• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Temmuzda bebegım koıllarımda

meraklxix

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2006
1.534
154
323
çarsanba günü doktorumla sezeryan olmaya karar vermiştik.Ama bebeğim çarsanbayı beklemek istemedi.14 temmuz pazartesi günü sabah nişanım geldi hastaneye gittik açılma olmadıgı ıcın eve gönderdi doktorum.Bütün günü sancıyla geçirdim gece saaat 2de uykuya girdim.saat 4,30 da bir ıslaklık suyum geldi tutamıyorum..hemen hastaneye gittik suyum resmen bitmişti kontrol ettiler yine açılma yok.rahım yukarda bu arada dogum sancıları başladı.bebgim kaksını yapmıs acil sezeryana girdik çok korktum ama uyandıgımda bebegimi kucagıma alacagım için çok seviniyordum.uyandıgımda aglıyodum bebegım nerde niye yarı uyanık yarı baygın eşimin sesini duydum çok mutlu oldum.odaya aldıklarında beni bebeğim yanı başımda bana bakıyodu cok mutluydum.kucagıma alıp sevecektim artık. bütün agrıları sancıları unuttum..Bembeyaz biraz tombiş oglum kollarımda artık. herkese nasip etsin allahım.artık darısı geride kalanlara.....

Allah bağışlasın geçmiş olsun...
bu arada bebeğinizle doğum tarihlerimiz aynı bir yengeç daha geldi aramıza...

tebrikler canim allah anali babali buyutsun insallah darisi bizlere insallah ay ne guzel ya hadi bize de az kaldi insallah

allah analı babalı büyütsün canım tebrık ederımmm..darısı bizleree...bebişinin resmını ve ayrıntıları beklıoruz canımmm

aysegulcum çok merak ediyordum seni...oğlusunda kollarında ohhh ne guzel...rabbim analı babalı buyutmenizi nasip etsin...

canım benim bizim bebişler aynı gün doğdu desene benimkide 15 temmuz saat 20,55 de dünyaya geldi hayırlısı olsun inşallahh çok sewindimm canım benim...

çarsanba günü doktorumla sezeryan olmaya karar vermiştik.Ama bebeğim çarsanbayı beklemek istemedi.14 temmuz pazartesi günü sabah nişanım geldi hastaneye gittik açılma olmadıgı ıcın eve gönderdi doktorum.Bütün günü sancıyla geçirdim gece saaat 2de uykuya girdim.saat 4,30 da bir ıslaklık suyum geldi tutamıyorum..hemen hastaneye gittik suyum resmen bitmişti kontrol ettiler yine açılma yok.rahım yukarda bu arada dogum sancıları başladı.bebgim kaksını yapmıs acil sezeryana girdik çok korktum ama uyandıgımda bebegimi kucagıma alacagım için çok seviniyordum.uyandıgımda aglıyodum bebegım nerde niye yarı uyanık yarı baygın eşimin sesini duydum çok mutlu oldum.odaya aldıklarında beni bebeğim yanı başımda bana bakıyodu cok mutluydum.kucagıma alıp sevecektim artık. bütün agrıları sancıları unuttum..Bembeyaz biraz tombiş oglum kollarımda artık. herkese nasip etsin allahım.artık darısı geride kalanlara.....

allah hayırlı bi ömür nasip etsin.
darısı bizlere inşllah

Back
X