nerden nasıl bşlıyacağımı bilemiyorum Sekizinci sınıfta verem ve astım hastalığım vardı. Hastalıklarımın tedavisini sürdürürken birde behçet hastalığım çıktı ortaya. Bunalımdydım kendimi hastalıklı bi kız olarak görüyordum.. Lise 1. sınıfa bşlamıştım. Herqünüm hastanede geçiyrdu. iğnelerden ilaçlardan testlerden bıkmıştım artık. bunların stresyle sıınıf arkadaşlarımı kırıyodum. asabileşiyodum. ve bir anda cephe aldılar bana sınıftaki bütün arkaşlarım küstü.Bir sene boyunca hpsi düşman kesildi resmen bana. Öğretmenlerim bu kadar kişiye karşın tek olduğum icin sorunu hep bende aradılar. Pskologlar çıktı birde başıma. gidip geliyordum sürekli. Artık bunlar normal şeyler olarak geliyordu bana. sonra birine aşık oldum. heves değildi bu buna emindim.ama o beni hiç sevmedi benden para istiyodu sürekli amacı apaçık belliydi böyle tam 11 ay sürdü.. şimdi bitirdim herşeyi ama hala seviyorum yalan değil.. bu kadar bunalımın icinde babamın annemi aldattıqına şahit oldum. telefondaki msjları telefon konusmalarına şahit oldum bu beni kahretmişti.babam yattıktan sonra telefonunu alıp konustuğu numarayı aldım konustum. bana öyle şyler dediki şok oldum. babamdan hamile olduğunu syledi.. anneme bişy diyemedim dilim varmadı. onunda üzülmesine dayanamazdım. senağlama ama icime ata ata artık tamamen eridim yokoldum.. anneme anlattım annemde baya takibe aldı herşyden emin oldu. ve bigün beni babamla bırakıp annesinin evine gitti. annem bni bıraktı. benide dedmler aldı. şimdi 17 yaşındyım dedmlerle kalıyorum ama bu yaşadıklarım beni çookk yordu defalarca intihara klkıştm ama olmadı.. şimdi bunları niye yazdım bilmiyorum ama içimi döktüm işte.. senağlama