15 yaşımda yaşadığım acılar..

son1umut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
15
0
86
Almanya
nerden nasıl bşlıyacağımı bilemiyorum Sekizinci sınıfta verem ve astım hastalığım vardı. Hastalıklarımın tedavisini sürdürürken birde behçet hastalığım çıktı ortaya. Bunalımdydım kendimi hastalıklı bi kız olarak görüyordum.. Lise 1. sınıfa bşlamıştım. Herqünüm hastanede geçiyrdu. iğnelerden ilaçlardan testlerden bıkmıştım artık. bunların stresyle sıınıf arkadaşlarımı kırıyodum. asabileşiyodum. ve bir anda cephe aldılar bana sınıftaki bütün arkaşlarım küstü.Bir sene boyunca hpsi düşman kesildi resmen bana. Öğretmenlerim bu kadar kişiye karşın tek olduğum icin sorunu hep bende aradılar. Pskologlar çıktı birde başıma. gidip geliyordum sürekli. Artık bunlar normal şeyler olarak geliyordu bana. sonra birine aşık oldum. heves değildi bu buna emindim.ama o beni hiç sevmedi benden para istiyodu sürekli amacı apaçık belliydi böyle tam 11 ay sürdü.. şimdi bitirdim herşeyi ama hala seviyorum yalan değil.. bu kadar bunalımın icinde babamın annemi aldattıqına şahit oldum. telefondaki msjları telefon konusmalarına şahit oldum bu beni kahretmişti.babam yattıktan sonra telefonunu alıp konustuğu numarayı aldım konustum. bana öyle şyler dediki şok oldum. babamdan hamile olduğunu syledi.. anneme bişy diyemedim dilim varmadı. onunda üzülmesine dayanamazdım. senağlama ama icime ata ata artık tamamen eridim yokoldum.. anneme anlattım annemde baya takibe aldı herşyden emin oldu. ve bigün beni babamla bırakıp annesinin evine gitti. annem bni bıraktı. benide dedmler aldı. şimdi 17 yaşındyım dedmlerle kalıyorum ama bu yaşadıklarım beni çookk yordu defalarca intihara klkıştm ama olmadı.. şimdi bunları niye yazdım bilmiyorum ama içimi döktüm işte.. senağlama

canım benım yasadıkların ınan hıc kolay degıl ama halen ayaktasınn bakk bunlarda gececek merak etme sadece bıraz zamannn canımm sakın kendını salma

yuce rabbım kımsenın tasıyamacagı yuk vermezmıss ıllakı bu cektıklerının bı mukafatı olucaktırr

sevgılı ısıne gelınce bence bıtırmekle en ıyısını ypmııssın cocugun senınle ne ıcın bırlıkte oldugun u anlamıssınn zamanla oda bıter yenı bırılerı cıkar karsına

ah canım acıların gerçekten çok büyük ve ağır.

profilinde evli ve eczacı ypmışsın bir amacı var mı?

henüz17 yaşında hayatın başındasın. yenilme hırslan iyi yerlerde okuyup iyi bir iş sahibi olmayı hedefle.

canım benim..okurken çok üzüldüm :(
zaman herşeyin ilacıdır..
yaşadığın şeyler kolay değil
ama zamana bırak, acıların biraz olsun hafifler
inşalllah allah hep mutlu olabileciğin iyi insanlar çıkartır karşına..

geçmiş olsun peki hastalığın ne durumda ailen annen hasta kızını bırakıp gidiyor baba desen ayrı heves peşinde

canım benım yasadıkların ınan hıc kolay degıl ama halen ayaktasınn bakk bunlarda gececek merak etme sadece bıraz zamannn canımm sakın kendını salma

yuce rabbım kımsenın tasıyamacagı yuk vermezmıss ıllakı bu cektıklerının bı mukafatı olucaktırr

sevgılı ısıne gelınce bence bıtırmekle en ıyısını ypmııssın cocugun senınle ne ıcın bırlıkte oldugun u anlamıssınn zamanla oda bıter yenı bırılerı cıkar karsına

ben hala ayakta nasıl duruyorum ona bile şaşıyorum meğer ne güçlüymüşüm..tesekkür ederim ablacım inş. dediğin gibi olur..

ah canım acıların gerçekten çok büyük ve ağır.

profilinde evli ve eczacı ypmışsın bir amacı var mı?

henüz17 yaşında hayatın başındasın. yenilme hırslan iyi yerlerde okuyup iyi bir iş sahibi olmayı hedefle.

