18 yaşındayım.Boyum 1.72 ve 2-3 senedir diyet yapmaya çalışıyorum.Yapıyorum kilo veriyorum bırakıyorum ve hooop yine alıyorum hem de 2 katını
Geçen yıl da böyle olmuştu işte 72 ile başlamıştım 2,5 ayda 63 falan olmuştum.Ama bırakınca tartıda 63ü gören gözlerim 70leri 80leri hatta 85i gördü.. 85i görene kadar birçok kez diyet yapmayı denedim ama 2 güne hepsi bozuluyodu. Çok üzülüyodum ama daha çok kızıyodum kendime kızdıkça daha çok yiyodum. Kaç kez kendimle konuştum kararlar aldım ama nafile hepsi sevdiğim bi yemeği görünce aklımdan uçup gidiyodu.Ama pantolon almaya gittiğim gün dank etti kafama ben napıyorum böyle dedim.Ertesi hafta falan diyetisyene gittim onunla birlikte 14 kilo verdim 71 oldum herkes ne kadar zayıfladın ne kadar güzel oldun diyodu sonra devam ettim 68e kadar geldim ve etraftan gelen iltifatlara kanıp bıraktım yedim hedim yediiiim
şu an 76 kiloyum. Geçen yılki gibi değilim ama erkenden önlem almazsam olabilirim.
Hedefim 62 olmak. Son senem ve spor yapmaya vaktim yok o yüzden sadece diyetle vermeye çalışıcam bu yüzden biraz daha zor olucak biliyorum ama mezuniyette şişman kız olmak ve kenara saklanmak istemiyoruuuuum
O yüzden direne direne zayıflayacağıım
yolculuk başlasııııııınn