15 haftalık hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

Cansuds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
133
3
33
Ankara
meraba arkadaslar 15 haftalık hamıleyım 1 senelıkde evlıyım kayınvalıde kayınpederım ve kaynımla aynı ortamda yasıyoruz ve bu bızım ıcın sorun benm ıcın calısıyorum eve gec gıdıyorum kayınvalıdem esımın yemegını hazırlamıs oluyo bende yemegımı yeyıp mutfagı toplayıp yatıyorum onlarla oturmuyorum dıye bunun adı saygısızlık oldu kım kayınpederının yanında ayaklarnı uzatabılır hamılelık donemınde oldugum ıcın sureklı eve halsız dusunuyorum ve yorgun oluyorum esım de artık ayrılalaım dedı bende ya cocuk dedım bılmıyorum dedı napcagımı bılmyorum eger ayrılırsak bu cocuk ayrı ayrı evlerde buyumuycek dedımm ona bunu yapmaya hakkımız yok dedım yada ayrılmıycaz bu cocuk annesı babası yanında olacak dedım bana bı cvp vermedı henuz aksam aılelerımız bı araya gelecek ıs ıyıce cıddıye bındı ben napcammm yardım edın

Oh valla, işin kolayına kaçıp hemen ''AYRILALIM'' demiş ya !
Sanki akla gelen tek çözüm buymuş gibi.
İnsan da biraz anlayış olur ama nerede..
Özellikle kayınvalidenin bu konuda sana fazlasıyla anlayış göstermesi lazım.Çünkü bir kadının halinden bir kadın anlar..

Kayinpederin yada kayinvaliden birak uyusun dinlensin gibi biseyler demiyorlarmi bencillik resmen bunun icin ayrilik mi olur:KK12:baska probleriniz varmi?

meraba arkadaslar 15 haftalık hamıleyım 1 senelıkde evlıyım kayınvalıde kayınpederım ve kaynımla aynı ortamda yasıyoruz ve bu bızım ıcın sorun benm ıcın calısıyorum eve gec gıdıyorum kayınvalıdem esımın yemegını hazırlamıs oluyo bende yemegımı yeyıp mutfagı toplayıp yatıyorum onlarla oturmuyorum dıye bunun adı saygısızlık oldu kım kayınpederının yanında ayaklarnı uzatabılır hamılelık donemınde oldugum ıcın sureklı eve halsız dusunuyorum ve yorgun oluyorum esım de artık ayrılalaım dedı bende ya cocuk dedım bılmıyorum dedı napcagımı bılmyorum eger ayrılırsak bu cocuk ayrı ayrı evlerde buyumuycek dedımm ona bunu yapmaya hakkımız yok dedım yada ayrılmıycaz bu cocuk annesı babası yanında olacak dedım bana bı cvp vermedı henuz aksam aılelerımız bı araya gelecek ıs ıyıce cıddıye bındı ben napcammm yardım edın

ayrılık nedeni nedir tam olarak
seni hamileyken boşanmaya itecek ne sebep olabilir eşinde
yok eğer kayda değer birşey yokken
amaç seni kuzu etmekse
sen çek s.... i
otursun ailesi ile

tam olarak anlatmamışsınız yardım istemek için önce kayınvalideniz eşiniz kaynınız kayınbiraderiniz ve sizin kişilikleriniz hakkında fikir edinmemiz gerekir..ne yapıyorlar evde ne oluyor size yansıyan bir sorun olmadı mı hiç..çok düz anlatmışsınız..biraz daha bilgi lütfen.

Sen ne istiyorsun? Ne hissediyorsun ondan hiç bahsetmemişsin? Sne önce buna karar ver ki aileler konuştuğunda sizin ne istediğiniz sorarsa bir cevabın olsun.

