canım benım yasadıkların ınan hıc kolay degıl ama halen ayaktasınn bakk bunlarda gececek merak etme sadece bıraz zamannn canımm sakın kendını salma
yuce rabbım kımsenın tasıyamacagı yuk vermezmıss ıllakı bu cektıklerının bı mukafatı olucaktırr
sevgılı ısıne gelınce bence bıtırmekle en ıyısını ypmııssın cocugun senınle ne ıcın bırlıkte oldugun u anlamıssınn zamanla oda bıter yenı bırılerı cıkar karsına
ah canım acıların gerçekten çok büyük ve ağır.
profilinde evli ve eczacı ypmışsın bir amacı var mı?
henüz17 yaşında hayatın başındasın. yenilme hırslan iyi yerlerde okuyup iyi bir iş sahibi olmayı hedefle.
Allah yar ve yardımcın olsun canım
evli misiniz?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
allah yardımcınız olsun
neydi bu böyle içim daraldı
canım benim..okurken çok üzüldüm
zaman herşeyin ilacıdır..
yaşadığın şeyler kolay değil
ama zamana bırak, acıların biraz olsun hafifler
inşalllah allah hep mutlu olabileciğin iyi insanlar çıkartır karşına..
gerçekten çok büyük acılar yaşamışsın...allah yardımcın olsun...henüz yolun başındasın...umarım mutlu bir hayatın olur...bende 15 yaşımdan beri çok acılar yaşadım...yaptığım hatanın bedelini ağır ödedim...yuva kurmamada izin vermediler...beni yanlız yaşattılar...evden dışarı çıkamadım hiç....evin telefonları kesikti...iletişimlerim koptu...hiç kimseyi arayamadım...eğitimimi zor tamamladım...bu şartlarda yaşamak çok zordu...mutsuz ve yanlız bir hayat sürdüm...oysa hayatım farklı olabilirdi...
geçmiş olsun peki hastalığın ne durumda ailen annen hasta kızını bırakıp gidiyor baba desen ayrı heves peşinde
evli misin,eczacı mısın?
güzelim benim opuyorumnanaktan
bende astımdım.ahh o ankara ssk dışkapıya gittim
neler çektim:bbo:
ilaçlar falan
ama doktorlarım öyle iyi ve sabırlıydı ki popomu kaşıyaym çok şükür iyiyim:Saruboceq:
şimdi sigara içilen yerde duramam,ama şükür çokşükür geçti
senin yaşındayken hastaneye bile yattm.buhar makineleri falan.ama geçiyor inan
dikkat et,ilaç ve gıda al.pekmez,bıldırcın yumurtası ve süt
bunlar iyi etti benia.s
teşekkür ederim ama bunlar atlatılacak şeyler değil sanırsam. ortada anne ve baba var yani. çok mutlu olsamda bir yanım hep eksik..Allah yardimcin olsun canim cok üzüldüm ama herzaman ayakta dur güvlü bir insan ol inan herseyi bir gün atlatip arkandakileri bi köseye aticaksin sadece bende zamaninda epey sey yasamistim...en önemlisi herzaman
dünü deyil yarini düsün...:) herseyi en kisa zamanda atlatirsin umarim..
teşekkür ederim canım amin..ne kdar zor seyler yasamsıssın ne desem bılemedm cok uzuldum okurken içim gtti umarım herşey yoluna gırer cnm
......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?