Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek diyorum15 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini yapabilen açıklamalı yapabilirmisinizEki Görüntüle 3573493
15 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini yapabilen açıklamalı yapabilirmisinizEki Görüntüle 3573493 tam emin değilim ama ben kız diyorum![]()
Erkek dedi fakat doktor gelmemişti staj gören bir bayan baktı bana bende içime sinmedi çünkü rüyalarım hislerim belirtilerim hep kızDoktorunuz bir şey dedi mi
Erkektir o zaman bence çünkü genelde hemen görüyor doktorlar bazı istisnalar var tabi erkek diyor sonra kız çıkıyor veya tam tersi sağlıkla doğsun inşallahErkek dedi fakat doktor gelmemişti staj gören bir bayan baktı bana bende içime sinmedi çünkü rüyalarım hislerim belirtilerim hep kız
Amin inşallahErkektir o zaman bence çünkü genelde hemen görüyor doktorlar bazı istisnalar var tabi erkek diyor sonra kız çıkıyor veya tam tersi sağlıkla doğsun inşallah
kız bence15 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini yapabilen açıklamalı yapabilirmisinizEki Görüntüle 3573493
bence kız13 hafta bize de bakar mısınız?
Kız gibi.nub teoreminden15 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini yapabilen açıklamalı yapabilirmisinizEki Görüntüle 3573493
Kiz13 hafta bize de bakar mısınız?