15 senedir evlisiniz, 15 sene aynı kişiyle seks yapa yapa sıkılmıştır. Zaten anormal olan 15 sene boyunca stabil süren bir cinsel hayat zaten. İnsan bir noktada sıkılabilir. Aldatmadığından eminseniz ben yorumumu bu şekilde yaptım. Özellikle siz çok erken evlenmişsiniz, 20 yaşından beri cinsellik yaşadığınız için alışmışsınız. Cinsellik bittiği an da paniğe kapılıp onur kırıcı şeyler söylemişsiniz adama. Sen erkek değilsin ne demek Allah aşkına ya. Tamam ihtiyaçlarınız olabilir ancak bu adam başından beri böyle değilmiş ki, son 2 senedir isteği azaldı en son ocakta seks yaptık yazmışsınız. 15 sene doya doya seviştiniz sonuç olarak, yeni yetme sevgililer gibi birbirine doyamama durumu da yok. Biraz daha sabırlı olsaydınız, bir derdi var mı anlamaya çalışsaydınız keşke. Şimdi ne deseniz onda ters tepecek.
Benim fikrimi soracak olursanız sadece son 2 senedir sıklığı azaldı dediğiniz için bence kocanızın problemi hormonaldi. Sonradan kavgalarınız sonucu psikolojik bir hal almış olabilir ama