???

lov3y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
735
995
33
30
Merhaba kizlar ben 24 haziranda regl oldum 29 haziranda bitti 5 gun sürdü bu sefer erken bitti aletimin 15 gunu bugun aşırı bir agrim var yumurtlama agrisi dedim başta ama sanki regl olacakmışım gibi bir sancı belime vuran ve kasik bölgede sol tarafa sanki bıçak batiriyormus gibi sizce kötü birsey varımdır bir doktorası görünsem yoksa erken yumurtlayan yerlesme ihtimali varmi azcık ümitlerle istiyorum ama hayal kırıklığına uğramaktan sıkıldım 😒

Benim hemen hemen her ay yumurtlama günü ağrım olur yani yürüyemem bile. Ama şiddetli ağrı tam yumurta çatlarken olur ve ağrıyla birlikte yoğun bir akıntı da oluyor. Bazen yumurta çatlayamayıp kistleşebiliyor o daha da beter bir ağrıya sebep oluyor. Bir doktora gitmeniz en iyisi. Yerleşme kanaması 1 seferlik oluyor yani en fazla 1 gün falan sürüyor, ilişki sırasında yumurta varsa bile bebeğin yerleşmesi 2 haftayı buluyor.

Benim hemen hemen her ay yumurtlama günü ağrım olur yani yürüyemem bile. Ama şiddetli ağrı tam yumurta çatlarken olur ve ağrıyla birlikte yoğun bir akıntı da oluyor. Bazen yumurta çatlayamayıp kistleşebiliyor o daha da beter bir ağrıya sebep oluyor. Bir doktora gitmeniz en iyisi. Yerleşme kanaması 1 seferlik oluyor yani en fazla 1 gün falan sürüyor, ilişki sırasında yumurta varsa bile bebeğin yerleşmesi 2 haftayı buluyor.
Anladım tsk ederim dediğiniz gibi belkide kist cevap icin çok tskler

Back
X