Merhaba :)
Ben 16 yaşında Lise 2. sınıf bir öğrenciyim. Bundan 1 ay öncesi 72 kg ile diyetime başladım. Şuan 69 kiloyum, boyum 1,65 ve büyük bir azimle istediğim kiloya varmaya çalışıyorum. Daha yaşımın küçük olmasına rağmen zayıflığın nasıl bir şey olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. Hep şişman bir çocuk değildim fakat sanıyorum ki en son ilkokuldayken zayıftım. Ergenlikle birlikte kilo aldım ve bir daha veremedim. 2 sene öncesi diyetisyen yardımıyla 2 ayda 10 kilo vermiştim ama verdiğim tüm kiloları geri aldım. Yaşıtlarıma baktığım zaman çok moralim bozuluyor çünkü hepsi zayıf ve giydikleri üzerlerine yakışıyor. Hedeflediğim kilo 55. Ve zayıfladığım zaman her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Bu konuyu biraz fazla takıntı haline getirdim sanırım, kendi kendime şişman olduğum için ağlıyorum ve sen şişmansın onu yapamazsın şunu yapamazsın gibi kendi üzerime gidiyorum. Aslında çevremdeki insanlar kilomu göstermediğimi söyleselerde ben bu düşüncelere asla katılmıyorum. İnsan sadece görünüş değil sağlığı içinde bunları uygulamalı. Neyse bana eşlik etmeniz ve herkesin hedeflediği kiloya ulaşması dileğiyle :))