15 haftalık gebeyim. iki gündür kasıklarımda ağrı var. özellikle sağ kasığımda. ayağa kalktığımda sanki bebeğim düşecekmiş gibime geliyor. kanama bel ağrısı felan yok. kime sorsam normal diyor ama ağrılarım fazla ve daha 15. haftadayım. idrar yolları iltihabım vardı. ilaç kullandım geçti. acaba o mu tekrarlıyor? deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
bendede oldu yani 16. haftada o kasik agrilari ayni senin dedigin gibi oturunca kalkinca bi baski oluyodu asaga dogru doktora sordum rahim büyüyo ondan gayet normal dedi, bana yetmedi ebeye sordum oda normal dedi.
mesela simdide adim atinca sol kasigim batiyo o agrilari doguma kadar cekecez bi sekilde cnm =)
bende de oldu 15.haftada sol kasığımda ağrı.1-2 gün sürdü geçti.hiç endişelenip doktoru arama ihtiyacı bile hissetmedim.gazım olduğu zaman da kasıklarım ağrıyo.aynı zamanda rahim de büyüyo.bunlar normal şeyler ama çok endişelendiğinde doktoru arayıp rahatlamak en iyisi.