• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 kg versem nasıl olurum? (RESİMLİ)

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Kizlar 15 kg versem zayif olur muyum yada ne kadar vermeliy im sizce? Boyum 1.60

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405760062737.webp
    $1405760062737.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 810
  • $1405760080555.webp
    $1405760080555.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 727
  • $1405760094729.webp
    $1405760094729.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 671
Son 2 foto aynadan cekildigi icin birazcik zayif cikmisim dogal halim ilk fotodaki gibi

Kizlar 15 kg versem zayif olur muyum yada ne kadar vermeliy im sizce? Boyum 1.60

15 kilo verince 45 kilo cıvarımı oluyorsun? diyete başla kendini güzel hissettiğin kiloda bırak ben öyle yapıcam 162 boyum sanırım 52 kg ideal olur

15 kilo nerenden vereceksin zaten 55-60 falan duruyorsun. :) kaç kilosun? Bi 5 kilo versen fit durursun bence. Sıfır beden olmaya gerek yok.

Kizlar gecen ay 68 cikmistim ve son gunlerde kilo aldim. Ama sanki telin kamerasi zayif gosteriyor normalde biraz daha kilolu duruyorum resimlerden

kıyafetin siyah hiç kilolu durmuyorsun daha açık renkli kıyafetle foto atsan net bişi söyleyebiliriz birde şu anki kilon kaç? bende 161 boyundayım 53 kiloyum ideal bence:34:

68 gibi durmuyorsun ben 68 olsam bowling topu gibi olurdum :9::9: 58 kilodayken basenim popom ve göbeğim önden gidiyordu:27::27: dediğim gibi siyah kıyafetten baya zayıf duruyordun

Kizlar gecen ay 68 cikmistim ve son gunlerde kilo aldim. Ama sanki telin kamerasi zayif gosteriyor normalde biraz daha kilolu duruyorum resimlerden

15 kg verirsen yok olursun ..fizyolojine aykırı olur canım...zafiyet geçirirsin..5 kg anca olur. zaten iyisin dert etme..

5 kilo bile versen çok farkeder. Bir ara yurt ortamında yiyemediğim için 5 kilo vermiştim 65 kiloyum 60 olmuştum o bile çok şey farkettirmişti şimdilerde yine 65 oldum :14: Kaç kilo verdiğinde önemli tabi ama en önemlisi verdiğin kiloda kalabilmek kilo verip alacaksan bu kiloda kal. Kendimden söylüyorum kırışık poşete döndüm kilo verip almaktan :1:

15 kg verirsen yok olursun ..fizyolojine aykırı olur canım...zafiyet geçirirsin..5 kg anca olur. zaten iyisin dert etme..

resmi görünce aynı tepkiyi verdim bende 15 kg verirsen yok olursun :)
aşırı kilon yok gibi duruyor kilom 68 yazmışsın ilk süreçte 55-60 arası normal bence birden kilo vermek sağlıklı olmaz zaten,
bir de kilon bölgesel gibi, diyetin yanında karın bölgesini çalıştırcak hareketler yaparsan daha iyi olacaktır

Son düzenleme:
Kizlar yeni basligimda Yeni fotolar mevcut

Bu baslik kapanabilir mi ?

En fazla 8 kilo ver balım ve yapacaksın sen inanıyorum.

bence 5-6 kilo yeterli olur 15 çok çok fazla çöp gibi kalırsın :)

5 kilo bile versen çok farkeder. Bir ara yurt ortamında yiyemediğim için 5 kilo vermiştim 65 kiloyum 60 olmuştum o bile çok şey farkettirmişti şimdilerde yine 65 oldum :KK14: Kaç kilo verdiğinde önemli tabi ama en önemlisi verdiğin kiloda kalabilmek kilo verip alacaksan bu kiloda kal. Kendimden söylüyorum kırışık poşete döndüm kilo verip almaktan :KK1:

Kirisik poset derken? Biraz acarmisin canim?

Kirisik poset derken? Biraz acarmisin canim?
Yani şöyle düşün küçük bir poşetin var içini sürekli dolduruyorsun belli bir süre sonra içindekileri alıyorsun sonra tekrar dolduruyorsun bir düşün o poşetin hali ne olur ? Poşeti ilk elimize aldığımızda her tarafı düzdür onu kastediyorum poşet bile ağırlık taşırken ve içine fazla ağırlık koyduğumuzda deformasyona uğruyor. Kastettiğim öyle bir şeydi canım.

Back
X