Doğuma Hazırlık 15 haftalıkta cinsiyeti belli olanlar yazsın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

DERYARXIXM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2007
256
1
96
İstanbul
a.s.arkasdaşlar benim bebeşim 17 haftalık,:ecrin_bebek:ama doktora gittiğimde 15 haftalıktı ve cinsiyetini göstermedi doktor yatışı kıza benziyo dedi.sizinde böle oldumu.yazarmısınız...a.s.

valla ben 15 haftalıktı bebeğimin cinsiyetini öğrendiğimde. göstermiyorsa genellikle kız derler ama, allah sağlıklısını versin.

ben 12 haftalıkken gittim bebegime kıza benziyo demişti.15 haftalıkken gittim kesin erkek dediler.çünkü bacaklarını açtı.

ben 14 haftalıkta gttim erkek olabilir dediler 18 haftalıkken gittiğimde kız gibi duruyo dediler 20 haftalıkta kız dediler.....:bbo:

benimde 18 haftalıkkende göstermemişti.Sürekli saklıyordu orasını:) ama bir prenses geliyor evimize bunuda 20.haftada öğrenebildik

15 haftalıkken erkek.dedi
kesin
20 haftalıkken yine erkek dedi.
nerden biliyorsunuz dedim
erkekte yanılma ihtimali olmaz dedi..dr.kaydirigubbakcemile5

12 haftalikken erkek dndi 2 d gittim pipisinide resmrttiler

arkadaşlar merhaba... doktorda bana 16 haftalıkken %60 erkek dedi... şimdi 19 haftalığım bugün doktora gidicem kesinleşicek... çok heycanlıyım:):):):)

ayy bende bugün doktordan geldiiim. 18 haftalık sayılır tam dolmadı kız dediiiiiiiii.... acaba değişirmi ki?

ben gittiğimde 12 haftalık sanıyordum 11+1 miş doktorum bana erkek olursa süpriz olmaz dedi.daha sonra ağrı nedeniyle acil olarak gittim dr cinsiyetinide söyledi erkekmiş.bizim için süpriz oldu aslında cinsiyet öğrenmeye gitmemiştik.o zmanda 15 haftalıkmış.

Back
X