profilim aslında bu siteye üye olurken böyle derdimi açabilceğim yerler olduğunu bilmiyodum. her site gibi tehlikelidir diyerekten sadece olmus deilde olmasını istediğim şylerii yazdım.. evli , mutlu ,çocuklu... :sinifsinif:

Allah yar ve yardımcın olsun canım

çookk teşekkürler... opuyorumnanaktan

evli misiniz?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

allah yardımcınız olsun

hayır değilim. profilimdeki bilgiler gerçği ynsıtmıyor.. tşkkür ederim ablacm.

neydi bu böyle içim daraldı

senağlama

canım benim..okurken çok üzüldüm :(
zaman herşeyin ilacıdır..
yaşadığın şeyler kolay değil
ama zamana bırak, acıların biraz olsun hafifler
inşalllah allah hep mutlu olabileciğin iyi insanlar çıkartır karşına..

çoookkk çokkk teşekkür ederim. amin ablacım..

gerçekten çok büyük acılar yaşamışsın...allah yardımcın olsun...henüz yolun başındasın...umarım mutlu bir hayatın olur...bende 15 yaşımdan beri çok acılar yaşadım...yaptığım hatanın bedelini ağır ödedim...yuva kurmamada izin vermediler...beni yanlız yaşattılar...evden dışarı çıkamadım hiç....evin telefonları kesikti...iletişimlerim koptu...hiç kimseyi arayamadım...eğitimimi zor tamamladım...bu şartlarda yaşamak çok zordu...mutsuz ve yanlız bir hayat sürdüm...oysa hayatım farklı olabilirdi...

çokk üzüldüm ablacım pki hala böylemi ???

geçmiş olsun peki hastalığın ne durumda ailen annen hasta kızını bırakıp gidiyor baba desen ayrı heves peşinde

verem icin 6 aylık ilaç kullandm. işe yaramadı kullnmaya devam ediyorum. behçetin ise çağresi yok dediler. kör olma durumum bile varmış. anneme bişey diyemiyorum oda çok bunalmıştı. aldatılmak kolay değil nede olsa annemm :S:S

evli misin,eczacı mısın?
güzelim benim opuyorumnanaktan
bende astımdım.ahh o ankara ssk dışkapıya gittim
neler çektim:bbo:
ilaçlar falan
ama doktorlarım öyle iyi ve sabırlıydı ki popomu kaşıyaym çok şükür iyiyim:Saruboceq:
şimdi sigara içilen yerde duramam,ama şükür çokşükür geçti
senin yaşındayken hastaneye bile yattm.buhar makineleri falan.ama geçiyor inan
dikkat et,ilaç ve gıda al.pekmez,bıldırcın yumurtası ve süt
bunlar iyi etti benia.s

Allah yardimcin olsun canim cok üzüldüm ama herzaman ayakta dur güvlü bir insan ol inan herseyi bir gün atlatip arkandakileri bi köseye aticaksin sadece bende zamaninda epey sey yasamistim...en önemlisi herzaman
dünü deyil yarini düsün...:) herseyi en kisa zamanda atlatirsin umarim..

evli misin,eczacı mısın?
güzelim benim opuyorumnanaktan
bende astımdım.ahh o ankara ssk dışkapıya gittim
neler çektim:bbo:
ilaçlar falan
ama doktorlarım öyle iyi ve sabırlıydı ki popomu kaşıyaym çok şükür iyiyim:Saruboceq:
şimdi sigara içilen yerde duramam,ama şükür çokşükür geçti
senin yaşındayken hastaneye bile yattm.buhar makineleri falan.ama geçiyor inan
dikkat et,ilaç ve gıda al.pekmez,bıldırcın yumurtası ve süt
bunlar iyi etti benia.s

canım ben bıktım bu pekmezlerden yiyeceklerden inan midem bulanıyor artık.. bende duramıyorum sigara içilen yerde parfüm olsun dar alan olsun ölücek gibi oluyorum.. canm çk tşk ederim.. yardımcı oldunuz icin opuyorumnanaktansenağlama

Allah yardimcin olsun canim cok üzüldüm ama herzaman ayakta dur güvlü bir insan ol inan herseyi bir gün atlatip arkandakileri bi köseye aticaksin sadece bende zamaninda epey sey yasamistim...en önemlisi herzaman
dünü deyil yarini düsün...:) herseyi en kisa zamanda atlatirsin umarim..
teşekkür ederim ama bunlar atlatılacak şeyler değil sanırsam. ortada anne ve baba var yani. çok mutlu olsamda bir yanım hep eksik..

ne kdar zor seyler yasamsıssın ne desem bılemedm cok uzuldum okurken içim gtti umarım herşey yoluna gırer cnm
teşekkür ederim canım amin..

......................

???

Back
X