• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

150 TL parfüme kızan koca

nikimiferihakoydum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
524
760
303
Konya
Merhaba hanımlar bir sey sormak istiyorum internetten 150 TL lik bir parfüm sipariş verdim. Kargoya almaya giden eşim bir parfüme bu kadar para verdiğimi öğrenince tüm gün surat astı birde üzerine ben tüm gün milletin agız kokusunu cekiyorum bir parfüme. Bu kadar para verilirdi diye kızdı. Önceden doldurma parfüm yada magazalardaki 30 40 lira olanlardan alırdım duruma göre hangisi denk gelirse. Birde orijinal parfüm bile değil. Dedim ki ben orijinal almak istiyordum onlar daha pahalı onlardan alsam napıcaktın acaba dedim. Keşke onlardan alsaydın ha 150 ha 300 dedi. İyi maaş alıyor ben calısmıyorum bu arada. Parfümü gereksiz bulur kendisi kullanmaz ona göre lüzumsuz bana göre kisisel bakım için olmazma olmazlardan. Sizede haksız değilmi

Merhaba hanımlar bir sey sormak istiyorum internetten 150 TL lik bir parfüm sipariş verdim. Kargoya almaya giden eşim bir parfüme bu kadar para verdiğimi öğrenince tüm gün surat astı birde üzerine ben tüm gün milletin agız kokusunu cekiyorum bir parfüme. Bu kadar para verilirdi diye kızdı. Önceden doldurma parfüm yada magazalardaki 30 40 lira olanlardan alırdım duruma göre hangisi denk gelirse. Birde orijinal parfüm bile değil. Dedim ki ben orijinal almak istiyordum onlar daha pahalı onlardan alsam napıcaktın acaba dedim. Keşke onlardan alsaydın ha 150 ha 300 dedi. İyi maaş alıyor ben calısmıyorum bu arada. Parfümü gereksiz bulur kendisi kullanmaz ona göre lüzumsuz bana göre kisisel bakım için olmazma olmazlardan. Sizede haksız değilmi

Şu yoklukta çok da gerekli miydi bilmiyorum ama sonuçta eşinizin de bu kadar olay yapması gerekmezdi ama şu mantıktan düşünüyorum çok gereksiz bir harcama gerçekten bari bi 800-1000 verip orijinal alaydın insanın canına değmezdi resmen dışarıda 40 a bile satılan parfümü gidip 150 ye almışsın buna kızmış olabilir mi ? Genelde cimri mi ? Son olarak her zaman için kadın çalışmalı diyerek konuyu kapatıyorum

Bu sorunun tek bir cevabı yok
İyi maaştan kastınız nedir mesela
Belki adamın bütçesine fazla gelmiştir bu harcama
Pahalı bir parfüm bence olmazsa olmaz değildir, yazdıklarınız sınırlı olduğundan eşiniz cimri mi yoksa hesabını tutturmaya mı çalışıyor bilemedim

Parfüm kişisel bakım için olmazsa olmaz değildir.
Kişisel harcamanız için hep böyle laf yapar mı eşiniz?
Ayrıca çakma parfüm kullanmayın sağlıklı değil.
Coğunlukla laf eder evet. Bence gerekli dedim zaten cünkü mis gibi kokmak yıkanmakla olmuyor 😁 bence tabi oda. Evet sağlıklı değil meraktan denemek için aldım

ekonomik durumdan ziyade eşinin gereksiz gördüğü masrafı yapmaman gerekır .Daha ucuzada parfum kullanabilirsin bence..

Parfüm benim bam telim.Parfüm bir tutkudur..:KK200:
Orjinal kullanıyorum. Hem o doldurmalar zararlı diyorlar.
Ben vazgeçemem..
Bu arada uygunmuş, çoğu parfüm 500 üstü..
Güle güle sıkın..
Ben sizin yerinizde olsam madem laf ediyor eşiniz, kendi paramı kazanır kendime istediğim parfümü alırdım..
Kendim yoruldum, kazandım bak mis mis sıkıyorum derdim..:KK3:

Ekonomik durumunuzu sarsmayacak bı paraysa size ayıp ettiğini, 150 lirayı mi sizden sakindigini, koskoca kadın bı parfüm bile alırken ondan izin mi alacağınızı sorabilirsiniz bence. O surat asiyosa siz de benden para esirgiyosun diye surat asin

150 cakma parfüme cok fazla. 25 tllik wish of love alin daha iyi.
Bir de maasi iyi demissiniz ama kime göre iyi 5bin alıyorsa mesela 2 kisi gecindirmek icin normal. Fazla değil. En az 6-7 olmali iyi demeniz icin.
10 bin

ekonomik durumdan ziyade eşinin gereksiz gördüğü masrafı yapmaman gerekır .Daha ucuzada parfum kullanabilirsin bence..

Neden "eşinin" gereksiz gördüğü masrafı yapmasın ki. Konu sahibinin fikri ve düşüncelerinin bı geçerliliği yok mu, kadın gerekli görmüş demek ki?

O zaman lafimi geri alıyorum düperdüz cimri. Bence siz de calisin kendim kazaniyorum kendim harciyorum dersiniz. Esinizin verdiği harcliktan fazla olacaksa tabii. Yani esiniz size 2bin veriyorsa 2.5 a calismanin maktigi yok

Harca kız 300’lük al

Şu yoklukta çok da gerekli miydi bilmiyorum ama sonuçta eşinizin de bu kadar olay yapması gerekmezdi ama şu mantıktan düşünüyorum çok gereksiz bir harcama gerçekten bari bi 800-1000 verip orijinal alaydın insanın canına değmezdi resmen dışarıda 40 a bile satılan parfümü gidip 150 ye almışsın buna kızmış olabilir mi ? Genelde cimri mi ? Son olarak her zaman için kadın çalışmalı diyerek konuyu kapatıyorum
Kesinlikle kadın calısmalı diyerek size destek veriyorum. Parfüm konusunda da haklısınız cakma için pahalı olmus.

Back
X