Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar 15 kg versem zayif olur muyum yada ne kadar vermeliy im sizce? Boyum 1.60
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
15 kilo nerenden vereceksin zaten 55-60 falan duruyorsun. :) kaç kilosun? Bi 5 kilo versen fit durursun bence. Sıfır beden olmaya gerek yok.Kizlar 15 kg versem zayif olur muyum yada ne kadar vermeliy im sizce? Boyum 1.60
Kizlar gecen ay 68 cikmistim ve son gunlerde kilo aldim. Ama sanki telin kamerasi zayif gosteriyor normalde biraz daha kilolu duruyorum resimlerden
15 kg verirsen yok olursun ..fizyolojine aykırı olur canım...zafiyet geçirirsin..5 kg anca olur. zaten iyisin dert etme..
10kilo vermen yeterli olucaktir:)Kizlar 15 kg versem zayif olur muyum yada ne kadar vermeliy im sizce? Boyum 1.60
5 kilo bile versen çok farkeder. Bir ara yurt ortamında yiyemediğim için 5 kilo vermiştim 65 kiloyum 60 olmuştum o bile çok şey farkettirmişti şimdilerde yine 65 oldumKaç kilo verdiğinde önemli tabi ama en önemlisi verdiğin kiloda kalabilmek kilo verip alacaksan bu kiloda kal. Kendimden söylüyorum kırışık poşete döndüm kilo verip almaktan
![]()
Yani şöyle düşün küçük bir poşetin var içini sürekli dolduruyorsun belli bir süre sonra içindekileri alıyorsun sonra tekrar dolduruyorsun bir düşün o poşetin hali ne olur ? Poşeti ilk elimize aldığımızda her tarafı düzdür onu kastediyorum poşet bile ağırlık taşırken ve içine fazla ağırlık koyduğumuzda deformasyona uğruyor. Kastettiğim öyle bir şeydi canım.Kirisik poset derken? Biraz acarmisin canim?