15. Hafta da kasık ağrısı

Periper89

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
449
168
23
35
arkadaşlar sanki adet olcakmışım gibi bi ağrı var son 1 saattir, kasık ve karın ağrısı. Ara ara artıyor , yaşayan var mı ?

Son düzenleme:
Adet döneminize denk geldi ise olabilir, ben de hamileyim adet dönemlerimde sanki kasık agrılarım oluyor

Adet döneminize denk geldi ise olabilir, ben de hamileyim adet dönemlerimde sanki kasık agrılarım oluyor
Bi umut baktım Can'ım ama adet günüm değilmiş maalesef. Sebebini bilsem rahatlayacağım ama kötü birşey mi oluyor kaygısından ağrı ikiye katlanıyor:(

Sen kötü düşünme bence, 16 haftadasın baya büyümüş bebeğin, bence sıkıntı yoktur. Dinlen bol bol

15 haftalikken benimde olmustu. Takibi yapan ebeye sormustum. Birincisi kendini üşütmüş olabilirsin ikincisi rahim genisliyo ondan olabilir eger gecmezse doktorunuza sorun demisti. 3 4 gün sonra geçti.

Sen kötü düşünme bence, 16 haftadasın baya büyümüş bebeğin, bence sıkıntı yoktur. Dinlen bol bol
Düşük riskim vardı Can'ım da o yüzden biraz bu endişem. İnşallah dediğin gibidir ama çok şükür biraz hafifledi Desteğin için de çok teşekkürler ❤️

15 haftalikken benimde olmustu. Takibi yapan ebeye sormustum. Birincisi kendini üşütmüş olabilirsin ikincisi rahim genisliyo ondan olabilir eger gecmezse doktorunuza sorun demisti. 3 4 gün sonra geçti.
Çok teşekkürler Elif esin benim de biraz hafifledi şimdi salı günü de randevum var inşallah rahim genişlemesinden falandır benim de ..

Back
X