi şans verdim ama öle pişmanım ki
tam unutmuşken 4 ay sonra yeniden izin verdim hayatıma girmesine
ve şimdi yine darma dağın etti beni
şüphelerim hep vardı ve bunu ona söyleyince saçmalama derdi ama ne yazıkki şüphelerimde haklı çıktım
eğer şüphelerin varsa boşver
2. sefer canın daha çok acıyor bu bir gerçek

sevgilinin mesajlarını görünce bi an benimki attı zannettim o kadar benzer bir ruh hali ve yazım tarzı :(
bunların aklı başına hep geç geliyor ama bizde iş işten geçiyor
ben 2. bi şans verdim ama öle pişmanım ki
tam unutmuşken 4 ay sonra yeniden izin verdim hayatıma girmesine
ve şimdi yine darma dağın etti beni
şüphelerim hep vardı ve bunu ona söyleyince saçmalama derdi ama ne yazıkki şüphelerimde haklı çıktım
eğer şüphelerin varsa boşver
2. sefer canın daha çok acıyor bu bir gerçek

çok haklısın canım.. aynı nehirde iki kez yıkanılmıyor.. gerçi bu artık benim kaçıncı.. kaç kere ayrılık barıştık..
eskiden mesaj atmamam lazım deyip zor tutuyordum kendimi ve atıyordum.
ama artık öyle bi derdim yok çünkü söyleyecek bir şeyim yok.

canım eski sevgilin kaç yaşında bilmiyorum ama attığı mesajlar çok çocukça geldi bana.. sen olmazsan başka biriyle olacam tarzı mesajlar hiç hoş değil; resmen tehdit etmeye çalışmış seni kendi minnak çapında.. sanki sen sırf aman başkasına gitmesin diye tekrardan korkup ona döneceksin.. sen napacaksın sen olmazsan başkasını, başkası olmazsa seni seçecek olan adamı.. eminim hislerinde yanılmıyorsundur herkes kendi yoluna baksın artık.. mutlu olursun inşallah verdiğin kararla

canım eski sevgilin kaç yaşında bilmiyorum ama attığı mesajlar çok çocukça geldi bana.. sen olmazsan başka biriyle olacam tarzı mesajlar hiç hoş değil; resmen tehdit etmeye çalışmış seni kendi minnak çapında.. sanki sen sırf aman başkasına gitmesin diye tekrardan korkup ona döneceksin.. sen napacaksın sen olmazsan başkasını, başkası olmazsa seni seçecek olan adamı.. eminim hislerinde yanılmıyorsundur herkes kendi yoluna baksın artık.. mutlu olursun inşallah verdiğin kararla

30 yaşında halbuki ama işte.. fark ettim canım, zaten o mesajı gönderince hemen geri döncem sandı kendi aklınca..
ama hiç cevap vermeyince gece geri adım attı.
kimle olursa olsun, o o kafada mutlu olamaz zaten kim olsa da.

hediyeleri buluştuğumuzda verdik canım o da ayrı bi konu zaten.. ben ona bir sürü şey aldım öğrenci halimle, o bana bi kolye almış
bijuteriden çalışan haliyle..

Tatlim cok dogru davranmissin bence hic yüz verme, sana nekadar deger verdigi belli zaten. Hediye vermek bence iyi niyeti gösterir bir insanin, özel günlere deger vermek, birbirini üzmemek. Zaten bir erkek arayip sormuyorsa sevmiyor demektir. Dün bir film baktim "Erkekler ne söyler, kadinlar ne anlar" diye, erkek aramayinca sevmiyordur demektir. Arada bir sacmasapan mesaj cekiyorsada sadece seni garantilemek icin.
Erkeklerde sadece sevdikleri insani düsünüp hediyeler aliyorlar bunu anladim zamanla. Öylesine ciktiklari insana hic deger vermiyorlar. Senle cikarken, calistigi halde cimrilik yapan adam, sonra asik oldugu bir kiz bulsun dünyanin hediyelerini alir sirf elinde tutabilmek icin.

30 yaşında halbuki ama işte.. fark ettim canım, zaten o mesajı gönderince hemen geri döncem sandı kendi aklınca..
ama hiç cevap vermeyince gece geri adım attı.
kimle olursa olsun, o o kafada mutlu olamaz zaten kim olsa da.

güzelim gencken uzun zamandir ayril-baris biriyle cikiyordum, cok asiktim. Sonra bir gün bu beni sevgililer gününde terk etti.
Niye hep sevgililer gününü seciyorlar onuda anlamis degilim zaten : (
Bu olay beni cok sarsti ozaman, cok agladim, cok dil döktüm, ama istemedi. Ayrildik. Hic arayip sormadim o günden sonra.
Iki ay sonra mesaj geldi, icerigi sadece ": )" bir smiley göndermis yani.
Onu cok özledigim ve benim hayatimda ilk askim oldugu icin tekrar bir bulusmaya karar verdim, bu beni ozamanlar en pahali yere yemege götürdü, birlikteligimizde hic öyle yerlere götürmemisti.

Bana beni sevdigini, onun hayatta en büyük aski oldugumu, benle evlenmek istedigini söyledi, bunu bu gecen zamanda anlamis.
Benim anladigim: Bensiz yapmaya calisti, ama isler umdugu gibi olmadi. Benim onu seven kadar birisini bulamadi.

Düsünmem lazim dedim ama sevdigim halde ondan ayrildim, cünki anladimki o adamdan ne köy olur ne kasaba.
Kapima kadar geldi, mektuplar birakti, telefon numerami degistirdim, baska bir yere tasindim.
Kafamda ama hep bir: Acaba? vardi. Acaba yine tekrar ve tekrar denemeye degermiydi. Ilk ayriligimiz olmamisti, ama hem sevgililer gününde olmasi, hem iki ay hic arayip sormamasi beni sogutmustu.

5 ay sonra simdiki esimle tanistik. Daha 1 bucuk hafta tanisiyorduk dogumgünümde bana cesit cesit hediyeler alip gelmisti en pahali yerden,
hangisini sevecegini bilemedim bende hepsini aldim dedi, kocaman bir cicekle ve nekadar duygulandim anlatamam. Hep arar, hep sorar, mesajlara aninda cevap verirdi.
Sevgililer gününde uzakta oldugum icin telegraf ceker, siirler, mektuplar yazar, yanimda oldugu zaman ne yapacagini sasirirdi sirf mutlu olayim diye.
Iste bu evlenilecek adam dedim. 11 yil olacak evleneli hala öyledir, nasil baslarsa öyle gidiyor bu isler.

Eger ozamanlar digerinden ayrilmasaydim, simdiki esimle asla tanisamazdim.
O sorumsuz erkeklerle bosuna mesgul olurken, gercekten degecek ve evlenilecek adamlari kacirabilirmisiz, ben bunu anladim.

Son düzenleme:
Back
X