15 yaş büyük biriyle evlilik mümkün olabilir mi

Çok fazla yaş farkı var. Üstelik evliliklerde belli bir süre sonra aşk bitiyor ve bu kadar yaş farkı ileriki zamanlar da anlaşmazlıklara neden olabilir. Sonuç olarak bu kadar yaş farkından dolayı fikir ayrıcalığı çok olucaktır. Fakat umarım dediklerimde yanılırım

Merhaba arkadaşlar.Benim sevdiğim bir kız arkadaşım var.kendisi evli.ve eşinin bir arkadaşı varmış.Çok iyi bir insanmış.her yönden güvenilir ve iyiymiş.maddi durumu da gayet iyi.kendisi 40 yaşında.hiç evlenmemiş.ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıl önce boşandım çocuğum yok.biraz konuştuk watsap tan.genel olarak şartlarımız dünya görüşümüz aynı diyebilirim.yüz yüze görüşmeyi istiyoruz.sizce 15 yaş bir uçurum mu .15 yaş büyük biriyle uyumlu bir evlilik olabilir mi.ve ben yaşımdan çok olgun bir insanım.bu arada tipi düzgün ve bakımlı biri. Yorumlarınız için tşkler
40yaş şu an yaşlı değil ama 10 yıl sonra o 50 siz 35 olacaksınız tüm fikirleriniz,yaşam enerjiniz uyuşmayacak

Valla ben 24 esim 33. 9 yaş var toplamda. Tanıştığımızda ben 18 o 27 idi. Benim çocujluğumdan kaynakli bazi sorunlar oldu tabi. Ama 5 yıĺlık ilişkinin ardından evlenince beni o büyüttü diyebilirim :) yaş bence çok buyuk problem olmayabilir (oladabilir) ama onceligin adami tanimak olsun. Zaten olumsuz bi evliliğin olmuş kendini koruyarak temkinli yaklaş bence... Ponçik kalplerimiz kırılmasın..

Canım yaş farkı çok evlenseniz ilerleyen yıllarda bu yaş farkı daha çok gözüne batabilir

Ben kafa yapısı uyuyorsa neden olmasın diyenlerdenim.

Ama

Yaş farkı aynı zamanda tabi ki sorun olabilir ilerde ama buda senin ilişkiye bakış açına bağlı bir örnek vericem aklıma ilk gelen bu kusura bakma cinsellik mesela sen 35 yaşındayken adam 50 yaşında olucak. Seni o konuda memnun edebilecekmi isteklerine karşılık verebilecekmi?? Yada bu senin için ne kadar önemli??

Başka bir örnek gezip tozmak sana ayak uydurabilecekmi?? Eğlenmeyi seviyorsan hadi hayatım suraya gidelim dediğinde yorgunum uykum var bahanelerine sığınacak bi yapısı varmı??

Bunlar gibi bir çok örnek verilebilir.

Ve Bunlar hem senin isteklerine hemde onun yapısı ve karakterine bağlı. Yinede biraz düşün.

Evlilik yaşadığın için olgunluğun yaşıtlarına göre fazladır. O yüzden olabilir neden olmasın. Hayat görüşü kafa yapısı önemli. 30 yaşında olup koltuğun yanında bulmaca tüm gününü evde geçiren genç yaşlılar da çok.

Merhaba arkadaşlar.Benim sevdiğim bir kız arkadaşım var.kendisi evli.ve eşinin bir arkadaşı varmış.Çok iyi bir insanmış.her yönden güvenilir ve iyiymiş.maddi durumu da gayet iyi.kendisi 40 yaşında.hiç evlenmemiş.ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıl önce boşandım çocuğum yok.biraz konuştuk watsap tan.genel olarak şartlarımız dünya görüşümüz aynı diyebilirim.yüz yüze görüşmeyi istiyoruz.sizce 15 yaş bir uçurum mu .15 yaş büyük biriyle uyumlu bir evlilik olabilir mi.ve ben yaşımdan çok olgun bir insanım.bu arada tipi düzgün ve bakımlı biri. Yorumlarınız için tşkler

bence karakterleriniz uyduktan sonra yaş farkı önemli değil..madem tipi düzgün bakımlı maddi durumu iyi hemen yaş farkı var diye kesip atmayın..ben ilerde evleneceğimde kendimle yaşıt biri değil en az 5 yaş büyük biri istiyorum örneğin.

Konuyu açalı biraz olmuş ama benim yakın bi arkadaşım böyle bi evlilik yaptı ve hiç bi sıkıntı yaşamadılar çok da mutlular maşallah diyeyim.. adam eşinin kıymetini biliyo.. bizim çömez kocalarla yaşadığımız sorunları arkadaşım hiç yaşamadı. 13 yıllık evliler bu arada

mutlular mı peki? cidden merak ediyorum.
beklentilerin karşılandığı evlilik mutluluktur aslında, sadece yaş farkı üzerinden bakmamak lazım 'mutluluk' kısmına. kiminin kalbi hissettiği eksiklikler karşılanınca mutlu hisseder, iyileşir -genç kadın olgun erkek te genellikle kız tarafının baba eksikliği vardır onun baskın olduğu birliktelikten doyum alır, kimisi anne eksikliği yaşamıştır olgun kadınlarda arar hem aşkı hem eksikliğini, öyle tamamlar uzar gider-
birilerin mutlu olması, uyuşması diğerine sadece yaş üzerinden mutluluk için referans olmaz. sohbet edebilmek, tartışabilmek, yakın fikirlerde olmak, ilişkiyi besleyen unsurlar olduktan sonra yaşın önemi kalmıyor. aşkın yaşı da yok yaş farkı da

Kafanız ve yaşam şartlarınız uyuyorsa ve az da olsa adam yaşını göstermiyorsa yaş sadece bir rakamdır önemli olan sorunlarla karşılaşırken gösterdiği olgunluk. Hakkınızda hayırlısı olsun, Kalbinizi dinleyin o size doğru yolu göstericektir.

Benim esim benden 16 yas büyük gayet iyi anlaşıyoruz.. Ama temel konularda anlaşmanız gerek.. Bana dediler iste yas farkı çok olunca sorunlar çok oluyor diye ama şükürki öyle birşey yaşamadım.. Yalniz basta her konuda fikirlerinizi açık açık söyleyin değişir diye düşünmeyin.. Çünkü 40 yaşındaki adam artik hayati düzeni oturmuş oluyor asla değişmiyorlar

ilkinde mutlu olamamış ki ayrılmış ikincide kendi mutluluğunu ön plana koymalı

Back
X