15.haftada yapılan idrar testi ?

biter cukolata

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
57
9
1
15.haftada idrar testi yaptım net bir şekilde negatif 3. 5. ve 8. haftalarda yaptığım idrar testleri de negatif kesin hamilelik yok diyebilir miyiz hanımlar ?

15 haftalık gebelik olsaydı test bir kenara dursun hissetme zamanı gelmiş
Varsa ilk gebelik olacak ilk gebelikte de karın şişmesi vesaire geç oluyormuş ve belirti yaşamadan veya regl olup da hamile olanlar var çok fazla ondan bilemedim ve du bile içsem karnım şişiyor gebelik istemediğim için bu beni strese sokuyor bir bilginiz var mı acaba bu konuda

15 haftada cinsiyeti öğrenirsin bebeğin nar kadar olur ve karnın bellidir. İmkansız idrarda çıkmaması beta 70 binlerde falan olur kanda bile doktora gitmeniz mantıklı değil mi
Sabahları karnım düz ama yemek yiyince şişiyorum bu beni korkutuyor sizce bu gebe olmak istememe psikolojisinden midir

Varsa ilk gebelik olacak ilk gebelikte de karın şişmesi vesaire geç oluyormuş ve belirti yaşamadan veya regl olup da hamile olanlar var çok fazla ondan bilemedim ve du bile içsem karnım şişiyor gebelik istemediğim için bu beni strese sokuyor bir bilginiz var mı acaba bu konuda
Regl belirtisi, karın şişmesi vs olmasa bile 15. Haftada kocaman kıpkırmızı çift çizgi çıkar, yok.

Back
X