155 e 'Kocam beni çalıştırıyor' diye mesaj atınca...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde evli ve 1 çocuk annesi Ç.E., arkadaşlarına şaka yapmak amacıyla cep telefonundan kısa mesaj olarak yazdığı "Benim kocam beni çalıştırıyor" şeklindeki mesajı yanlışlıkla 155 Polis İmdat Hattı’na gönderdi. İhbarı değerlendiren polis, Ç.E.’nin kocası M.E. hakkında ‘Fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan işlem başlattı.

Olay, Aşağı Zaferiye Mahallesi’ndeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, evli ve 1 çocuk annesi Ç.E., arkadaşlarına şaka yapmak amacıyla eşi M.E.’nin üzerine kayıtlı cep telefonundan yanlışlıkla "Benim kocam beni çalıştırıyor" şeklinde yazdığı kısa mesajı 155 Polis İmdat Hattı’na gönderdi. İhbarı değerlendiren polis, Ç.E.’nin evine gitti. Ç.E. polise mesajı arkadaşlarına şaka yapmak için yazdığını ve yanlışlıkla 155’e gönderdiğini belirterek, kocası M.E.’den şikayetçi ve davacı olmadığını söyledi. Polis, ifadesini almak üzere M.E.’yi ararken, hakkında ‘Fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan işlem başlattı. Soruşturma sürüyor.milliyet

:KK70::KK70:Tövbe estağfurullah şaka maksatlı mesajları yollarken numarayı 5 kere kontrol etmek lazım:KK70:

Bu akşam market dönüşü bizimde polis maceramız oldu, biz karıkoca iki komik anlamadık baştan, arabada saftirik saftirik gülüşerek eve gidiyoruz, biz nereye ekip otosu oraya, arkadan selektör yapıyorlarmış, şıpıldakları da açmışlar, ya diyoruz niye geliyorlar ki bunlar, biryerde olay var herhalde diye düşündük ama bir yandan da dalga geçiyoruz kendi kendimize basıldık diye:KK70: anaaa önümüze doğru geçip durdurmasınlar mı:KK57: Bir an fena birşey yapıyormuşuz gibi hissettim, yok yani ayağımın dibinde şeker, pirinç, un:KK70:
Meğer stop lambalarımız yanmamış onu söylemek için durdurmuşlar:KK70:Yürü dedim bizimkine biraz daha oyalanırsak özel harekat gelecek:KK70:

Böyle iğrenç şaka mı olurmuş , kadında cidden çok garipmiş .

bende şaka olduğuna inanmıyorum.Sonrasında korkudan şaka denmiştir.Biz böyle düşünüyorsak polis ve kızın aileside düşünüyordur hehalde.Umarım...

ne hayalgücüymüş kadındaki de. bi çeşit sapıklık. adam şimdi durduk yere p....k olduğuna mı yansın, karısının geniş fantezi dünyasına mı?

acaba doğru da şimdi kocasından tırstığı için kıvırıyor mu.

Yanlışlıkla 155 nasıl gönderiyor 155 3 rakam arkadaşının numarasıda 11 rakam bu işte başka işte olabilir,

yanlışlıkla mesaj atması için rehberine 155 i kaydetmesi lazım
yoksa nasıl yapabilir ki yanlışlıkla

şaka anlayışına bak, adama içerde dicekler şimdi müşterimi arıyon buralarda:KK48:

bu nasıl bir şaka anlayışıdır iyi olmuş

Back
X