Nasıl yani? Ayrı eve çıkmak yerine sizden mi ayrılmak istiyor öyle kocayı ben! bu çocuk nolcakmış acaba oldu bide elinden alsın atsın seni kapıya. elinde ekmeğin varmış bırak ne hali varsa görsün o senin peşinden koşsun ne zoru varda böyle laflar ediliyor ya

tek yapman gereken kendi evinize çıkmak birde öyle deneyin

Hamilesiniz diye garantide hissediyorlar kendilerini.
Blöf de olabilir bu..
Aileniz yanınızda dursun.
İstediğinizi şimdi yaptıramazsanız bir daha çok zor..
Yazık gerçekten de.
En güzel döneminizde bu üzüntüleri yaşıyorsunuz.
Nasıl bir baba olacak eşiniz ürkütüyor..
Allah yardımcınız olsun..

Ayriliyosan ayril de. Niye ayrilmicaz vs diyosun. Hatta ayri ev acilmadan da geri donme o eve. Adam sana goz dagi veriyor sen de boyun egiyosun, cok ezilirsin oyle sen de cocugun da
haklısın ama baba evıne donmek de kolay degıl smdı ısyerındeyım sınırden aglayamıyorum bıle bana sımdı msj attı esım ne kadarmıs aldırmanın fıyatı dıyo :(

haklısın ama baba evıne donmek de kolay degıl smdı ısyerındeyım sınırden aglayamıyorum bıle bana sımdı msj attı esım ne kadarmıs aldırmanın fıyatı dıyo :KK43:
15 haftalık bir bebeği (bakın cenin fetüs değil o artık bir bebek) yasal olarak aldırmanız imkansız..eşiniz cahil mi acaba?:KK57:

ayrılık nedeni nedir tam olarak
seni hamileyken boşanmaya itecek ne sebep olabilir eşinde
yok eğer kayda değer birşey yokken
amaç seni kuzu etmekse
sen çek s.... i
otursun ailesi ile
ayrılık nedenı tam olarak anlasamamız bız o evde oldugumuz surece 1 gun ıyıyız b3 gun kavga edıyoruz bu durum ıkımızı de yıpratıyo dayamıs babasına sırtını bası bıseye sıkıssa baba para ver dıyo kendı ayaklarının uzerınde durmuyo duramıyo o da sureklı kavga edıyoruz dıyo ayrıca hamıle oldugumdan dolayı doktorum 16 haftalıga kadar cınsellıgıde sakıncalı buluyo o da olmuyoo o da ayrılmak ıstıyo

Manyağa bak aklınca seni tehdit edip dediğini yaptıracak ,yazık çok yazık ailesi gazlıyor eşinde gaza geliyor anlaşılan hamile kadına yaşattıklarına bak vicdansızların.

Manyağa bak aklınca seni tehdit edip dediğini yaptıracak ,yazık çok yazık ailesi gazlıyor eşinde gaza geliyor anlaşılan hamile kadına yaşattıklarına bak vicdansızların.
cok sınırım bozuk napcagımı bılmıyorum bugun aıleler gelıp ayrılcagımızı soleyecekmısız

haklısın ama baba evıne donmek de kolay degıl smdı ısyerındeyım sınırden aglayamıyorum bıle bana sımdı msj attı esım ne kadarmıs aldırmanın fıyatı dıyo :KK43:

Asıl sizin bu adamdan ayrılamyı istemeniz lazım. Çalışıyorsunuz ayaklarınızın üzerindesiniz ne düşünüyorsunuz daha. Hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz, saygı duymuyorsunuz. Hiç mi çocuğunuzu sevmiyorsunuz? Ona bu babayı mı layık görüyorsunuz.

Ayrılın bu adamdan evladınızı da kendi başınıza büyütün.
Kalbi atan, yavrunuzu nasıl öldürmeyi düşünebilir?
Bu adamdan ne koca olur nede baba...
Allah ıslah etin, siz hala ayrılmalı mıyım diye mi düşünüyorsunuz?

Ayriliyosan ayril de. Niye ayrilmicaz vs diyosun. Hatta ayri ev acilmadan da geri donme o eve. Adam sana goz dagi veriyor sen de boyun egiyosun, cok ezilirsin oyle sen de cocugun da

kesınlıkle katılıyorum. bence asıl sen kararlı olda esının burnu surtulsun.evlılık cocuk oyuncagımı.....

Back
X