15+3 olduk Allah'a çok şükür.Bugün kontrolümde doktor "suyu azalmış gibi..."dedi.su içmemi söyledi 3 litre kadar günde ama ben daha fazla içiyorum zaten.böyle bi durumla karşılaşan hamile arkadaşlar neler yaptınız su içmek dışında.
15+3 olduk Allah'a çok şükür.Bugün kontrolümde doktor "suyu azalmış gibi..."dedi.su içmemi söyledi 3 litre kadar günde ama ben daha fazla içiyorum zaten.böyle bi durumla karşılaşan hamile arkadaşlar neler yaptınız su içmek dışında.
34.haftada suyum azaldı erken doğum riskim oldu.Havuç ve portakal suyunu duydum katı meyve sıkacağı ile günde iki kez 2 havuç bir portakalı sıkıp suyunu içtim 1 bardak.İşten ayrıldım doktorun önerisi ile zaten 35te bırakacaktım ayakta fazla kalmadım bol su içtim 39.haftada kızımı dünyaya getirdim çok şükür.Allah size de nasip etsin