15 yaşındaki komşusunu internette sattı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Almanya’da 63 yaşındaki bir erkekle Schleswig-Holstein Eyaleti’nden ortadan kaybolduktan sonra annesinin bir seks sitesinde izini bularak Baden-Württemberg Eyaleti’nde ulaştığı 15 yaşındaki Korinna poliste verdiği ifadesiyle annesini adeta yıktı.

Gençlik Dairesi tarafından bir yurda yerleştirilen Korinna, annesi Kirsten Q. (49)’ya dönmek istemediğini söyledi. Öte yandan Korinna birlikte kaçtığı ve kendisini bir seks sitesinde satan 63 yaşındaki komşuları Klaus Bernd G. ile sevgili olduklarını açıkladı. Anne Kirsten Q. bir hafta boyunca kayıp olan 15 yaşındaki Korinna’yı bulmak için çeşitli kampanyalar başlatmış sonunda reşit olmayan kızının fotoğraflarına seks sitesinde rastlayan birinin ihbarı üzerine harekete geçerek kızını kurtarmıştı. Emekli olan Klaus Bernd G. ise, "reşit olmayan bireyi cinsel eyleme teşvik etme" suçundan tutuklanmıştı.

http://www.habergazete.com/haber-detay/1/67209/15-yasindaki-kizi-internette-satti.html

Yazık günah kızın beynini nasıl yıkamıştır kim bilir hayvan herif

Yazık günah kızın beynini nasıl yıkamıştır kim bilir hayvan herif
Kızda beynini yıkatmasaymış, hepimiz o yaşlardan geçtik hiç böyle şeylerin uzağından yakınından geçmedik.. gençlere de kızıyorum ben yaaa, o kadar kötü örnek var etraflarında hiç mi akıl edemiyorlar.

Uff bu ne ya? Allahim.
Ama o yaşta gençler cok şey bekliyorlar maddi acidan. Anne baba da karsilamayinca alternatif yollara basvuruyorlar. Allahim korusun ya, çok kötü bir olay. Ahh kizlar su aklinizi basiniza alin azicik yaaaa

Evet keşke yıkatmasaydı ama herkes bizim gibi değil.
Kardeşim 16 yaşında öyle bir arkadaşı var ki akıllara zarar yani kendime bakıyorum o yaşlarda ne kadar kontrollüydüm.
Kızı bir görmen lazım o yaşta kaç sevgilisi var kaç defa nasihat ettim ama bana mısın demedi
Aklına girmiyor ne söylesem ama ileride pişman olacak adım gibi eminim buna üzülüyorum ben
Bu kızda çok pişman olacak

olmaz merak etme. onlar daha mutlu.

erken yaşta sevgili yapmaya başlamış, sıkıldıkça değiştirmiş, zaman zaman beraber idare etmeye çalışmış, buna rağmen çoğunu peşinde koşturan kızlar var ya.. sendeki örneğe yakın sanırım. işte onlardan ben de tanıdım. ve en azından onlar öyleydi yani mutlu. hala da öyleler. bu yüzden böyle bir yargı, bir kanaat oluştu bende. bazen özenmedim değil rahatlıklarına.

Ölse hiç üzülmeyeceğim bir insan (!) tipi.

Ölse hiç üzülmeyeceğim bir insan (!) tipi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…